Е-65 формат (220 х 110 мм) - купити Поштові конверти у Харкові, доставка води у Харкові - АкваМаркет
УВАГА!
Шановні Клієнти у зв'зку з посиленням бойових дій у Харкові і Харківській області, наша компанія вимушена призупини доставку.
Як тільки, бойові дії вщухнуть і ми зможемо безпечно доставляти для Вас товари, доставка буде відновлена.
Бережіть себе! Разом до перемоги!
filter-icoФільтр
sort-icoСортування

Підбір за параметрами (0)

- грн
Сортування: За замовчуванням
Відповідних товарів не знайдено.

Е-65 формат (220 х 110 мм) у Харкові


Конверт Е65 називають євроконверт. Розмір конверта Е65 110х220 мм. Він вміщує в себе аркуш А4, складений втричі, або стандартний євробуклет розміром 210х98 мм. У нашому магазині можна недорого замовити оптом поштові конверти формату євро Е65 для будь-яких цілей. Формат конверта Е65 дозволяє наносити на нього розмітку для внесення даних адресата, а також розміщувати в лівій або правій стороні спеціальне віконце. У нашому магазині є різноманітні вироби, які можна використовувати в офісі, адміністративному, навчальному закладі, а також в побуті. Якісні, міцні конвертики від кращих виробників. В каталозі зручно вибирати товар по фото. Точна відповідність кольорів і розмірів. Звернувшись до нас, ви не будете розчаровані. Адже в магазині АкваМаркет найнижча ціна конвертів Е65 в Києві.

Наші конверти Е65 це:

  • Точна відповідність формату Е65. Розмір конверта Е65 110х220 мм.
  • Чисті без написів або з готової розміткою для внесення даних адресата. Також пропонуємо купити конверт Е65 з віконцем.
  • Різноманітні типи заклеювання конверта: силіконова стрип-стрічка, водорозчинний або змочуємий клей (декстрин).
  • Міцний білий або коричневий крафт-папір, стійкий до механічних впливів.
  • Конверт Е65 в упаковках від 100 шт.
  • Різні форми клапана: трикутний, прямий.

Щоб купити конверти Е65 достатньо зайти в інтернет-магазин aquamarket.ua. Виберіть конверти Е65 в потрібній кількості, відправте товар в корзину і вкажіть спосіб доставки. Менеджери швидко оброблять заявку, зателефонують і уточнять деталі. Відправляємо конверти для листів Е65 по Україні будь-якої транспортної компанією на вибір покупця. Завдяки прямим поставкам товару безпосередньо від виробників у нас вигідно купувати конверти Е65 оптом. Ціна євроконвертів низька, а якість бездоганна. Крім конвертів пропонуємо інші канцтовари: файли, папки, папір, ручки, степлери і т.д.