Напої для дітей - купити Дитяче харчування у Харкові, доставка води у Харкові - АкваМаркет
УВАГА!
Шановні Клієнти у зв'зку з посиленням бойових дій у Харкові і Харківській області, наша компанія вимушена призупини доставку.
Як тільки, бойові дії вщухнуть і ми зможемо безпечно доставляти для Вас товари, доставка буде відновлена.
Бережіть себе! Разом до перемоги!
filter-icoФільтр
sort-icoСортування

Підбір за параметрами (0)

- грн
Сортування: За замовчуванням
Відповідних товарів не знайдено.

Напої для дітей у Харкові


Вода для дитини - важливий компонент біохімічних процесів організму. Від якості рідини безпосередньо залежить самопочуття і здоров'я малюка. Саме тому батькам важливо знати, яку воду можна пити дітям. Водопровідна вода абсолютно не підходить для пиття, приготування дитячих сумішей і їжі. Навіть якісні фільтри не гарантують гарну очистку рідини від мікроорганізмів і домішок. Єдиний спосіб забезпечити потреби дитини у воді - купувати її.

Вода для дітей

Як каже доктор Комаровський: вода для немовлят - це один з ключових елементів раціону. Коли починати давати дитині воду залежить від типу харчування. При грудному вигодовуванні воду вводять в раціон малюка з чотирьох-п'яти місяців, а ось малюкам на штучному харчуванні водичку дають з перших днів життя.

Хороша питна вода незамінна, коли малюкові починають давати прикорм. Денна норма води для дитини становить приблизно 30-100 мл. Однак норма розраховується індивідуально з урахуванням загального стану малюка, кліматичних умов і особливостей травлення. Скільки води треба пити дитині найкраще підкаже педіатр.

Нормативні вимоги до дитячої воді

Якість питної бутильованої води для немовлят регулюється певними стандартами. В оцінці враховують декілька чинників:

  • Категорія води.
  • Рівень мінералізації і жорсткість.
  • Мікробіологічна безпека.
  • Джерело забору.
  • Дата виробництва, термін придатності та умови зберігання.

Згідно з документацією хімічний склад і якість дитячої води помітно відрізняється від показників води для дорослих. Це пояснюється досить просто: у організму дитини інші потреби. Тому вода для немовлят м'якша, а загальна мінералізація не перевищує 250-500 мг / л. У дитячій воді міститься менше калію, кальцію і фториду іона. Присутність діоксиду вуглецю і срібла категорично заборонена.

Для дитячого організму підходить артезіанська вода, видобута на глибині не менше двох метрів. В цьому випадку відбувається природне очищення рідини, а також насичення води корисними речовинами і мікроелементами. Воду для немовлят беруть з другого і наступних водоносних горизонтів. Поверхневі свердловини та колодязі для забору не підходять, так як вода в них недостатньо чиста. У ній присутні домішки або органічні сполуки, які потенційно небезпечні для дитячого організму. Не менш важливий регіон, де добувають дитячу воду. В ідеалі, це екологічно чисті регіони, де немає заводів, великих магістралей або інших промислових об'єктів.

Щоб вибрати якісну воду батькам варто уважно вивчити всі показники продукту. Краще не довірятися сліпій нагоді, а перевірити вподобаного виробника. Віддавайте перевагу відомим брендам, зарекомендували себе на українському і міжнародному ринку. На купівлі дитячої води не можна економити, адже від цього залежить самопочуття і здоров'я малюка. Виробництво якісного продукту - трудомісткий процес, що вимагає ретельного контролю. Тому хороша вода за визначенням не може коштувати дешево.

Купити з доставкою дитячу воду в Києві

Досвідчені педіатри настійно рекомендують використовувати спеціальну воду для дітей. Вона ідеально підходить для пиття і приготування сумішей, дитячого харчування та іншої їжі. Делікатна текстура і оптимальна мінералізація забезпечують приємний смак. На такій воді їжа виходить смачною, корисною і поживною. У сумішах не утворюються грудочки. Вода для новонароджених піклується про здоров'я малюків, позитивно впливаючи на травну систему.

Раніше купити воду для немовляти можна було тільки в спеціалізованих магазинах або аптеках. Сьогодні задача вирішується простіше, тому що Ви можете купити з доставкою воду для дітей, скориставшись зручним інтернет-магазином. АкваМаркет працює цілодобово, тому замовити онлайн дитячу воду можна в будь-який зручний момент. Наш магазин пропонує широкий асортимент продукції на різний гаманець. В наявності найкращі торгові марки України, Європи, Америки. Серед найбільш популярних рішень варто відзначити такі бренди:

  • Аквуля.
  • Малятко.
  • Моршінка.
  • Аква Няня.

Вся вода, запропонована в асортименті, пройшла обов'язкову сертифікацію і відповідає високим санітарно-гігієнічним нормам. Вона видобувається на глибині понад 2 метри, проходить багатоетапну очистку. Виробники ретельно перевіряють воду для новонароджених перед тим, як розливати по пляшках. Тому якість кожної позиції залишається незмінно високою. На сайті АкваМаркет вода для немовляти представлена ​​в широкому асортименті. Невеликі пляшечки, тара з поїльником або об'ємні бутлі. Вибір завжди за Вами. Географічне положення покупця не має ніякого значення, так як у нас працює оперативна доставка по всій Україні. Київ, Львів, Одеса, Харків - привеземо покупки точно в термін, гарантуючи приємні ціни і якісний сервіс.