Кунжут - купити Насіння у Харкові, доставка води у Харкові - АкваМаркет
УВАГА!
Шановні Клієнти у зв'зку з посиленням бойових дій у Харкові і Харківській області, наша компанія вимушена призупини доставку.
Як тільки, бойові дії вщухнуть і ми зможемо безпечно доставляти для Вас товари, доставка буде відновлена.
Бережіть себе! Разом до перемоги!
filter-icoФільтр
sort-icoСортування

Підбір за параметрами (0)

- грн
Сортування: За замовчуванням
Відповідних товарів не знайдено.

Кунжут у Харкові


Широке поширення японської кухні в Україні сприяло популяризації незвичайних харчових продуктів. Одним з них став кунжут (сезам). Це однорічна рослина, плоди якого нагадують маленькі зернятка. Багатьом насіння знайомі як невід'ємна складова суші. Однак насіння кунжуту застосовують не тільки в японській, а й африканської, індійської кухні. Кунжут додають в основні та другі страви, салати, випічку, а також використовують для приготування масла. Смакоароматичні властивості кунжуту розкриваються, якщо насіння трохи підсмажити на гарячій сухій сковороді. Ароматний, маслянистий кунжут з невеликим горіховим присмаком - спеція, яка припаде до смаку всім.

Насіння кунжуту містять амінокислоти, вітаміни, мінерали. Завдяки високій живильній цінності кунжут білий підтримує нормальний рівень холестерину в крові, сприятливо діє на ендокринну та імунну систему. Рекомендуємо купити кунжут, якщо ви хочете залишатися бадьорими, активними і цілеспрямованими. Велика концентрація антиоксидантів в складі масла і насіння дає потужний омолоджуючий ефект.

В Україні купити насіння кунжуту, кунжутне масло оптом і в роздріб пропонує інтернет-магазин АкваМаркет. Доставка сирого кунжуту і масла по Києву і Україні, низькі ціни, всеосяжний асортимент і тільки свіжа продукція.

Чому варто купити кунжут в Україні
Насіння кунжуту отримали широке застосування в різних сферах, не тільки в кулінарії. Ароматне кунжутне масло додають в салати, воно підходить для смаження. Насіння кунжуту гармонійно доповнюють м'ясо, птицю, морепродукти. Сезам прикрасить десерт або хлібобулочні вироби.

Кунжутне масло - незамінний елемент косметичних засобів. Його використовують як в складі Догляду продуктів, так і в чистому вигляді. Кунжутне масло знімає роздратування і відновлює гідро-ліпідний баланс шкіри. Чисте кунжутне масло підходить навіть для зняття макіяжу або як маски для волосся.

Широкий вибір товарів на сайті АкваМаркет дозволить купити кунжут в Україні для будь-яких цілей. Насіння, кунжутне масло від кращих виробників, різна фасовка, свіжі поставки. Замовте корисні насіння кунжуту з доставкою додому. Жителі Києва можуть скористатися послугою адресної кур'єрської доставки в день замовлення, щоб заощадити час. У каталозі можна купити кунжут таких брендів:

  • Ямуна.
  • Kaiseki
  • Гомасіо.
  • Verival

Зверніть увагу, що у нас найнижча ціна кунжуту в Україні, оскільки ми отримуємо товар безпосередньо від виробника. Вибирайте чорний або білий кунжут, вартість залежить від ваги упаковки, бренду та кількості замовлених одиниць. Кунжут за ціною від 5 грн за пачку. Дешево, вигідно, зручно!

Насіння кунжуту і його користь для організму:

Зміцнення кісткової системи за рахунок високого вмісту кальцію.
Нормалізація рівня холестерину в крові. Щоб захистити себе від серцево-судинних захворювань і атеросклерозу краще купити кунжут неочищений і вживати його в їжу щодня.
Профілактика онкологічних захворювань, появи новоутворень і пухлин.
Сприятливий вплив кунжутного масла на репродуктивну систему жінки, підтримка організму в період вагітності і лактації.
Насіння багаті фітоестрогенами, тому вирівнюють гормональний баланс жінок.
Кунжут - хороший джерело корисних жирів. Купити кунжут в Києві рекомендуємо всім, хто дотримується принципів правильного харчування і стежить за здоров'ям.
Ціна кунжуту в Києві досить висока, але невелика вага насіння дозволяє недорого замовити потрібний обсяг продукту без шкоди для бюджету. Якщо вас цікавить, скільки коштує кунжут, загляньте в наш каталог. Ми впевнені, ціна спецій вам сподобаються. Магазин працює в двох режимах: опт і роздріб. Корпоративним і оптовим замовникам пропонуємо індивідуальні умови співпраці.

кунжут білий
У нашому магазині можна купити насіння кунжуту білого кольору. Це чищений сезам світло-молочного відтінку. У білих насіння ніжний, м'який смак з невеликим відтінком горіха. Насіння застосовують в східній і індійській кухні. В Україні купити кунжут білий прагнуть вегани і сироїди, оскільки це корисний і поживний продукт для дієтичного харчування. Як використовують насіння кунжуту:

Додають в овочеві та фруктові салати.
Прикрашають випічку.
Роблять кунжутний соус.
Використовують як панірування.
З насіння готують молоко, десерти, масло, морозиво.
Роблять тахинную пасту для хумус.
кунжут чорний
Деяких покупців відштовхує темний колір насіння. Однак чорний кунжут має більш високу поживну цінність, тому високо цінується у гурманів. Насіння щільні і важкі. Головне властивість насіння полягає в їх сильному антиоксидантну дію. Кунжут чорний очищає організм від токсинів, шлаків, уповільнює процеси старіння. Купити в Києві кунжут чорний можна як для кулінарних, так і для косметологічних цілей. Насіння багаті поживними речовинами,