Морська сіль - купити Сіль у Харкові, доставка води у Харкові - АкваМаркет
УВАГА!
Шановні Клієнти у зв'зку з посиленням бойових дій у Харкові і Харківській області, наша компанія вимушена призупини доставку.
Як тільки, бойові дії вщухнуть і ми зможемо безпечно доставляти для Вас товари, доставка буде відновлена.
Бережіть себе! Разом до перемоги!
filter-icoФільтр
sort-icoСортування

Підбір за параметрами (0)

- грн
Сортування: За замовчуванням
Відповідних товарів не знайдено.

Морська сіль у Харкові


З кожним роком все більше людей переходить на здорове харчування. В рамках такого раціону слід вживати тільки корисні, якісні продукти. Тож не дивно, що на зміну класичним спеціям і продуктам приходять більш здорові альтернативи. Наприклад, морська сіль харчова, користь якої значно вища, ніж в кам'яної. Продукт містить цілий спектр корисних речовин, мінералів, макро- і мікроелементів, які допомагають зберегти здоров'я і молодість організму.

Компанія АкваМаркет відібрала найкращі спеції і прянощі, які цілодобово доступні до замовлення в нашому онлайн-каталозі. Сіль від провідних українських та зарубіжних виробників, якісна і смачна. Смакові якості і текстуру морської солі давно оцінили кухарі відомих ресторанів. Запропонована в нашому онлайн-каталозі продукція підійде для щоденного приготування їжі вдома або в кафе. Доставка по Києву і Україні здійснюється транспортною компанією Нова Пошта, що значно економить час наших замовників. Менеджери цілодобово на зв'язку, щоб відповісти на будь-які питання і швидко обробити заявку.

Морська сіль: склад і особливості

Відмінності від кам'яної солі зовні практично невловимі. Однак сіль морська частіше має сіруватий відтінок і більш крупні кристали. А ось хімічний склад морської харчової солі значно відрізняється. Тут у великій кількості присутній йод, залізо, фтор, цинк, кремній та інші корисні компоненти. Маючи багатий мінеральний склад, приправа сприятливо діє на організм, заповнюючи недолік життєво необхідних речовин і елементів. Крім того, є у морській солі властивості лікувально-профілактичного характеру, які значно розширюють її застосування в кулінарії, косметології та медицині.

З усіх існуючих видів солі саме морська вважається найбільш корисною. Причин для цього декілька:

  • Природний спосіб видобутку. Сіль отримують природним шляхом, випаровуючи на сонці очищену морську воду.
  • В ній немає розпушувачів або добавок, що перешкоджають злежуванню.
  • Вона повністю засвоюється організмом, не накопичуючись в тканинах і внутрішніх органах.
  • Джерело мікро- і макроелементів, які необхідні організму.

Смак, аромат морської солі харчової трохи специфічні, оскільки приправа в високій кількості містить йод. Однак такі особливості не роблять продукт менш популярним у покупців.

Морська сіль харчова і її користь

У добавки є деякі властивості, які ставлять її на порядок вище звичайної кухонної солі. Наприклад, протягом усього терміну зберігання сіль у відкритій пачці збереже мікро- і макроелементи, що входять до складу. При цьому термін придатності продукту практично необмежений. У чому ще полягають корисні властивості морської солі:

  • Висока концентрація корисних речовин.
  • Сприяє прискоренню обмінних процесів.
  • Забезпечує нормальне функціонування всіх груп органів.
  • Зміцнює імунітет.
  • Володіє ранозагоювальною дією.
  • Нормалізує гормональний фон і покращує живлення клітин киснем.
  • Піклується про красу шкіри і волосся, зміцнює нігті.

Крім того, очевидною властивістю морської солі є поліпшення смакових якостей продуктів і страв. Тому саме широке застосування добавка отримала в кулінарії.

Кулінарні поради

Прийнявши рішення купити морську сіль для приготування їжі, слід дізнатися деякі хитрощі. Є рекомендації, як і коли додавати морську сіль в блюда. Крім того, окремі види добавки краще підходять для приготування окремих категорій страв. Наприклад, кристали великого розміру в ідеалі застосовують для перших страв, гарнірів, овочів. А ось в салати або закуски, як правило, додають сіль морську дрібної фракції помелу.

Харчова сіль створена для втілення сміливих кулінарних фантазій. Вона підкреслює своєрідний смак продуктів, робить їх ніжнішими і соковитішими. Крім того, на сайті АкваМаркет Ви можете купити з доставкою морську сіль з додаванням спецій, прянощів або інших ароматних компонентів. Подібні суміші відмінно підійдуть для кулінарних експериментів.