Рожева сіль - купити Сіль у Харкові, доставка води у Харкові - АкваМаркет
УВАГА!
Шановні Клієнти у зв'зку з посиленням бойових дій у Харкові і Харківській області, наша компанія вимушена призупини доставку.
Як тільки, бойові дії вщухнуть і ми зможемо безпечно доставляти для Вас товари, доставка буде відновлена.
Бережіть себе! Разом до перемоги!
filter-icoФільтр
sort-icoСортування

Підбір за параметрами (0)

- грн
Сортування: За замовчуванням
Відповідних товарів не знайдено.

Рожева сіль у Харкові


Рожева сіль – це Ваш союзник у боротьбі за здорове та гарне тіло. Здавалося б, такий банальний продукт, як звичайна сіль, приносить нашому організму чимало шкоди, що доведено численними дослідженнями. Але є більш корисна альтернатива – рожева сіль Генічеськ, видобута в екологічно безпечних регіонах, яка не зазнала термічної чи хімічної обробки. Є лише кілька джерел, де видобувають справжню рожеву сіль. Це поклади природної речовини, утвореної шляхом впливу покладів вулканічної магми. Сіль природним чином насичується мікроелементами та мінералами, стає корисною для нашого організму.

Звичайна йодована сіль збагачується мінералами штучно, тому при термічній обробці (додаванні до страв під час готування) усі корисні речовини зникають. В результаті ми споживаємо чистий хлорид натрію, концентрація якого досягає величезних показників. Сіль із Гімалаїв – альтернатива для тих, хто дбає про здоров'я та довголіття. Не дивно, що рожеву сіль використовують не лише у кулінарії, а й у косметології, народній медицині та інших сферах.

Хімічний склад та харчова цінність рожевої солі

Якщо Ви думаєте, що колір - це єдине, чим рожева сіль відрізняється від звичайної, це помилка. Приправи практично не можна порівнювати, оскільки вони мають різний склад і спектр корисної дії.

Секрет популярності цього продукту полягає у хімічному складі солі. На відміну від звичайної кам'яної, в якій міститься до 98% хлориду натрію, рожева сіль і гімалайська сіль складається з нього всього на 20%. Завдяки такій особливості, приправа делікатно діє організм людини, не перевантажуючи його надлишком хімічних речовин. Як результат, від такої солі немає набряклості, і не виникає так зване відкладення солей всередині тіла. Також у складі продукту понад 90 різноманітних мінеральних сполук, серед яких йод, кальцій, мідь, калій, залізо та інші. Абсолютно всі елементи зберігаються у складі у своїй природній формі, що гарантує корисний вплив на організм людини. Речовини повністю засвоюються на клітинному рівні.

Користь рожевої гімалайської солі

Існують різні способи застосування продукту, починаючи від кулінарії і закінчуючи косметологією. Так чи інакше, сіль рожева вважається найчистішою у світі. Видобувають її вручну в унікальних родовищах, крім термічної або хімічної обробки в процесі виробництва. Потрапляючи в організм людини, рожева сіль Сиваша виділяє іони, що руйнують шкідливі молекулярні зв'язки, такі як склеротичні бляшки і нарости, сольові відкладення. Таким чином, продукт буквально очищає організм ізсередини. Як ще діє рожева сіль для здоров'я людини:

  • Розчин гімалайської солі чудово очищає шкіру і має омолоджуючу дію.
  • Приправа відновлює водно-сольовий обмін, підтримує нормальний метаболізм та не затримує рідину в тканинах.
  • Це найпростіший спосіб лікування захворювань опорно-рухової системи. Теплі ванни з рожевою сіллю позбавляють від болю в суглобах.
  • Тим, хто хоче зміцнити імунітет, краще використовувати рожеву сіль у процесі приготування їжі. Кристали гімалайської солі допомагають боротися з вірусними та респіраторними захворюваннями, а також прискорюють лікування синуситу, грипу, сухого кашлю, бронхіту.
  • Сіль сприяє стабілізації роботи центральної нервової системи, позбавляючи тривожності, депресії, безсоння та інших ознак перевтоми або нервової перенапруги.

Крім цього рожева сіль зменшує м'язові спазми, підвищує лібідо, зміцнює кісткову систему та діє як природний антигістамінний засіб. Тому якщо Ви ще не пробували цей продукт, рекомендуємо зараз купити рожеву сіль на АкваМаркет і ввести її в свій раціон.

Для чого використовується рожева сіль

Ми підібрали кілька порад, як застосовувати гімалайську сіль з метою оздоровлення. Сіль для волосся – чудовий спосіб очистити шкіру голови натуральним скрабом. Потрібно лише змішати сіль і кілька крапель ефірної олії ромашки, кедра або розмарину. Отриманий скраб втирають у шкіру голови, а потім змивають шампунем. Процедуру повторюють раз на тиждень.

Стане в нагоді також сіль для інгаляцій. 2 столові ложки гімалайської солі розчиняють у літрі води, доводять до кипіння, остуджують та заливають у нібулайзер або інгалятор. Тривалість процедури становить 10-15 хвилин, повторюють двічі на день. Інгаляції сіллю допомагають при ГРВІ та ГРЗ, риніті, синуситі, бронхіті.

А якщо Ви перевтомилися, додайте рожеву сіль у ванну. Це дуже корисно для суглобів. Сіль заспокоює перевантажені м'язи та знімає біль.

Купити з доставкою рожеву сіль Ви можете у даному розділі нашого магазину. Унікальні та високоякісні продукти від перевірених виробників.