Сванська сіль - купити Сіль у Харкові, доставка води у Харкові - АкваМаркет
УВАГА!
Шановні Клієнти у зв'зку з посиленням бойових дій у Харкові і Харківській області, наша компанія вимушена призупини доставку.
Як тільки, бойові дії вщухнуть і ми зможемо безпечно доставляти для Вас товари, доставка буде відновлена.
Бережіть себе! Разом до перемоги!
filter-icoФільтр
sort-icoСортування

Підбір за параметрами (0)

- грн
Сортування: За замовчуванням
Відповідних товарів не знайдено.

Сванська сіль у Харкові


Грузинська кухня фактично не існує без такої приправи, як сванська сіль. Ця унікальна суміш приправ, солі і спецій знайшла універсальне застосування у всіляких рецептах. Її використовують замість морської або кухонної солі, оскільки вона більш смачна, корисна і незвичайна. Апетитний аромат і яскравий букет смаків розкривають нові грані звичних продуктів. Класичний стейк, щедро присмачений сванской сіллю, перетвориться в вишуканий делікатес. А шашлик, в маринад якого додана грузинська приправа, приємно здивує незвичайним післясмаком. Спробувавши страву з подібною приправою, неможливо забути її яскравий смак. Люди починають шукати в Інтернеті, як називається сіль зі спеціями. І результати пошуку видають саме цю грузинську приправу.

Сванська сіль. Що це

Ароматна спеція отримала свою назву за рахунок однойменного регіону. Спочатку приправа з'явилася на північному заході Грузії, відомому своєю багатою рослинністю. Саме тут росте блакитний пажитник (він же уцхо-сунелі), який став візитною карткою грузинської кухні. Суміш Сванетії включає в себе сіль, часник, прянощі. Запашна приправа універсально підходить для м'ясних, рибних страв і широко використовується в рецептах грузинської кухні.

Сіль сванська і її користь

Яскравий смак - це не єдина перевага приправи. У складі спеції присутні вітаміни групи В, вітамін С, Н і РР, а також корисні мікро- і макроелементи. Варто згадати про наявність таких мінералів, як йод, фтор, кальцій, натрій, цинк і селен. Замінивши традиційну сіль сванською, Ви швидко помітите позитивну динаміку змін стану здоров'я. Вона корисна при захворюваннях нирок, ожирінні, зайвій вазі, а також при порушенні роботи кровоносної системи. Ось ще кілька корисних властивостей приправи:

  • Делікатна сечогінна дія. Продукт виводить з організму зайву рідину, а разом з нею і перероблені речовини.
  • Зміцнення кісткових тканин, волосся і нігтів. Завдяки високій концентрації кальцію сванська сіль позитивно впливає на структуру рогових тканин, усуваючи ламкість волосся і нігтів.
  • Зміцнення імунітету і придушення діяльності хвороботворних мікроорганізмів.
  • Покращення зору. Якщо хочете зберегти гостроту зору і уберегти себе від катаракти, рекомендуємо вже зараз купити сванську сіль і замінити нею звичайну кухонну.
  • Уповільнення процесів старіння. Селен перешкоджає появі зморшок і інших вікових змін.
  • Нормалізація кров'яного тиску і поліпшення циркуляції крові.

Крім того, деякі особливості приправи роблять її незамінною для жіночого здоров'я. Продукт знижує больову симптоматику під час менструації, нормалізує лужний баланс інтимних зон, а також вирівнює гормональний фон.

Сванська сіль. Рецепт приготування

Щоб зробити приправу своїми руками, досить змішати такі інгредієнти: сіль, коріандр, шафран, червоний перець, кмин, сухе насіння кропу, хмелі-сунелі (якщо під рукою немає уцхо-сунелі), а також часник. Особливих рекомендацій, як зберігати сванську сіль, немає. Пересипьте суміш в скляну або пластикову тару і щільно закрийте кришкою.

Без сванскої солі неможливо уявити жодне блюдо грузинської кухні, проте сьогодні ця приправа широко використовується в національній кухні інших країн. Пряна, запашна сванська сіль підходить до супів, юшек, м'ясних і овочевих соусів, маринадів, запіканок, гарячих салатів, складнокомпонентних страв з птиці, риби або м'яса. Стане в нагоді така приправа на домашній кухні, оскільки додасть улюбленим продуктам особливий пікантний смак.

Купити з доставкою сванську сіль в Києві

Не завжди є час і сили на приготування приправи своїми руками. У той же час готувати смачну і корисну їжу хочеться завжди. Інтернет-магазин АкваМаркет подбав про те, щоб Ви могли цілодобово замовити онлайн будь-які види сванскої солі. Всі приправи, запропоновані в каталозі, містять тільки натуральні компоненти. Вони корисні, безпечні і поживні. Ми співпрацюємо з перевіреними виробниками сванскої солі, поставляючи в Україну ароматні спеції від кращих торгових марок: Меліса, Buba і т.д. В наявності упаковки по 100, 200 г, а також баночки з кришкою, що закручується, в яких зручно зберігати відкриті спеції. Менеджери нададуть консультацію з будь-яких питань, розкажуть про діючі акції та спеціальні пропозиції. АкваМаркет - це справжня сванська сіль, яка стане в нагоді як на домашній кухні, так і на кухні професійного кафе чи ресторану.