Сода - купити Бакалія, сіль, цукор у Харкові, доставка води у Харкові - АкваМаркет
УВАГА!
Шановні Клієнти у зв'зку з посиленням бойових дій у Харкові і Харківській області, наша компанія вимушена призупини доставку.
Як тільки, бойові дії вщухнуть і ми зможемо безпечно доставляти для Вас товари, доставка буде відновлена.
Бережіть себе! Разом до перемоги!
filter-icoФільтр
sort-icoСортування

Підбір за параметрами (0)

- грн
Сортування: За замовчуванням
Відповідних товарів не знайдено.

Сода у Харкові


Харчова сода - один з продуктів, який здавна використовується людиною. Ця речовина володіє унікальними властивостями, які дозволяють застосовувати її в різних галузях і сферах діяльності. Сода харчова незамінна в кулінарії і в медичній галузі. Традиційно її використовують для випічки в якості розпушувача. Сода в кулінарії застосовується для прискорення процесів приготування м'ясних страв, а також як інгредієнт для різноманітних напоїв. Знезаражувальні і бактерицидні властивості дозволяють застосовувати соду для очищення різноманітних поверхонь. При цьому сода - абсолютно натуральна і екологічна речовина, яка не надає шкідливого впливу на тваринні і рослинні тканини.

Інтернет-магазин АкваМаркет пропонує купити з доставкою соду в упаковках різного об'єму. В наявності продукція відомих брендів, доступна до онлайн-замовлення з доставкою по всій Україні. Співпрацюємо з оптовими і роздрібними клієнтами, пропонуючи вигідні ціни на харчову соду. На АкваМаркет Ви знайдете чисту, безпечну, доступну соду харчову з можливістю застосування для випічки або дезодорації, клінінгу, догляду за собою. Сода виробництва Dr. Oetker, УТА і інших відомих брендів. Онлайн-покупки - гарантія економії часу і грошових коштів. Замовляйте товари на сайті, а ми доставимо їх до Києва або інших міст України в мінімальні терміни.

Як отримують соду

Гідрокарбонат натрію (формула харчової соди NaHCO3) являє собою кислу сіль вугільної кислоти. Це білий порошок дрібної фракції з солонуватим присмаком. Абсолютно не токсична, безпечна речовина, яка не вибухає і не запалюється. Виробництво соди відбувається двома способами - сухим і мокрим. Але загальний принцип процесів однаковий: виробник створює реакцію карбонізації (насичення розчину вуглекислим газом).

Властивості соди:

  • Усуває запалення, тому використання соди при ангіні, запаленні горла і ясен дає швидкий результат.
  • Вирівнює кислотність шлунка, усуваючи печію.
  • Позбавляє від різних грибків, в тому числі тих, які провокують молочницю. Лікування содою досі користується популярністю поряд з прийомом медикаментів.
  • Нормалізує водний баланс в організмі. Гідрокарбонат натрію запобігає зневодненню, тому незамінний при діареї і блювоті.
  • Пом'якшує кашель і розріджує мокротиння.
  • Знімає подразнення шкіри, набряклість від укусів комах.
  • Значно покращує самопочуття, якщо людину закачує у транспорті.
  • Очищає шкіру від ороговілих частинок, що пояснює використання соди в косметології в якості пілінгу.
  • Знижує потовиділення.

Різноманітні властивості соди обумовлюють її застосування в різних областях. Стане в нагоді сода в кулінарії, в косметології, в сфері клінінгу або лікування. Також використовують харчову соду для схуднення, приймаючи її щодня в якості розчину. Порошок розбавляють невеликою кількістю окропу і п'ють в теплому вигляді перед їдою.

Як зберігати соду

Гідрокарбонат кальцію невибагливий в зберіганні, а також не обмежений терміном придатності. Хоча номінально гарантійний термін зберігання соди 12 місяців, речовина здатна зберігати свої властивості і в більш тривалому періоді. Зберігати соду рекомендують в сухому, недоступному для вологи місці. У нашому магазині Ви можете цілодобово замовити соду в коробках, дой-паках або порційних пакетах по 50 грам. Зверніть увагу, що при оптовому замовленні діють знижки.