Улун - купити Чай у Харкові, доставка води у Харкові - АкваМаркет
УВАГА!
Шановні Клієнти у зв'зку з посиленням бойових дій у Харкові і Харківській області, наша компанія вимушена призупини доставку.
Як тільки, бойові дії вщухнуть і ми зможемо безпечно доставляти для Вас товари, доставка буде відновлена.
Бережіть себе! Разом до перемоги!
filter-icoФільтр
sort-icoСортування

Підбір за параметрами (0)

- грн
Сортування: За замовчуванням
Відповідних товарів не знайдено.

Улун у Харкові


Загадковий бірюзовий чай улун (цин ча) вражає своїм оригінальним смаком. Цей китайський чай полонить з першого ковтка поєднанням медової солодощі та ніжного аромату свіжих квітів. Справжній оолонг з Китаю не тільки смачний, але і має цілющі властивості. Інтернет-магазин АкваМаркет пропонує Вам відкрити для себе бірюзовий чай улун. У нашому онлайн-каталозі знайдуться кращі улуни, які подарують насолоду багатим смаком і ароматом оригінального китайського чаю. Широкий асортимент, різноманіття видів упаковки та фасування, продукція від перевірених виробників: Тянь-Шань, Hyleys, Ahmad, Basilur. Гарантуємо доступні ціни та оперативну доставку продукції по Україні. Справжній чай з Китаю ближче, ніж Ви могли уявити!

Чай улун. Характеристики та особливості виробництва

Багато споживачів помилково вважають, що оолонг - особливий сорт чаю. Вони асоціюють його з напоєм «Молочний улун», який продається в багатьох магазинах. Насправді улун це технологія виробництва чайного листя. До групи входять десятки сортів, ароматів і смаків, і всі вони називаються улун. А ось молочний улун - це вид бірюзового чаю з яскраво вираженим ароматом вершків.

Отже, китайський улун - це група, в яку входить напівферментований чай. Він займає проміжне місце між неферментованим зеленим і ферментованим чорним. Особлива технологія виробництва визначає цілющі властивості напою. М'яка делікатна обробка дозволяє зберегти природний склад чайного листа і його користь. Оолонг виробляють з листя дорослого дерева. Їх спеціально скручують, щоб зменшити контакт із зовнішнім середовищем. Таким способом напівферментований чай зберігає багатий смак і аромат.

Види чаю улун

Традиційно листя класифікується по регіону і сорту куща, проте класичний поділ улунов на види здійснюється за ступенем прожарювання. Цей процес забезпечує випаровування залишків вологи і запечатує аромат всередині чайного листа. Ступінь прожарювання улуна може бути:

  • Слабкою. У цю групу входять сорти Алішань, Лішань, Шань Лін Сі т.д. Напоям притаманний ніжний молочний смак і квітковий аромат.
  • Середньою. Наприклад, Дун Дін. У смаку вловимі ноти печеного яблука. Яскравий карамельний аромат з квітковими відтінками.
  • Сильною. Пен Фен Улун. Цій групі чаю характерний терпкий смак і фруктово-медовий післясмак.

Чай улун і його користь

Зростанню популярності оолонга сприяли його цілющі властивості. Десятки досліджень підтвердили, що склад чаю улун дійсно унікальний. Тож не дивно, що саме цей напій в Китаї вибирали для чайної церемонії з далекої давнини. Це розкішний, аристократичний чай з багатим букетом. Класичний або молочний оолонг показаний гіпертонікам, так як дозволяє знизити кров'яний тиск. Китайський чай покращує стан шкіри, бореться із запаленнями і допомагає боротися з висипом хворобою. Користь оолонга:

  • Прискорення метаболізм, тому використовується для схуднення.
  • Перешкодження появі ракових клітин.
  • Антиоксидантний ефект, зберігаючи молодість і красу організму.
  • Зміцнення кісткової тканини, запобігає розвитку остеопорозу.
  • Покращення роботи серця за рахунок видалення з крові поганого холестерину.
  • Профілактика атеросклерозу.
  • Лікування екземи.
  • Нормалізація рівня цукру в крові.

Як заварювати чай оолонг

Правильне приготування улуна - справжня чайна церемонія. Однак саме техніка приготування допоможе розкрити багатий букет напою. Розповімо, як заварювати цин ча методом проток. Щоб приготувати напій в домашніх умовах візьміть 8-10 грам листя на 180 мл води. Посуд для заварювання попередньо обдайте окропом. В ідеалі, суміш листя повинна займати 20% ємності. Залийте чай окропом і відразу злийте воду. Повторно налийте воду в ємність і залиште на 30-40 секунд. Повторіть процедуру 2-3 рази, збільшуючи час заварювання вдвічі. Улуни середньої прожарювання заварюють 2-3 хвилини, сильної - 5 хвилин.

Купити улун в Києві з доставкою

Сайт АкваМаркет пропонує Вам можливість цілодобово замовити чай цин ча з доставкою по Україні. В каталозі знайдуться будь-які види оолонга - чай ​​слим для схуднення, напої з натуральними смаковими добавками, класичний молочний улун. Всеохоплюючий асортимент продукції на будь-який смак і гаманець. Завдяки прямим поставкам від виробника в магазині АкваМаркет Ви можете купити чай вигідно. Зверніть увагу, що вартість напоїв зменшується пропорційно обсягу замовлення. Тому наші покупці часто замовляють улун оптом. Привеземо улун в Київ і будь-яку точку України, щоб Ви надихалися чарівним смаком і ароматом справжнього китайського чаю.