Маркери - купити Письмове приладдя у Харкові, доставка води у Харкові - АкваМаркет
УВАГА!
Шановні Клієнти у зв'зку з посиленням бойових дій у Харкові і Харківській області, наша компанія вимушена призупини доставку.
Як тільки, бойові дії вщухнуть і ми зможемо безпечно доставляти для Вас товари, доставка буде відновлена.
Бережіть себе! Разом до перемоги!
filter-icoФільтр
sort-icoСортування

Підбір за параметрами (0)

- грн
Сортування: За замовчуванням
Відповідних товарів не знайдено.

Маркери у Харкові


Серед різноманітних канцтоварів для малювання особливе місце займає маркер. Цей фломастер став улюбленим інструментом художників, дозволяючи втілити в реальність найсміливіші фантазії та ідеї. Сьогодні можна купити маркери для малювання на папері, полотні, дереві, склі, пластику. Маркер являє собою невеликий ергономічний резервуар з чорнилом, які надходять на наконечник з пористого матеріалу. Ручка-маркер може бути на водній, жировій, спиртовій та лакофарбовій основі.

Головна особливість маркерів - насиченість кольору. Канцтовари прості в експлуатації. Для малювання маркером не потрібно попередньо готувати поверхню. Малюнок висихає миттєво, не розтікається. Оскільки маркер завдає рідке чорнило, художник домагається гладких ліній і плавних переходів. Багата колірна палітра дозволяє купити маркери будь-якого кольору для створення незвичайних, яскравих творів.

Асортимент маркерів

Умовно маркери діляться на кілька основних категорій залежно від цільового призначення. Сьогодні продаються такі маркери:

  • Художні. Для ілюстрацій, скетчів, розпису, графіті.
  • Декоративні. У магазинах Києва маркери декоративні зустрічаються рідко. Але у нас можна купувати фломастери, щоб розписувати скло, текстиль, кераміку.
  • Офісні. Для паперу, офісних пластикових або магнітних дощок. Такий marker можна купити також в школу чи інший навчальний заклад, де необхідно писати на великих дошках.
  • Промислові. Маркер з посиленим наконечником для малювання на забруднених і пористих поверхнях.
  • Спеціальні. Маркер для роботи з однією конкретною поверхнею або з унікальними властивостями (водостійкі, стираються з пластику і т.д.).

Де купити маркери в Україні недорого

Інтернет-магазин АкваМаркет пропонує купити в Києві маркери для будь-яких поверхонь. Величезний вибір канцтоварів для професійної і дитячої творчості. У нашому магазині можна купувати маркери поштучно або замовляти набори художніх маркерів. Плануючи купити маркер перманентний, враховуйте характеристики:

  • Товщина лінії (варіюється в межах 0,6 мм - 12 мм)
  • Форма наконечника (круглий, скошений, куля, посилений).
  • Основа чорнила (водна, спиртова, жирова).
  • Форма випуску (двосторонній, односторонній).
  • Основа корпусу (пластик, алюміній, метал).
  • Поверхня, на яку пише маркер (дерево, пластик, метал, скло, універсальний).

У магазині продаж маркерів здійснюється оптом і в роздріб. Замовте товар для офісу, адміністративного, навчального закладу за низькою ціною. Доставка в Київ, Харків, Львів, Одесу. На сайті Aaquamarket.ua можна купити маркер і отримати замовлення вчасно без необхідності попередньої оплати. Онлайн-купівля - доступний спосіб економії без шкоди якості товару. Замовляйте маркери в Києві 24/7, адже наш магазин працює цілодобово. Якісний український, європейський, американський товар за доступними цінами.