Рослинні вершки - купити Рослинне молоко у Харкові, доставка води у Харкові - АкваМаркет
УВАГА!
Шановні Клієнти у зв'зку з посиленням бойових дій у Харкові і Харківській області, наша компанія вимушена призупини доставку.
Як тільки, бойові дії вщухнуть і ми зможемо безпечно доставляти для Вас товари, доставка буде відновлена.
Бережіть себе! Разом до перемоги!
filter-icoФільтр
sort-icoСортування

Підбір за параметрами (0)

- грн
Сортування: За замовчуванням
Відповідних товарів не знайдено.

Рослинні вершки у Харкові


Все частіше в кулінарії використовують рослинні вершки, в складі яких немає тваринного білка, глютену або лактози. Основа продукту - кокосове або соєве масло. Для додання смаку і щільної консистенції в рослинні вершки додають згущувачі, регулятори кислотності і органічний протеїн.

Де застосовують рослинні вершки

Цей корисний органічний продукт отримав застосування в кулінарії. Вершковий крем довго зберігає смак і товарний вигляд, не псується. Крім того, ціна рослинних вершків доступніша. Але приготуванням десертів застосування продукту не обмежується. Купити вершки рослинні можна для додавання в напої, коктейлі, приготування основних або других страв. А ще рослинні вершки стануть основою для смачного соусу.

Користь рослинних вершків

Спочатку рослинний продукт викликав неоднозначну реакцію у покупців. Ми звикли, що вершки повинні бути коров'ячими. Але всупереч поширеній думці, продукт рослинний не поступається по корисним властивостям традиційному аналогу. Завдяки відсутності тваринного білка, глютена і лактози рослинні вершки можуть вживати в їжу люди, яким протипоказано натуральне молоко. А це означає, що все більше споживачів може сформувати корисний, здоровий раціон і забезпечити організм необхідною кількістю білка рослинного походження. Корисні властивості рослинних вершків:

  • Тривалий термін зберігання.
  • Калорійність в три рази менша, ніж у натуральних вершків. Для порівняння, 100 грам рослинних вершків містить 75 калорій. З них готують корисні дієтичні страви.Калорійність звичайних вершків понад 200 калорій.
  • При збиванні збільшуються в обсязі в 3-4 рази, добре тримають форму і довго зберігають презентабельний вигляд.
  • Мають приємний смак.
  • Підходять для людей з індивідуальною непереносимістю продуктів тваринного походження.

Де купити рослинні вершки в Києві

Якщо Вам потрібні якісні вершки рослинні недорого, загляньте в наш магазин. АкваМаркет пропонує сертифіковані органічні продукти європейського і українського виробництва. Завдяки прямим партнерським відносинам з виробниками ми поставляємо вершки рослинні до Києва безпосередньо з заводів. А це означає, що ціна на органічний продукт у нас неймовірно низька.

Для оптових замовників ми підготували спеціальну цінову пропозицію. Щоб купити рослинні вершки за оптовою ціною відправте заявку менеджерам і отримайте актуальний прайс на пошту. Доставка вершків здійснюється Новою Поштою по всій Україні.

Рослинні вершки для кави

В інтернет-магазині АкваМаркет запропонований величезний вибір рослинних вершків. Тут можна підібрати і купити вершки для приготування десертів, а також замовити добавки для напоїв. У чому відмінність такої продукції? Кулінарні вершки мають високу жирність (більше 35%), щільну консистенцію. Тому вони не підходять в якості добавки для напоїв. Рослинні вершки для кави жирністю 10-20% відмінно доповнять улюблений напій, надавши йому ніжний молочний смак.