Пшоно - купити Крупи у Харкові, доставка води у Харкові - АкваМаркет
УВАГА!
Шановні Клієнти у зв'зку з посиленням бойових дій у Харкові і Харківській області, наша компанія вимушена призупини доставку.
Як тільки, бойові дії вщухнуть і ми зможемо безпечно доставляти для Вас товари, доставка буде відновлена.
Бережіть себе! Разом до перемоги!
filter-icoФільтр
sort-icoСортування

Підбір за параметрами (0)

- грн
Сортування: За замовчуванням
Відповідних товарів не знайдено.

Пшоно у Харкові


Крупа пшоно - один з найбільш популярних продуктів харчування в Україні. Цю крупу люблять не тільки за її збалансований і ніжний смак. Корисні властивості пшона здавна відомі українцям. Готова каша є цінним джерелом вітамінів, мікро- і макроелементів, амінокислот. Вживання пшона рекомендовано людям різного віку. Примітно, що каша пшоно не містить глютен, отже, підходить для харчування людей з індивідуальною непереносимістю цієї речовини. Калорійність пшона становить всього 348 ккал на 100 грам. Також продукт має ліпотропні дією, тому допоможе бажаючим схуднути і скорегувати вагу тіла. Чим корисний настій пшона, як правильно варити кашу і кому не можна їсти пшоно - розберемося разом.

Склад, властивості і користь пшона

Просо, з якого роблять пшоняну крупу, містить в складі повний перелік корисних речовин, необхідних для нормального функціонування організму. Ті, хто регулярно їсть пшоняну кашу, отримують запас амінокислот, вітамінів А, РР, В, а також рослинних жирів, бета-каротину, фолієвої кислоти. Каша поставляє в організм рослинну клітковину та інші хімічні елементи, серед яких мідь, фосфор, магній. Користь пшона для організму:

  • Прискорення метаболізму.
  • Зміцнення кісткових тканин.
  • Турбота про серце та судини.
  • Ліпотропні властивості, що перешкоджають відкладенню жиру.
  • Зниження рівня холестерину в крові, за рахунок чого пшоно включають в раціон діабетиків.
  • Профілактика хвороби Альцгеймера, інфарктів і інсультів.

Пшоняна каша рекомендована до вживання людям, які проживають в регіонах з поганою екологічною обстановкою. Пшоно - це користь для печінки, що призводить до кращої роботи органу. Печінка ефективніше виводить токсини з організму, очищаючи його зсередини. Пшоно саме по собі очищає кишечник і кровоносну систему, виступаючи в ролі своєрідного фільтра. Тому продукти, що містять пшоно, показані людям після проведення терапії з великою кількістю сильнодіючих препаратів, токсичних речовин, антибіотиків.

Досить часто використовують пшоно для схуднення, оскільки пшоняна каша є чудовим дієтичним продуктом. Завдяки входять до складу проса кислотам, крупа не тільки перешкоджає утворенню зайвої ваги, але і сприяє спалюванню жирових відкладень.

Як варити пшоно

Щоб готова крупа вийшла смачною і корисною, потрібно знати, як і скільки варити пшоно. Готують кашу на молоці або чистій питній воді. Розглянемо найпопулярніший рецепт. Пшоняна каша на воді готується неймовірно просто. Досить взяти 1 склянку попередньо промитої крупи і 1,5 склянки чистої води. Бажано залити пшоно водою і залишити на ніч. Такий спосіб дозволяє швидко приготувати розсипчасту кашу. Вариться крупа не довше 5-7 хвилин, після чого в блюдо додають сіль, вершкове масло і залишають в каструлі під кришкою ще на 8-10 хвилин.

Крупа пшоно відмінно поєднується як з м'ясом, рибою, так і з солодкими компонентами. Тому на сніданок готують солодку пшоняну кашу з додаванням кориці, кокосової стружки, фруктів, ягід, горіхів. Крім каші є й інші популярні страви з пшона: запіканки, котлети, млинці, млинці. Часто крупу використовують для фарширування овочів або начинки пирогів.

Купити з доставкою пшоно в Києві

АкваМаркет пропонує найвигідніші ціни на пшоно в Україні. У нашому онлайн-каталозі запропонована продукція відомих брендів: Хуторок, Сто пудів і т.д. Ми продаємо виключно якісний, натуральний продукт. Наше пшоно - це очищене, відшліфоване, відкаліброване добірне насіння проса. Крупи не містять ГМО, пестицидів або інших шкідливих компонентів. Тому купуючи продукцію у нас, Ви оціните не тільки чудовий смак готової каші, але і користь для організму. Купити онлайн пшоно на АкваМаркет можна цілодобово, так як сайт працює без перерв і вихідних. Наша компанія швидко відправляє товари по Києву і Україні, тому покупці не втрачають жодної зайвої хвилини в очікуванні замовленого товару.