Пластівці - купити Каші, мюслі у Харкові, доставка води у Харкові - АкваМаркет
УВАГА!
Шановні Клієнти у зв'зку з посиленням бойових дій у Харкові і Харківській області, наша компанія вимушена призупини доставку.
Як тільки, бойові дії вщухнуть і ми зможемо безпечно доставляти для Вас товари, доставка буде відновлена.
Бережіть себе! Разом до перемоги!
filter-icoФільтр
sort-icoСортування

Підбір за параметрами (0)

- грн
Сортування: За замовчуванням
Відповідних товарів не знайдено.

Пластівці у Харкові


Сухі пластівці на сніданок - це класика. Всілякі злакові суміші з молоком або йогуртом подобаються дорослим і дітям. Кукурудзяні, вівсяні, рисові пластівці, гречані кульки або шоколадні подушечки з начинкою. Все це відноситься до категорії сухих сніданків.

У чому користь

Властивості того чи іншого сухого сніданку визначаються його компонентним складом. Абсолютно всі злаки - джерело харчових волокон (клітковини), яка корисна для шлунково-кишкового тракту. Сухі сніданки поставляють в організм складні вуглеводи і природні вітаміни. Отже, організм насичується поступально, оскільки в крові не відбувається різкого стрибка рівня цукру. Саме тому пластівці і правильне харчування йдуть рука об руку, адже без якісних сухих сніданків складно уявити збалансований раціон. Яку користь приносять пластівці організму:

  • Активізують роботу головного мозку, підвищують життєвий тонус.
  • Знижують рівень поганого холестерину в крові.
  • Прискорюють обмінні процеси, сприяючи швидкому і безпечному схудненню.
  • Дбають про красу волосся, шкіри, нігтів.
  • Нормалізують перистальтику кишечника.
  • Виводять з організму шлаки і токсини.
  • Покращують концентрацію уваги, підвищують працездатність і сприятливо діють на психоемоційний стан.

Кожен вид злаків цінний завдяки своїм поживним речовинам. Тому варто купити кукурудзяні пластівці, вівсяні, рисові і чергувати ці види протягом тижня. Тоді організм отримає максимальну кількість різноманітних поживних речовин.

Чим корисні вівсяні пластівці? Вони містять вітаміни А, В1, В2, Е і селен, незамінну амінокислоту лізин, а також цинк. Продукт діє як натуральний антидепресант, сприятливо впливаючи на стан нервової системи. Вівсяні пластівці з молоком - корисний і поживний сніданок, особливо для дівчат, які піклуються про красу волосся і шкіри. Калорійність вівсяних пластівців - 352 кКал.

Рисові пластівці - джерело вітамінів В. Крім цього крупа прекрасно абсорбує воду і токсичні речовини в кишечнику, що сприяє очищенню організму від шлаків і токсинів. Рисові пластівці Нордік, Добродія покращують рухливість суглобів і є профілактикою утворення подагри. Калорійність рисових пластівців - 381 кКал.

Пшеничні пластівці багаті вітаміном Е, рослинним білком, залізом і магнієм. Рекомендуємо звернути увагу на продукт людям, які ведуть активний спосіб життя. А ще пшеничні пластівці покращують стан печінки і нормалізують роботу щитовидної залози. Калорійність рисових пластівців - 337 кКал.

Гречка багата залізом, магнієм і йодом. У ній є лецитин, який покращує стан печінки. Калорійність гречаних пластівців - 99,7 кКал.

Кукурудзяні пластівці - джерело лізину, триптофану, міді і нікелю. Крім того, в них багато поліненасичених жирних кислот, що регулюють рівень холестерину в крові. Корисні кукурудзяні пластівці для схуднення, головне вибрати суміш без цукру. А дітям неодмінно сподобаються шоколадні пластівці Старт, додатково збагачені вітамінами і кальцієм. Калорійність кукурудзяних пластівців - 357 кКал.

Які пластівці краще

З точки зору складу і харчової цінності найбільш корисні вівсяні пластівці. Тому багато відомих брендів випускають широку лінійку сухих сніданків саме на основі вівсянки. Сто пудів, Екород, Добродія, Нордік - всі ці та інші виробники постійно розширюють асортимент вівсяних пластівців, додаючи нові смаки або різновиди. Вони випускаються цільні, подрібнені або листові, з добавками або без.

Як готувати вівсяні пластівці

Технологія приготування дуже проста. Достатньо покласти потрібну кількість сухої суміші в ємність, додати окріп в співвідношенні 1:2 і залишити під кришкою на 5 хвилин. Замість води використовують молоко тваринне або рослинне, йогурт, ряжанку. Деякі пластівці Брюгген, Козуб вимагають варіння. Як правило, виробник вказує час на упаковці.

Добавки до пластівців

Продукти, що поліпшують смак готової каші, можна класти прямо в тарілку. Сухі сніданки на воді відмінно поєднуються з солоними компонентами, а молочні - з солодкими. Що додати в кашу? Підійде сир, гриби, варене яйце, шматочки овочів або фруктів, сухофрукти, цукати, горіхи, ягоди. Є незвичайні рецепти вівсяних пластівців з гарбузом, корицею та іншими прянощами. Багато виробників випускають вже готові комбінації. Наприклад, цільнозернові пластівці Фітнес з ягодами і сухофруктами або шоколадні пластівці Несквік з молочною начинкою.

Замовити моно-крупу або оригінальну комбінацію різних злаків Ви завжди можете на сайті АкваМаркет. В наявності пластівці на будь-який смак і гаманець. Вівсяні сніданки Сквірянка для схуднення і дитячі шоколадні подушечки Старт з какао-начинкою. АкваМаркет це завжди доступні ціни, найбільший в Києві вибір якісних продуктів харчування. Ми зробимо Ваш сніданок корисним, поживним, а головне - швидким!