Бутлі для води - купити Обладнання для води 18.9л у Харкові, доставка води у Харкові - АкваМаркет
УВАГА!
Шановні Клієнти у зв'зку з посиленням бойових дій у Харкові і Харківській області, наша компанія вимушена призупини доставку.
Як тільки, бойові дії вщухнуть і ми зможемо безпечно доставляти для Вас товари, доставка буде відновлена.
Бережіть себе! Разом до перемоги!
filter-icoФільтр
sort-icoСортування

Підбір за параметрами (0)

- грн
Сортування: За замовчуванням
Відповідних товарів не знайдено.

Бутлі для води у Харкові


Полікарбонатний бутель 20 л використовується для транспортування та зберігання очищеної питної води. Ємність округлої форми з міцними стінками і посиленим дном. Щоб налити воду з бутля потрібно нахилити ємність і наповнити тару. Це не завжди зручно. Тому для комфортного розливу води традиційно використовують спеціальні пристосування і обладнання. Полікарбонатний бутель має стандартні розміри і використовується:

  • Для диспенсера.
  • Для кулера.
  • Для механічних помп.
  • Для електричних помп.

Бутель з полікарбонату - безпечна і функціональна тара, яку використовують сервіси з доставки води. У нашому магазині Ви можете купити бутель з ручкою для перенесення або замовити оптом кілька полікарбонатних ємностей для дому або офісу. Також наш сервіс доставки води пропонує зручні умови поставок очищеної питної води по Україні.

Полікарбонатний бутель та його переваги:

  • Зберігає смак і якість води. Полікарбонатна тара для води за своїми характеристиками нагадує "штучне скло". Це екологічно безпечний матеріал, який не вступає в реакцію з рідиною. Отже, полікарбонат зберігає смак і якість води, не змінюючи її хімічний склад і властивості.
  • Відрізняється довговічністю і практичністю. Полікарбонат - не тільки екологічно безпечний, але й зносостійкий матеріал. Бутлі 18,9 л стійкі до перепадів температур, не бояться морозів або спеки. Якість бутлія без ручки бездоганна. Він має високу механічну міцність, не б'ється і не тріскається. Поверхня матеріалу стійка до стирання. Навіть при тривалій експлуатації полікарбонатний бутель 19 л зберігає презентабельний зовнішній вигляд, не покривається подряпинами або плямами.
  • Не потребує спеціального догляду. Полікарбонатний бутель без ручки легко миється звичайними засобами.
  • Доступні ціни. Полікарбонатний бутель 18,9 л обійдеться зовсім недорого. А якщо купувати бутлі оптом онлайн, вартість буде максимально доступною. Замовте бутель з ручкою для перенесення і заощаджуйте ще більше.
  • Не містить токсичних домішок або шкідливих речовин. Штучне скло - безпечна тара для води, яка навіть при нагріванні не виділяє в рідину потенційно небезпечні елементи. Полікарбонат відповідає високим санітарно-гігієнічним нормам, стандартам якості і екологічної безпеки.

Як купити полікарбонатний бутель онлайн

На сайті АкваМаркет купувати товари зручно і швидко. Щоб знайти тару введіть в рядку пошуку запит «полікарбонатний бутель» 19 л. Система автоматично сортує продукцію, відповідну Вашим запитом. Або ж Ви можете знайти бутлі з полікарбонату у відповідному розділі меню магазину. Пропонуємо купити «полікарбонатний бутель» від провідних виробників. Купівля бутлів від перевіреного виробника - це впевненість в якості та безпеці тари.

Замовити бутель з полікарбонату на сайті АкваМаркет можна в будь-якому місті. Кур'єрська доставка працює в Києві, Одесі, Харкові. По Україні бутлі відправляємо транспортною компанією Нова Пошта. Зверніть увагу, що на опт діють спеціальні ціни. В наявності бутлі різного об'єму, аксесуари і супутні товари, а також обладнання для розливу води. Комбінуйте замовлення, щоб економити ще більше!