Кунжутна олія - купити Олія, оцет у Харкові, доставка води у Харкові - АкваМаркет
УВАГА!
Шановні Клієнти у зв'зку з посиленням бойових дій у Харкові і Харківській області, наша компанія вимушена призупини доставку.
Як тільки, бойові дії вщухнуть і ми зможемо безпечно доставляти для Вас товари, доставка буде відновлена.
Бережіть себе! Разом до перемоги!
filter-icoФільтр
sort-icoСортування

Підбір за параметрами (0)

- грн
Сортування: За замовчуванням
Відповідних товарів не знайдено.

Кунжутна олія у Харкові


Сезам культивується людиною багато століть, а рослинне масло з цього насіння є популярною кулінарною приправою. Традиційні рецепти індійської, китайської, пакистанської кухні обов'язково передбачають використання масла сезаму в якості харчової добавки. Однак масло кунжутне не тільки смачне, але і неймовірно корисне. Лікувальні та оздоровчі властивості продукту обумовлюють його застосування в народній медицині і косметології. Володіючи широким спектром корисних впливів, масло кунжуту збагачує склад косметичних засобів, тому воно незамінне у фармацевтичній промисловості.

Рослинна олія кунжуту. Склад і корисні якості

Масло з сезаму легке, ароматне, насичене. Йому притаманні потужні антиоксидантні властивості, чудові регенеруючі здатності. У складі переважають арахідонова, ліноленова, лінолева, олеїнова, пальмітинова, стеаринова жирні кислоти. Також присутні вітаміни А, В, Е, С, D та інші. Калорійність продукту складає 884 кал на 100 грам. Висока концентрація вітамінів, біологічно активних речовин і необхідних кислот обумовлює користь кунжутного масла. Згідно з дослідженнями, проведеними в 2010 році, масло сезаму здатне блокувати розвиток ракових клітин і захищати клітини організму від ураження радіацією. Продукт володіє широким спектром корисних властивостей, яких налічується більше 30. Чим корисне масло чорного кунжуту:

  • Зупиняє кровотечу і лікує недокрів'я.
  • Профілактика розвитку тромбозу.
  • Має загальнозміцнюючу дію.
  • Нормалізує рівень цукру в крові.
  • Бореться з безсонням, тривогою, неврозом.
  • Надає зігріваючу дію при застудах або захворюваннях суглобів.
  • Стимулює роботу головного мозку, підвищує розумову активність, концентрацію уваги.
  • Володіє антиоксидантними властивостями.
  • Сприяє нормальному розвитку плоду у вагітних жінок, а також підвищує лактацію після народження дитини.

Кунжутне масло і його застосування

Корисні властивості продукту визначають способи його застосування. Ви можете подумати, що використовують кунжутне масло в кулінарії і тільки. Але це не зовсім так. Рослинна олія затребувана в різних галузях, а багатий вітамінний склад дозволяє застосовувати її для всіляких процесів. Ось лише кілька сфер, де використовувати масло кунжутне:

  • Для схуднення. Якщо Ви підшукуєте ефективний засіб для боротьби із зайвою вагою, радимо купити кунжутне масло. Воно покращує обмінні процеси, прискорює метаболізм, нормалізує роботу кишечника. Як правильно приймати кунжутне масло для схуднення. Досить вживати чайну ложку продукту щоранку перед сніданком. Курс прийому становить 14-20 днів, після чого обов'язково слід зробити перерву.
  • Для волосся. Використовують масло не тільки внутрішньо, але й зовнішньо. Прості косметичні процедури дадуть видимий результат вже з другого-третього разу. З маслом роблять маски, суміші для обгортання волосся, а також засоби для скрабування або масажу шкіри голови.
  • Для шкіри. Кунжутне масло в косметології один з найбільш затребуваних продуктів. Додають його в маски, креми, пілінги для обличчя. Його можна використовувати навіть в чистому вигляді, наносячи невелику кількість засобу на попередньо очищений епідерміс. Масло сприяє глибокому зволоженню, живленню шкірних покривів. Воно перешкоджає прояву вікових змін, відновлює тонус і еластичність шкіри обличчя. Масло сезаму - це величезна користь для шкіри. Воно делікатно проникає вглиб епідермісу, очищає, виводить токсини і бруд, а також видаляє омертвілі клітини.

Масло кунжуту також успішно застосовується в якості складової спортивного харчування. Цей рослинний продукт не тільки забезпечує організм необхідними корисними речовинами і жирними кислотами, а й сприяє нарощуванню м'язової маси.

Купити з доставкою кунжутне масло Ви можете на сайті АкваМаркет. Ми надаємо широкий вибір продуктів для здорового харчування, які цілодобово доступні на сторінках нашого онлайн-каталогу. Тільки сертифіковані, якісні продукти, корисні людям різного віку. Відчуйте на собі чудодійний вплив цього унікального продукту. Замовте ароматне і неймовірно смачне кунжутне масло, а ми швидко доставимо його в Київ, Львів, Одесу, Харків чи будь-яке інше місто України. Запропоновані у нас види кунжутного масла універсально підходять для застосування в косметології або кулінарії. Менеджери магазину завжди на зв'язку, щоб відповісти на що з'явилися питання.