Пет тара - купити Аксесуари для води у Харкові, доставка води у Харкові - АкваМаркет
УВАГА!
Шановні Клієнти у зв'зку з посиленням бойових дій у Харкові і Харківській області, наша компанія вимушена призупини доставку.
Як тільки, бойові дії вщухнуть і ми зможемо безпечно доставляти для Вас товари, доставка буде відновлена.
Бережіть себе! Разом до перемоги!
filter-icoФільтр
sort-icoСортування

Підбір за параметрами (0)

- грн
Сортування: За замовчуванням
Відповідних товарів не знайдено.

Пет тара у Харкові


Інтернет-магазин АкваМаркет пропонує купити оптом пет-тару для води та інших напоїв. Асортимент продукції відрізняється великою різноманітністю. Ви зможете вигідно замовити пет-пляшки 0,5,1,1,5 л з кришкою або без, а також пластикову тару 5,6,10 л. В онлайн-каталозі запропонований величезний вибір пластикових пляшок, бутлів і комплектуючих (кришки, ручки і т.д.).

Де використовується пет-тара

Завдяки своїй практичності пет-банки і пляшки набули широкого застосування в різних областях. Так, використовуються пет-пляшки для точок розливу пива, квасу і інших напоїв. Пластикова тара з ручкою і кришкою в комплекті незамінна в пунктах продажу розливної води. Пластикова тара зберігає властивості і користь продукції, в тому числі харчової, не змінюючи її хімічний склад.

Пет-тара і її переваги

Сучасна пет-тара має абсолютно безпечний склад, тому не робить негативного впливу на продукти. Традиційні пластикові пляшки або балони для води виробляються з високоякісних матеріалів. Пет-тара має незаперечні переваги (легка, дешева, прозора). Але це далеко не всі плюси, які обумовлюють її широке поширення. Особливості пластикової тари:

  • Механічна міцність. Пляшки не б'ються і не тріскаються навіть при серйозному механічному впливі.
  • Стійкість до перепадів температур. У спеку або холод пет-пляшки для води зберігають свої якості, не впливаючи на рідину всередині ємності.
  • Універсальне рішення для сипучих і рідких продуктів. У пластикових банках і пляшках зручно зберігати крупи, побутову хімію, масло, рідину. Тому пет-тара використовується практично повсюди.
  • Ідеальний баланс доступної ціни і високої якості.

Купити пет-тару для води онлайн

У нас Ви можете купити пластикову тару для точок розливу води, пива або інших напоїв. Широкий вибір ємностей з високоякісного пластику, який відповідає санітарно-гігієнічним нормам і стандартам екологічної безпеки. Вся продукція сертифікована. Великий асортимент обсягів, відтінків, форм. Пропонуємо купити оптом пляшки, комплектуючі, аксесуари.

В онлайн-каталозі зручно вибирати продукцію, вивчивши ціни і особливості кожної позиції. Купити товар можна з будь-якої точки України, так як доставка працює по всій країні. АкваМаркет - це зручна можливість купити пет-пляшки з ручкою і кришкою оптом в режимі онлайн. У Харкові, Києві, Одесі доставляємо пет-тару власною кур'єрською службою, щоб Ви могли максимально заощадити час.