Папір А5 - купити Офісний папір у Харкові, доставка води у Харкові - АкваМаркет
УВАГА!
Шановні Клієнти у зв'зку з посиленням бойових дій у Харкові і Харківській області, наша компанія вимушена призупини доставку.
Як тільки, бойові дії вщухнуть і ми зможемо безпечно доставляти для Вас товари, доставка буде відновлена.
Бережіть себе! Разом до перемоги!
filter-icoФільтр
sort-icoСортування

Підбір за параметрами (0)

- грн
Сортування: За замовчуванням
Відповідних товарів не знайдено.

Папір А5 у Харкові


Офісний папір А5 формату відноситься до числа найбільш затребуваних витратних матеріалів для закладів різних сфер діяльності. Папір для принтера розміру А5 використовується для всіх видів офісної техніки, а також для копіювальних пристроїв. Даний формат відноситься до категорії нестандартних розмірів, оскільки він представляє собою половинку стандартного аркуша А4. Звичайно, можна роздрукувати інформацію на звичайному аркуші, а потім розрізати його навпіл. Однак в умовах многозадачного трудового процесу навіть такі маніпуляції позначаться на продуктивності співробітників. Саме тому рекомендуємо купити папір А5, якщо Вам потрібно регулярно роздруковувати інформацію на аркушах нестандартного розміру. Йдеться про довідки, відомості, невеликі листівки. Офісний папір А5 для друку ідеально підійде для подібних цілей. Більше не потрібно робити зайву роботу, розрізати листи, підганяти розмір бланків. Досить купити з доставкою папір А5 на сайті АкваМаркет оптом. Вибирайте товар онлайн, визначитеся зі способом оплати і доставки - і Ваше замовлення вже готове.

Папір А5. Особливості та характеристики

Формат аркуша А5 відповідає розмірам 148 × 210 мм. Як і в випадку інших видів паперу для принтера листи класифікуються за кількома важливими параметрами. А5 папір ділиться на кілька класів у залежності від основних характеристик:

  • Клас С. Найнижчий клас паперової продукції, який використовується для роздруківки інформації в великих кількостях. Ви можете купити з доставкою А5 папір класу С, щоб скоротити витрати на друк. Листи помірної щільності, білизна до 92%. Найчастіше використовується для чорно-білого друку.
  • Клас В. Більш якісний і міцний папір А5. Універсальне рішення для всіх видів оргтехніки, копіювальних пристроїв. Підходить для роздруківки в кольорі. Купити папір А5 класу В можна недорого, забезпечивши комфортну щоденну роботу офісу або установи.
  • Клас А. Відрізняється бездоганною якістю і найвищим рівнем білизни (до 98%). Листи характеризуються прекрасною деталізацією і передачею кольору. Відмінна якість роздрукованих документів. Ціна пачки паперу А5 класу А буде найвищою, однак такі листи забезпечать високу якість роздрукованої інформації. Такі витратні матеріали використовують для друку важливої ​​документації, договорів, які будуть зберігатися тривалий час.

Також при виборі листів слід враховувати не тільки клас і вартість, а й інші характеристики продукції. Ось ще кілька параметрів, які визначають якість листів:

  • Щільність. Варіюється в межах 70-200 г/м2. Саме широке застосування знайшов папір щільністю 80 г / м2, яка однаково добре підходить для всіх видів друку.
  • Гладкість. Впливає на чіткість відображення інформації. Оптимальний проміжок гладкості знаходиться в межах 150-200 мл/хв.
  • Білизна. Показує здатність паперу відбивати світло. Ступінь білизни паперу А5 варіюється в межах 90-98%. Чим вище показник білизни, тим краще буде відображатися фарба.
  • Товщина. Вимірюється в мікронах. Стартує від 104 мкр і зростає пропорційно зростанню класу продукції.
  • Стійкість до нагрівання. Визначає комфорт використання паперу і тривалість роботи офісної техніки. Якісний папір стійкий до нагрівання і не утворює паперового пилу при нанесенні фарби.

Асортимент паперу А5 для друку на сайті АкваМаркет

Наша компанія піклується про своїх клієнтів, тому ми відібрали великий вибір витратних матеріалів для офісних потреб. Пропонуємо вигідно купити в Україні папір А5 в роздріб і оптом, замовивши доставку в Київ, Одесу, Харків чи будь-який інше місто. В наявності продукція відомих торгових марок, якість відповідає стандартам ISO. Завдяки широкому асортименту і різноманітності цін кожен покупець зможе підібрати оптимальне рішення в рамках конкретного бюджету. Ви можете купити папір А5 для застосування вдома, в офісі або на підприємстві. Листи підходять для різних видів і способів друку:

  • Кольорового або чорно-білого.
  • Лазерного або струменевого.
  • Одностороннього або двостороннього.

Замовляючи папір А5 оптом, Ви забезпечите підприємство, офіс або установу оптимальною кількістю витратних матеріалів, необхідних для паперового документообігу. У нашому магазині Ви можете купити з доставкою папір А5 від кращих виробників за унікально низькою ціною. Ми пропонуємо замовити продукцію, виготовлену, розрізану і упаковану промисловим способом. Гарантія якості і ідеальна геометрія листів. Вибираючи АкваМаркет, Ви скорочуєте витрати на придбання паперу, а також отримуєте гарантію тривалої роботи офісної техніки.