Вершки для кави - купити Добавки до кави у Харкові, доставка води у Харкові - АкваМаркет
УВАГА!
Шановні Клієнти у зв'зку з посиленням бойових дій у Харкові і Харківській області, наша компанія вимушена призупини доставку.
Як тільки, бойові дії вщухнуть і ми зможемо безпечно доставляти для Вас товари, доставка буде відновлена.
Бережіть себе! Разом до перемоги!
filter-icoФільтр
sort-icoСортування

Підбір за параметрами (0)

- грн
Сортування: За замовчуванням
Відповідних товарів не знайдено.

Вершки для кави у Харкові


Вершки для кави найбільш поширена смакова добавка. Цей продукт дає напою особливий присмак, приємну текстуру і в деяких випадках - оксамитову молочну пінку. У будь-якому ресторані і кав'ярні подають широкий спектр кавових напоїв, в основі яких лежить кава і вершки різного ступеня жирності. Якщо знати, як правильно додавати вершки в каву, можна приготувати ароматний латте або підбадьорливий капучино навіть в домашніх умовах. Головне в цій ситуації - купити якісні та свіжі продукти.

Вершки для кави. Калорійність і склад

Напевно Ви знаєте, що самі по собі вершки - продукт калорійний. Готують їх з цільного молока, відокремлюючи від нього саму повітряну і жирну частину. Для промислового виробництва використовується спеціальний апарат - сепаратор. У домашніх умовах можна використовувати міксер, за допомогою якого готують молочні коктейлі. Однак морочитися з самостійним приготуванням вершків не варто, оскільки зараз можна купити з доставкою вершки для кави бездоганної якості.

У складі продукту присутня маса живильних речовин. Незважаючи на те, що більшу частину вершків складають жири, в них є мінеральні солі, вітаміни групи В, а також вітаміни А, Е, РР, С. Що міститься в продукті лецитин безпосередньо бере участь в обмінних процесах і будівництві нових тканин.

Види вершків для кави

У продажу можна знайти різні види продукції, які відрізняються способом переробки. Ось найбільш популярні товари:

  • Вершки збиті. Продаються у вигляді аерозолів. Мають легкої текстурою, надають кавовим напоям кремову текстуру. Містять до 35% молочного жиру.
  • Вершки питні. Найбільш поширений продукт, який використовують як в домашніх умовах, так і в сегменті громадського харчування. Готовий продукт на підприємстві піддається термічній обробці, а потім фасується в тару різного об'єму для подальшого вживання. Ви можете купити вершки для кави і додавати їх в готовий напій. А якщо розберетеся, як збивати вершки для кави за допомогою френч-преса або капучинатора, то зможете готувати оригінальні напої не гірше, ніж в кав'ярні.
  • Сухі вершки для кави. Традиційно використовуються в сфері вендингу. Особливості продукту: зручна фасовка, тривалий термін придатності, невибагливість в зберіганні, відмінні органолептичні властивості. Сухі вершки для кавомашини значно спрощують процес приготування капучино або латте.
  • Вершки для кави порційні. Відмінний вибір для закладів громадського харчування. Це не тільки естетично, але ще і дуже зручно. Використовуючи вершки для кави порційні, адміністрація легко розбереться в калькуляції страв. Молочний продукт, фасований в ємності конкретного обсягу, зручно враховувати. Це забезпечує економічну витрату продукту. Аналогічна ситуація спостерігається в офісах і інших адміністративних закладах. Купівля порційних вершків для персоналу вирішує проблему обліку продукту. Такі вершки для кави довго зберігаються, а також можуть виступати в якості додаткового рекламного носія, якщо нанести на упаковку корпоративну символіку.

Ще один критерій, за яким відрізняються вершки для кави - жирність. Вона варіюється в межах 10-35% і визначає кількість молочного жиру в складі продукту. Для людей, які дотримуються низькокалорійної дієти, запропоновані знежирені продукти.

Де вигідно замовити вершки або кави в Києві

Інтернет-магазин АкваМаркет пропонує всілякі вершки для кавомашини або ручного приготування кавових напоїв. В наявності високоякісна продукція, вершки різної жирності, а також продукти на рослинній основі або без вмісту лактози. На нашому сайті можна вигідно купити вершки для кави оптом. Представникам сегмента HoReCa надаємо приємні знижки і бонуси. Відправка товару по Києву і Україні здійснюється в найкоротші терміни.