Згущене молоко - купити Молоко у Харкові, доставка води у Харкові - АкваМаркет
УВАГА!
Шановні Клієнти у зв'зку з посиленням бойових дій у Харкові і Харківській області, наша компанія вимушена призупини доставку.
Як тільки, бойові дії вщухнуть і ми зможемо безпечно доставляти для Вас товари, доставка буде відновлена.
Бережіть себе! Разом до перемоги!
filter-icoФільтр
sort-icoСортування

Підбір за параметрами (0)

- грн
Сортування: За замовчуванням
Відповідних товарів не знайдено.

Згущене молоко у Харкові


Для багатьох згущене молоко - смак дитинства. Важко знайти людину, якій не подобається варене домашнє згущене молоко. Вона є самостійним десертом, а також додається в різноманітні страви і напої. Цей продукт дійсно можна назвати народним. За часів дефіциту товарів в магазинах багато навчилися готувати варене молоко згущене в домашніх умовах. Сьогодні нестачі в товарі немає, і кожен бажаючий може вигідно купити в Києві згущене молоко за доступною ціною. Більш того, асортимент рішень на ринку став неймовірно широким. Можна перепробувати десятки різних варіантів з різними смаками. Тож не дивно, що молоко отримало таке широке застосування. Згущене молоко смачно додавати в каву або чай, їсти з млинцями або оладками. Ось ще кілька способів використання продукту:

  • Як топінг для десертів, випічки, морозива.
  • Як заправка для фруктового салату.
  • Інгредієнт десерту або випічки.
  • Компонент крему для тортів чи тістечок.
  • Варена іриска - відмінна начинка для круасанів, пиріжків, вафель, кексів.
  • Добавка до коктейлів або інших напоїв.

Згущене молоко - повністю готовий до вживання продукт, який не вимагає попередньої термічної обробки. Навіть знежирене молоко має великий термін зберігання. Тому багато хто воліє купувати продукт в запас.

Згущене молоко і його користь

Для виробництва згущеного молока незбиране молоко змішують з цукром і піддають термічній обробці. Під дією високої температури суміш набуває густу консистенцію і концентрований смак. При цьому згущене молоко зберігає користь і властивості звичайного цільного молока. У складі міститься вітамін D, кальцій, калій, фосфор і інші вітаміни. Молоко згущене містить до 34% білка, тому воно поживне і корисне. Але зловживати з ним не варто на увазі високої жирності і калорійності (320 ккал). Залежно від жирності є два види продукту:

  • Незбиране молоко з цукром або без цукру. Той самий смак дитинства. Класичне згущене молоко, яке використовується в кулінарії. Містить до 9% жиру.
  • Знежирене згущене молоко з цукром або без цукру. Містить до 1% жиру, тому менш калорійне.

Згущене молоко містить солі фосфору, які стимулюють роботу головного мозку і відповідають за відновлення крові. Вітаміни, білок і кальцій роблять згущенку корисною для кісткових тканин. Також продукт сприяє поліпшенню зору. Тому багато лікарів рекомендують молоко згущене при ГВ. Це оптимальний спосіб підтримати нормальний розвиток малюка за рахунок збалансованого раціону харчування молодої мами.

Що краще: домашнє згущене молоко або магазинний продукт

Багато господині знають рецепт, як зробити згущене молоко в домашніх умовах. Готують його на плиті, в мультиварці і навіть в духовці. Щоб приготувати згущене молоко вдома в мультиварці потрібно строго слідувати рецепту. Також зверніть увагу на якість використовуваних інгредієнтів. Молоко краще брати максимально свіже.

Що стосується корисних властивостей, то всупереч поширеній думці, магазинне згущене молоко більш якісне і смачне. Виробники ретельно стежать за процесом, контролюють кожен етап, проводять численні тести і використовують асептичну упаковку. Згущене молоко в банці зберігає користь протягом усього терміну зберігання. Купуючи баночку, Ви гарантовано отримуєте смачний, корисний продукт з прекрасними органолептичними властивостями. Домашнє згущене молоко зберігається менше, а при подальшій термічній обробці (приготування десертів і т.д.) може згорнутися або розшаруватися. Віддавайте перевагу якісним магазинним продуктам, адже вони позбавляють Вас від необхідності проводити більше часу на кухні.

Купити з доставкою згущене молоко

Інтернет-магазин АкваМаркет пропонує широкий асортимент згущеного молока від провідних виробників. Ви можете недорого купити з доставкою по Україні молоко згущене:

  • Звичайне. Продукт нормальної консистенції з цукром, без цукру, знежирений.
  • Варене згущене молоко. Та сама Іриска, яка відрізняється від звичайної згущенки насиченим коричневим кольором і густою консистенцією. Варене згущене молоко має карамельний присмак.

Що стосується смаків, то тут вибір набагато більше. В наявності більше 10 різновидів згущеного молока. Завдяки системі фільтрів Ви легко підберете в каталозі те, що потрібно. Сортуйте товари за ціною, брендом, упаковкою, вартістю. Онлайн-пошук на сайті АкваМаркет займе мінімум часу. А оформити замовлення Ви можете цілодобово. Широкий асортимент смаків від традиційного цільного до незвичайного ягідного. Робіть вибір з безлічі різновидів:

  • Класичне згущене молоко і варена іриска.
  • Варіанти з какао або кави.
  • Згущене молоко з полуницею.
  • Концентровані вершки.

Зверніть увагу, що при оптовому замовленні ціни на згущене молоко знижуються. Доставимо Вашу покупку в Київ, Харків, Одесу та інші міста України в зручний для Вас час.