Вершки - купити Молоко у Харкові, доставка води у Харкові - АкваМаркет
УВАГА!
Шановні Клієнти у зв'зку з посиленням бойових дій у Харкові і Харківській області, наша компанія вимушена призупини доставку.
Як тільки, бойові дії вщухнуть і ми зможемо безпечно доставляти для Вас товари, доставка буде відновлена.
Бережіть себе! Разом до перемоги!
filter-icoФільтр
sort-icoСортування

Підбір за параметрами (0)

- грн
Сортування: За замовчуванням
Відповідних товарів не знайдено.

Вершки у Харкові


Вершки - продукт харчування, відомий людству з часів початку ведення тваринництва. Густий шар жирної піни, яка збиралася на поверхні молока, відрізнявся ніжним смаком і кремовою консистенцією. Цей прошарок часто зливали в окремий посуд, чому продукт і отримав свою назву. Коли люди зрозуміли, як збити вершки, з них стали готувати вершкове масло.

Сьогодні вершки доступні у вигляді готового продукту, упакованого в асептичну тару. Традиційно це тетрапак або скляна пляшка. Але навіть вдосконалені технології виробництва не змінили суть напою. З чого роблять вершки? Незмінно основою продукту служить звичайне коров'яче молоко. Продукт ретельно перемішують в спеціальному агрегаті. Барабан швидко розкручує рідину, що призводить до поділу продукту на дві складові - молоко і жир (вершки). Після цього проводиться сепарація і подальша підготовка вершків до упаковки і реалізації.

Види вершків

Традиційно продукт класифікують за жирністю. Чим вище жирність, тим вище калорійність та енергетична цінність вершків. Асортимент продукції на ринку виглядає так:

  • Вершки нежирні (10-14%).
  • Вершки маложирні (15-19%).
  • Вершки звичайні (20-35%).
  • Вершки високої жирності (50-60%).

Кожен продукт має свої особливості, які визначають сферу застосування. Так, вершки перших трьох груп традиційно використовують для кави, інших напоїв, перших і других страв. А ось високожирні вершки застосовують тільки в кулінарній промисловості. Це так звані кулінарні вершки для випічки і крему. Продукт високої жирності, який легко збивається в пишну і стійку піну. За ціною вони значно дорожче звичайних.

Користь вершків

Коров'ячі вершки мають широкий спектр корисних властивостей. У них міститься багато білка, кальцію, лецитину, фосфору. Окремо варто згадати наявність фосфоліпідів - жирів, які мають додатковий зміст азотистих сполук з фосфорною кислотою. Тому в організмі нормалізуються всі обмінні процеси, а також поліпшується хімічний склад крові і вирівнюється рівень холестерину.

Пастеризовані вершки відносять до антисклеротичну продуктам, що перешкоджає розвитку захворювання. Висока концентрація вітамінів групи В, а також вітаміну А, С, Е дозволяє використовувати вершки в дитячому і лікувальному харчуванні. Цей продукт корисний всім. Він допомагає боротися з безсонням, стресом, ознаками перевтоми. Завдяки високій енергетичній цінності вершки мають тонізуючу дію, дарують заряд бадьорості і сил.

Молочні вершки. Застосування в кулінарії

Пастеризовані коров'ячі вершки - продукт корисний, поживний і дуже смачний. Їх можна вживати в чистому вигляді. Однак тут не варто забувати про калорійність і жирність вершків. Не зловживайте напоєм, оскільки надмірне вживання такого жирного напою рано чи пізно позначиться на фігурі.

Ніжна текстура вершків гармонійно підкреслює смак напоїв. Тому традиційно використовують молочні вершки для кави, чаю, коктейлів. На основі цього продукту готують вишукані соуси, креми, муси, заправки. Ще одна сфера застосування продукту - виготовлення кондитерських виробів, хліба. Спеціально для цих цілей у продажу є кулінарні вершки для випічки. Крім того, вершки нерідко входять до складу перших страв, з них роблять сметану, масло і морозиво.

Чому варто купити вершки на сайті АкваМаркет

Наш магазин надає клієнтам широкий асортимент натуральної продукції, що пройшла ретельний контроль якості і має сертифікацію ГОСТ. В наявності пастеризовані коров'ячі вершки від провідних українських та зарубіжних виробників: Буренка, President, Простоквашино. Звернувшись до нас, клієнт отримує масу переваг:

  • Можливість замовити вершки оптом. Вигідні цінові пропозиції для оптових покупців значно підвищать прибутковість бізнесу.
  • Оперативна обробка заявок. Ви можете купити вершки онлайн цілодобово, оформивши замовлення в будь-який зручний час. Підготовка товару до відправлення проводиться в максимально стислі терміни.
  • Широкий асортимент продукції. Будь-які види вершків різної жирності, упаковки різного об'єму, а також порційні рішення для дому та офісу.
  • Гнучкі умови оплати. Ви можете заплатити за товар готівкою або за безготівковим розрахунком, підібравши оптимальний спосіб переказу грошових коштів.
  • Широка географія поставок. Доставляємо продукцію по Києву, Харкову, Одесі та інших містах України.

Важливий плюс нашого магазину - гарантія якості. Ми продаємо тільки свіжі вершки, термін зберігання яких ретельно перевіряється при поставках і відвантаження клієнтам. Щоб замовити вершки залиште заявку на сайті або зверніться до цілодобового коллбек центру 8877.