Рослинні йогурти - купити Йогурт у Харкові, доставка води у Харкові - АкваМаркет
УВАГА!
Шановні Клієнти у зв'зку з посиленням бойових дій у Харкові і Харківській області, наша компанія вимушена призупини доставку.
Як тільки, бойові дії вщухнуть і ми зможемо безпечно доставляти для Вас товари, доставка буде відновлена.
Бережіть себе! Разом до перемоги!
filter-icoФільтр
sort-icoСортування

Підбір за параметрами (0)

- грн
Сортування: За замовчуванням
Відповідних товарів не знайдено.

Рослинні йогурти у Харкові


Все більше людей відмовляється від традиційних молочних продуктів, вибираючи рослинні йогурти і молоко. На користь органічного продукту говорять його властивості. Йогурт без молока дозволяє позбутися від проблем з травленням, прибрати набряки, які провокує звичайне молоко. Йогурт на рослинному молоці готується інакше, тому містить менше продуктів промислової переробки. І, не дивлячись на відсутність тваринного білка, безмолочні йогурт несе організму користь і збагачує його поживними речовинами. Безумовно, у продуктів рослинного і тваринного походження є істотні відмінності. Але соєві йогурти давно стали корисною альтернативою традиційним кисломолочним продуктам.

В інтернет-магазині АкваМаркет Ви можете купити з доставкою рослинні йогурти та веганські десерти з натуральним складом. Для Вас запропонована продукція брендів, які внесли величезний вклад в розвиток даної індустрії: Alpro, Sojade, The Bridge. В наявності йогурти без добавок і смачні десерти з ягодами, шматочками фруктів або іншими наповнювачами. Класичний рослинний йогурт без добавок стане основою для приготування чудових соусів, десертів, основних страв, маринадів. Експериментуйте, відкривайте нові грані звичних рецептів. А ми зробимо все, щоб Ви могли недорого купити рослинні йогурти оптом і в роздріб з доставкою по всій Україні.

Йогурт без молока. Здорове харчування для кожного

Виключати кисломолочні продукти з раціону не рекомендують навіть діабетикам або алергікам. Йогурт, молоко, сметана - джерело легкозасвоюваного білка, кальцію, вітамінів. Крім того, в продуктах містяться пробіотики, які формують нормальну мікрофлору в кишечнику і допомагають організму чинити опір дії вірусів і бактерій. Регулярне вживання кисломолочних продуктів - запорука міцного імунітету і прекрасного самопочуття. Висока концентрація магнію і вітамінів групи В сприятливо діє на нервову систему, допомагає позбутися від депресії, безсоння, а також знизити негативний вплив стресу. Тому їсти йогурт потрібно кожному. І, як показала практика, приготувати корисний продукт можна не тільки з коров'ячого молока.

Рослинні йогурти готують з рослинної молока: мигдального, кокосового, вівсяного. Органічний продукт з горіхів або цільних зернових культур містить ряд вітамінів, цінних жирних кислот. Також склад багатий на вуглеводи з низьким глікемічним індексом, що особливо важливо для людей з цукровим діабетом. Вівсяний, кокосовий йогурт без глютену і тваринного білка показаний алергікам з індивідуальною непереносимістю зазначених речовин. Соєві органічні продукти також містять поліфеноли, харчові волокна, що сприяють нормалізації травлення. Безмолочний йогурт легко впишеться в раціон кожної людини, яка дотримується принципів здорового харчування. Завдяки збалансованому складу і легкій усваяемості соєві йогурти на думку експертів можуть стати повноцінною заміною коров'ячого молока і традиційних молочних продуктів.

Рослинні йогурти для зміцнення імунітету

Якщо говорити про особливості рослинної альтернативи, то окремо варто згадати про пробіотики, які входять до складу продукту. Вівсяний йогурт корисний для імунітету, оскільки має пробіотичні властивості. Рослинне молоко є живильним середовищем для зростання і розвитку бактерій, тому ідеально підходить для приготування йогурту. Властивості пробіотика посилюються завдяки корисним якостям рослинної сировини. Так, кокосовий йогурт має протизапальну дію, а соєві напої зменшують вираженість алергічних реакцій з боку кишківника. Живильні рослинні йогурти без глютену корисні для веганів, вегетаріанців, алергіків, діабетиків. Ці продукти можна включати в раціон широкого кола споживачів, так як це смачно і корисно.

Кому варто купити йогурт без молока

Будь-які види рослинних йогуртів можуть вживати в їжу люди, які страждають від лактазної недостатності, порушення толерантності до глютену або алергії на коров'яче молоко. Рослинна альтернатива підходить для веганів, вегетаріанців. Також вибрати продукцію рекомендуємо тим, хто страждає від висипань на шкірі від звичайного молока. Соєві йогурти стануть заміною звичайним кисломолочним продуктам в період посту або суворої дієти. Чи можна в пост є йогурт? Звичайно так, якщо він рослинний. Адже в ньому немає інгредієнтів тваринного походження.

Купити з доставкою рослинні йогурти в Києві

На сайті АкваМаркет Ви можете замовити онлайн рослинні йогурти виробництва Україна, Польща, Бельгія, Франція. Корисні і натуральні продукти для алергіків, веганів, тих, хто поститься. Вживання здорової їжі - запорука прекрасного самопочуття і відмінного настрою. Заглянувши в наш магазин, Ви переконаєтеся, що натуральні рослинні йогурти можуть обходитися недорого. А якщо замовити онлайн йогурт оптом, вартість товару буде максимально доступною. Співпрацюємо з корпоративними замовниками, власниками кондитерських, ресторанів або кафе. Забезпечуємо своєчасні поставки товару в будь-якому обсязі.

Хочете зробити раціон збалансованим і корисним? Тоді зверніть увагу на рослинні десерти, корисні сиропи і добавки, запропоновані в нашому магазині. Комбінуйте замовлення і економте ще більше! АкваМаркет працює для Вас цілодобово, забезпечуючи своєчасну обробку замовлень і миттєву відправку товару в будь-який куточок України.