Папки - купити Діловодство у Харкові, доставка води у Харкові - АкваМаркет
УВАГА!
Шановні Клієнти у зв'зку з посиленням бойових дій у Харкові і Харківській області, наша компанія вимушена призупини доставку.
Як тільки, бойові дії вщухнуть і ми зможемо безпечно доставляти для Вас товари, доставка буде відновлена.
Бережіть себе! Разом до перемоги!
filter-icoФільтр
sort-icoСортування

Підбір за параметрами (0)

- грн
Сортування: За замовчуванням
Відповідних товарів не знайдено.

Папки у Харкові


Сучасні технології подарували нам масу різноманітних цифрових носіїв. Але, незважаючи на це багато організацій продовжують вести паперовий документообіг. Договори, звіти, довідки, що зберігаються в роздрукованому вигляді, потрібно систематизувати. Найкраще з цим завданням впораються папки для документів. Це зручний інструмент для сортування, зберігання і транспортування паперів. Папки дозволяють класифікувати документи за різними ознаками, щоб швидко знаходити потрібні роздруківки.

АкваМаркет пропонує жителям Києва та України вигідно замовити онлайн товари для офісу, вироблені провідними українськими і зарубіжними виробниками. В наявності затребувані і рідкісні види папок для різного формату паперу. Завдяки широкому асортименту продукції Ви легко підберете папки, щоб упорядкувати діловодство. Ми пропонуємо купити з доставкою папки для документів дешево і не дуже, адже в асортименті є продукція за різною ціною. Недорогі рішення для школи, офісу, підприємства або преміальні варіанти, які стануть стильним подарунком або іміджевим аксесуаром. Замовити папки з файлами можна як в одному екземплярі, так і оптом. В останньому випадку вартість товару суттєво зміниться, так як для оптових замовників діють спеціальні цінові пропозиції. Різноманіття матеріалів, забарвлень і типорозмірів для різного формату паперу. Якісні папки для офісу не тільки впорядкують діловодство, а й зроблять роботу набагато комфортнішою.

Види папок

Ділові папки мають різні особливості, які визначають сферу їх застосування. Давайте розберемося в основних різновидах продукції:

  • Папки для документів ділові без блискавки. Виріб прямокутної форми з декількома кишенями для розміщення роздруківок. Має затиск і прихований відсік на кнопках або інший застібці. Вважається найбільш затребуваним варіантом для офісу.
  • Адресні папки. Використовуються для передачі документів на підпис або погодження. Використання такої папки з файлами підвищує значущість вкладених документів, змінюючи пріоритет завдання. Адресні папки також часто використовують для вручення дипломів, грамот та інших нагород.
  • Папки на блискавці. Надійно захищають вкладені роздруківки від впливу вологи і пилу.
  • Папка-портфель. Ще один популярний варіант ділової папки, який отримав широке застосування не тільки в діловому сегменті. У портфелі зручно зберігати і транспортувати роздруківки. Виріб відрізняється прекрасною місткістю. Всередині знаходиться кілька кишень і відділень, куди можна скласти файли, роздруківки без обкладинки і навіть документи в скоросшивателях або конвертах. Відрізняються портфелі за розмірами. Є невеликі варіанти, а також вироби для зберігання великих обсягів паперів.
  • Конференц-папка. Кілька схожа на попередній варіант, але має одну особливість - можливість відкрити папку як звичайну книгу.
  • Папка-реєстратор. Традиційно застосовується співробітниками, які зайняті обробкою документів. Виріб дозволяє розкласти роздруківки в алфавітному порядку, щоб швидко знайти те, що потрібно. Є кріплення у вигляді металевого кільця, за допомогою якого з'єднують велику кількість файлів.
  • Дисплейні книги. Папки, в які вшиті файли для розкладки документів. Зручне рішення, яке використовують в офісах, школах, вдома.

Якими ще бувають папки для документів

Вироби відрізняються за різними ознаками, тому чіткої класифікації не існує. Спочатку в продажу були виключно папки для документів картонні на зав'язках і без. Але сьогодні для виробництва використовують і інші матеріали, істотно розширюючи асортимент продукції. На АкваМаркет Ви знайдете офісні папки із пластику, картону, натуральної або штучної шкіри, а також тканинні варіанти. Вибір на користь того чи іншого варіанту залежить як від фінансових можливостей покупця, так і від області подальшого застосування виробу.

Якісні товари для офісу - невід'ємний атрибут корпоративного стилю, а також потужний інструмент маркетингу. Сьогодні папка-реєстратор виконує не тільки основні функції, але і стає носієм рекламної інформації. Папка-швидкозшивач з нанесеним логотипом компанії формує позитивний імідж компанії, як у клієнтів, так і у співробітників або ділових партнерів. Тому до вибору продукції варто підходити ретельно.

У нашому каталозі Ви можете замовити онлайн:

  • Папки з клейовим клапаном для файлів і роздруківок. Виріб без кнопок або блискавки з кишенею для розміщення документів.
  • Цільнокроєні папки. Виріб з цілісного листа пластику або картону, розрізаний і складений по викрійці.

Також на АкваМаркет запропоновані офісні папки з різними типами кріплення:

  • На кнопках.
  • На мотузках.
  • На блискавці.
  • На гумці.
  • З затискачем (папка-планшет).
  • З кліпсою.
  • Папки на кільцях для файлів.
  • Папки-швидкозшивачі.

Кожен варіант відрізняється функціональністю, довговічністю і стильним дизайном. Продукція може використовуватися для нанесення корпоративної символіки. Також наш магазин порадує різноманіттям колірних рішень. Навіть найдешевша папка-реєстратор запропонована в широкій палітрі відтінків. Тому у Вас є можливість істотно заощадити, замовивши різноманітну продукцію за оптовою ціною.

Купити з доставкою папки на АкваМаркет вигідно кожному. Замовляйте товари онлайн, орієнтуючись на свій смак. Оформлення замовлення забере не більше 5 хвилин. Обрані Вами товари будуть доставлені кур'єром або в одне з відділень Нової Пошти Вашого міста.