Бейджики - купити Діловодство у Харкові, доставка води у Харкові - АкваМаркет
УВАГА!
Шановні Клієнти у зв'зку з посиленням бойових дій у Харкові і Харківській області, наша компанія вимушена призупини доставку.
Як тільки, бойові дії вщухнуть і ми зможемо безпечно доставляти для Вас товари, доставка буде відновлена.
Бережіть себе! Разом до перемоги!
filter-icoФільтр
sort-icoСортування

Підбір за параметрами (0)

- грн
Сортування: За замовчуванням
Відповідних товарів не знайдено.

Бейджики у Харкові


Бейджи набули широкого поширення в корпоративному секторі. Невелика картка, на якій відображена інформація про носія, значно спрощує процес комунікації. Співробітники великих компаній, відвідувачі конференцій надягають бейджи, щоби налагодити спілкування. Однак такі картки - не тільки атрибут корпоративної культури. Сьогодні побачити подібні аксесуари можна на будь-яких заходах, де збирається багато людей. Купити бейджики можна для садочків, шкіл, державних установ. Використовувати картки виправдано там, де треба ідентифікувати персонал або гостей, представників преси, технічних працівників і т.д. Невеликі бейджики на шию за лічені секунди допоможуть зрозуміти, хто є хто. Це простий спосіб представитися, ідентифікувати свою приналежність до компанії, отримати перепустку в ту чи іншу частину будівлі (якщо бейдж є частиною посвідчення).

В інтернет-магазині АкваМаркет Ви можете вигідно купити бейджики оптом, замовивши відповідний вид карток через онлайн-каталог. В наявності різні види бейджиків для застосування в різних галузях і сферах діяльності.

Бейдж. Знайомимося ближче

Стандартний бейдж є невеликою прямокутною карткою, виготовленою з картону або пластику. На її поверхні нанесені графічні зображення, інформація про носія, інші дані, що дозволяють швидко ідентифікувати людину. Розміри бейджіков можуть бути різними і підбираються індивідуально. Продаються такі аксесуари в відділах канцелярії. Головний плюс такого товару - доступна вартість. Особливо, якщо мова йде про найпростіші варіанти - одноразові бейджи на клейкій основі. Вони випускаються в форматі відривних листочків, легко кріпляться на будь-які поверхні або одяг, і так само просто утилізуються після використання. Для кріплення бейджів використовують:

  • Булавки. Надійно фіксують виріб на одязі, служать довго і не псуються від інтенсивної експлуатації.
  • Кліпси. Ще один спосіб надійно закріпити бейджик на будь-якому одязі.
  • Стрічки. Використовується як петелька, яку надягають на шию.
  • Магніти. Відносно новий спосіб фіксації бейджів. Конструкція складається з двох елементів. На бейджі нанесена металева стрічка, а під одяг розташовують невеликий магніт, фіксуючи картку.

Бейджики для школярів, співробітників компанії або гостей конференції - зручний спосіб представитися. На тренінги, спільнотах по психології, в групах підтримки подібні аксесуари отримали неймовірно широке застосування. Набагато простіше підійти і завести розмову з незнайомцем, у якого прикріплений бейджик. Великі компанії, навчальні та медичні заклади вважають за краще купити бейджики оптом і нанести на них корпоративну символіку.

Які бувають бейджи

Існує велика кількість різних бейджиків, тому замовити продукцію з певними експлуатаційними характеристиками буде не складно. Є вертикальні, горизонтальні бейджики з різними видами кріплення: зі шнурком, з прищіпкою, на клейкій основі. Залежно від матеріалу існують такі види бейджів:

  • Металеві. Корпус роблять із полегшеного алюмінію або його сплавів. Можна виділити такі особливості продукції: легка вага, практичність, довговічність, гарний зовнішній вид. Інформацію на поверхню наносять методом сублімації.
  • Пластикові. Більш затребувані за рахунок варіативності форм і виконань. Пластикові бейджики на магніті або на шнурку обійдуться недорого, порадують прекрасними характеристиками. Пластик - легкий в роботі матеріал, тому в асортименті є вироби різних типорозмірів і форм. Недорогі горизонтальні і вертикальні пластикові бейджики відрізняються високою зносостійкістю, підходять для багаторазового використання.

Великою популярністю користуються паперові варіанти без ламінації. Щільні картки на прищіпці або шнурку більш доступні в ціні. Однак папір поступається металу і пластику в зносостійкості. Тому картонні бейджі характеризуються коротким терміном служби. Це відмінний разовий варіант - недорогий і легкий в утилізації. У нашому онлайн-каталозі Ви легко дізнаєтеся, скільки коштують бейджики. На АкваМаркет вигідно купити з доставкою горизонтальні, вертикальні і комбіновані бейджи з різними типами кріплення. Ціни завжди доступні, а якість - висока. На АкваМаркет знайдуться бейджики будь-якого розміру (від 40 х 70 мм). В асортименті великий вибір супутніх товарів: шнурки для бейджів, магніти прищіпки, тримачі та інші кріплення. Доставка товарів здійснюється по всій Україні (Київ, Львів, Харків, Дніпро, Одеса). Співпрацюючи з нами, Ви неодмінно залишитеся задоволені якістю продукції і рівнем обслуговування. Коллбек сервіс 8877 працює цілодобово. Менеджери охоче проконсультують з будь-яких питань, розкажуть про особливості продукції, підберуть оптимальний варіант бейджів в рамках встановленого бюджету. Пам'ятайте, що на АкваМаркет діють знижки при замовленні оптом.