Листовий папір - купити Туалетний папір у Харкові, доставка води у Харкові - АкваМаркет
УВАГА!
Шановні Клієнти у зв'зку з посиленням бойових дій у Харкові і Харківській області, наша компанія вимушена призупини доставку.
Як тільки, бойові дії вщухнуть і ми зможемо безпечно доставляти для Вас товари, доставка буде відновлена.
Бережіть себе! Разом до перемоги!
filter-icoФільтр
sort-icoСортування

Підбір за параметрами (0)

- грн
Сортування: За замовчуванням
Відповідних товарів не знайдено.

Листовий папір у Харкові


Без туалетного паперу складно уявити комфортний побут. Це санітарно-гігієнічний засіб став невід'ємною складовою нашого щоденного життя. У будь-якому громадському або домашньому санвузлі обов'язково є туалетний папір. І якщо додому вибрати його простіше, то власникам кафе, готелів, торгово-розважальних центрів або навчальних закладів доводиться ламати голову. Адже сьогодні в продажу є не тільки звичайна рулонний, але і листовий туалетний папір, у якого є свої особливості. Тому виникає логічне запитання, туалетний папір в рулонах або аркушах: що краще? На жаль, однозначно відповісти на нього не можна. Але ми спробуємо розібратися в перевагах і особливості листового туалетного паперу, яку Ви можете замовити в даному розділі нашого інтернет-магазину.

Листовий папір з'явився відносно недавно і для деяких покупців є новинкою. Однак представники сегмента HoReCa вже давно оцінили переваги цього товару. Це ідеальний витратний матеріал для громадських місць з високою прохідністю відвідувачів. Тому туалетний папір в листах привертає в першу чергу тих, хто займається готельним, ресторанним, торгово-розважальним бізнесом. Завдяки зручному формату листи легко вставляються в спеціальний диспенсер для туалетного паперу, забезпечуючи економну витрату матеріалу. В результаті у відвідувачів і співробітників є необхідні витратні матеріали, а витрати на їх придбання істотно знижуються. Особливо, якщо купити туалетний папір в листах оптом.

Переваги листового туалетного паперу

Головне достоїнство такого формату - це можливість прогнозувати витрати. У випадку з листами легко передбачити і визначити кількість, необхідну відвідувачам на певний проміжок часу. З диспенсера дістають по одному листу, що дає значну економію. Які ще переваги є у листового туалетного паперу:

  • Економічна витрата. Щоб перестрахуватися, рулонний туалетний папір часто змінюють заздалегідь, коли на втулці ще залишається певна кількість матеріалу. У більшості випадків, залишок так і залишається невикористаним, тому частина паперу втрачається даремно. Запас паперу в листах легко поповнити. Для цього потрібно просто відкрити диспенсер і вкласти туди необхідну кількість аркушів. Шляхом простих підрахунків можна визначити, що економія сягає близько 30%. У разі бізнесу йдеться про величезні грошові кошти.
  • Гігієнічність. Оскільки папір видається з диспенсера дозовано, немає ризику контакту з іншими листами. Кожен відвідувач отримує впевненість в тому, що він перший стосується даного фрагмента листового паперу.
  • Компактна упаковка. Розмір листів і їх конфігурація більш компактні, ніж папір в рулонах. Такі упаковки зручніше зберігати, перевозити, переносити. Особливо, якщо мова йде про великі об'єкти, а закупівля туалетного паперу листового здійснюється в великих обсягах.

Який листовий туалетний папір буває

Виробництвом туалетного паперу в листах займається багато брендів. Ось лише деякі з них: Kleenex, Tork, Mirus, Katrin. Відрізняється папір за розміром, кількістю аркушів в упаковці, а також якістю паперу. Він може бути макулатурним або целюлозним. Останній варіант, безумовно, буде дорожче. Також туалетний папір в листах може бути:

  • Одношаровий. Бюджетний варіант. Трохи тонкий, але тим не менш практичний і зручний.
  • Двошаровий туалетний папір стандартного класу. Найпоширеніший варіант, який найчастіше купують на ринку.
  • Папір преміум класу. Виготовляється з 100% целюлози, ідеально білий і включає два або більше шарів.

Купити з доставкою туалетний папір в листах, а також зручні диспенсери для його використання Ви завжди можете в нашому магазині. АкваМаркет підібрав якісні та практичні товари, які допоможуть Вашому бізнесу залишатися на висоті. Недорогий і преміальний листова туалетний папір з економічною витратою, стильні диспенсери, які додадуть інтер'єру оригінальний вигляд. Доставка по Києву і Україні здійснюється в найкоротші терміни. Подбайте про своєчасну закупівлю витратних матеріалів заздалегідь. Купіть туалетний папір онлайн, а ми швидко доставимо його в пункт призначення.