Блокноти - купити Паперова продукція у Харкові, доставка води у Харкові - АкваМаркет
УВАГА!
Шановні Клієнти у зв'зку з посиленням бойових дій у Харкові і Харківській області, наша компанія вимушена призупини доставку.
Як тільки, бойові дії вщухнуть і ми зможемо безпечно доставляти для Вас товари, доставка буде відновлена.
Бережіть себе! Разом до перемоги!
filter-icoФільтр
sort-icoСортування

Підбір за параметрами (0)

- грн
Сортування: За замовчуванням
Відповідних товарів не знайдено.

Блокноти у Харкові


Блокнот - незамінна річ для кожної людини, незалежно від віку, інтересів і сфери діяльності. Незважаючи на появу смартфонів і всіляких гаджетів, паперові записники, як і раніше, користуються незмінним попитом. Якісний блокнот допомагає вести записи, впорядковує думки і зберігає особливу енергетику. Для творчих людей це не тільки засіб структурування думок, а й можливість самовираження. Блокноти з хорошого паперу з незвичайним оформленням обкладинки стануть прекрасним подарунком з будь-якого приводу. Вони відносяться до тих класичних предметів, які не втрачають своєї актуальності з плином часу. Ми пропонуємо Вам купити хороші блокноти на пружині або клейовий основі з доставкою в Київ або по Україні. АкваМаркет - це величезний вибір канцтоварів для школи, дому або офісу. Великі і маленькі, кольорові і однотонні, на спіралі або на пружині, датовані і чисті - будь-який вид продукції під абсолютно різні потреби.

Основні види блокнотів

Розібратися в класифікації продукції не так-то просто, оскільки блокноти - це досить великий сегмент товару. Канцтовари відрізняються по всіляких параметрами і характеристикам. Мова не тільки про розміри або стилістичний дизайн, але і про інші нюанси. Перше, на що варто звернути увагу - це цільове призначення. За цією ознакою блокноти діляться на такі категорії:

  • Записні книжки. Класичний щоденник, планувальник або діловий щоденник.
  • Жіночий блокнот для вагітних.
  • Скетчбук для замальовок. У деяких моделей чисті аркуші, але можна знайти скетчбук з уроками для різних рівнів підготовки.
  • Нотатник для записів телефонних номерів.
  • Блокноти А4 для каліграфії.
  • Дитячі блокноти для записів, малювання або вклеювання стікерів.
  • Блокнот для нотаток або особистих записів, щоденник.
  • Тревелбук. Спеціальний блокнот, призначений для планування подорожі або ведення хроніки поїздки.
  • Книжка для запису кулінарних рецептів.

Це лише мала частина того, що можна знайти на полицях нашого інтернет-магазину. Виробники канцелярії постійно відстежують купівельні інтереси, тому вигадують щось нове і незвичайне. Так, відносно недавно у продажу з'явилися мотивуючі блокноти. Це може бути датований або недатований щоденник з мотивуючими написами, фотографіями природи, цитатами або малюнками.

Відрізняється канцелярська продукція за способом кріплення сторінок. Ми позначимо особливості найбільш поширених варіантів:

  • Клеєний блок. Листи кріпляться між собою шаром клею, легко вириваються. Недорога конструкція, проте при повному розкритті клей часто кришиться і ламається, що призводить до руйнування блоку.
  • Зшиті зошити. Більш надійний варіант, який дозволяє повністю розкрити блокнот і не втратити листочки.
  • На спіралі. Популярні такі блокноти А4 у студентів і офісних працівників, школярів і працівників адміністративних установ. Завдяки пружинному кріпленню блокнот розкривається повністю і складається в два рази з зіткненням задньої і лицьової частини обкладинки.
  • На скобах, дроті або скріпці. Подібна система кріплення дозволяє з'єднати між собою велику кількість листів. Отже, такі вироби найоб'ємніші за кількістю сторінок.
  • На пружині. Ідеальне рішення для блокнотів з індексними відступами для висікання рубрик.

Які ще можна купити блокноти в Києві? Датований і недатований щоденник, з чистими сторінками, в клітку, в лінію і навіть в точку. Відрізняються вироби за розмірами. Найбільш популярний формат А6, але і блокноти А4 або А5 користуються попитом у покупців. Благо, асортимент дійсно широкий, тому можна легко підібрати товар під будь-які запити і потреби.

Колекційні і подарункові блокноти

Оскільки канцелярія вважається відмінним подарунком, на ринку з'явилися дизайнерські вироби з дивовижним оформленням. Такі товари вибирають на презент керівникам, колекціонерам, бізнесменам, викладачам. Подарунковий стильний блокнот або діловий щоденник зі шкіряною обкладинкою - іміджева річ, яка підкреслить витончений смак і соціальний статус свого власника. Для паперових блоків використовується не тільки білий, а й чорний, синій, зелений, золотий папір. Оформлення виробів, як правило, розробляється в поліграфічних центрах і студіях. Прорізка і вирубка листів, нанесення написів, декоративних елементів дозволяють створювати унікальні блокноти:

  • Для шанувальників ігор, серіалів, фільмів або книг.
  • Для художників, поетів, письменників, редакторів.
  • Для учасників виставок, конференцій, семінарів та інших заходів.
  • Сувенірні блокноти на річницю весілля, день народження або ювілей.

Сторінки в даному випадку також роблять чистими, в точку, в лінійку або в клітку. Оригінальний чоловічий блокнот в якісній палітурці з натуральної шкіри і з іменним гравіюванням по достоїнству оцінить кожен підприємець або людина, що займає керівну посаду.

Де вигідно замовити блокнот оптом і в роздріб

Магазин АкваМаркет пропонує великий асортимент паперової продукції від провідних українських та зарубіжних виробників. В наявності якісні канцтовари за найкращими цінами. Ви можете купити з доставкою блокнот на подарунок або замовити оптом блокноти для нанесення корпоративної символіки. Гнучка система знижок при замовленні великою партією дозволить заощадити додаткові кошти. Доставка в Київ та по Україні здійснюється в найкоротші терміни, щоб наші клієнти економили не тільки гроші, але і час. Органайзери, щоденники, скетчбуки, блокноти для дітей і дорослих - все це Ви легко підберете в зручному онлайн-каталозі. Скористайтеся фільтрами, щоб звузити асортимент в рамках Ваших потреб.