Мінеральна вода для травлення - купити Лікувальна вода у Харкові, доставка води у Харкові - АкваМаркет
УВАГА!
Шановні Клієнти у зв'зку з посиленням бойових дій у Харкові і Харківській області, наша компанія вимушена призупини доставку.
Як тільки, бойові дії вщухнуть і ми зможемо безпечно доставляти для Вас товари, доставка буде відновлена.
Бережіть себе! Разом до перемоги!
filter-icoФільтр
sort-icoСортування

Підбір за параметрами (0)

- грн
Сортування: За замовчуванням
Відповідних товарів не знайдено.

Мінеральна вода для травлення у Харкові


Мінеральна вода - чудодійний еліксир, який допомагає людям підтримувати здоров'я і прекрасне самопочуття. Вона володіє широким спектром корисних властивостей, благотворно впливаючи на весь організм людини. Корисна вода для травлення, для нормалізації хімічного складу крові. Вона допомагає шкірі і волоссю виглядати здоровими. Інтернет-магазин АкваМаркет подбав про те, щоб Ви могли вигідно купити з доставкою кращі мінеральні води України, Франції, Італії. У нашому асортименті запропонована тільки якісна продукція, вироблена кращими компаніями Європи, Америки, України. Більше немає необхідності витрачати час на походи по аптеках або магазинах в пошуках конкретного продукту. Адже на нашому сайті Ви знайдете мінеральні води для лікування шлунку і нормалізації травлення.

Вода для травлення. Особливості

У будь-якій країні світу лікувальна вода є обов'язковим показанням лікарів при отруєнні або при печії. Симптоматика захворювань, які лікує хороша мінералка, досить обширна. З її допомогою успішно лікують хронічні захворювання печінки, ожиріння, подагру, захворювання сечовивідних шляхів. Лікувальна вода має властивості нормалізувати рівень цукру в крові, тому призначається для дієтичного харчування при діабеті.

Мінеральна вода лікувальна містить магній, кальцій, натрій та інші корисні речовини. Їх користь для організму неоціненна. Мінерали, солі, мікро- і макроелементи беруть участь в регуляції серцевих скорочень, роблять позитивний вплив на стан кісткової, нервової, м'язової системи. Вони допомагають при інтоксикації організму, прискорюють обмін речовин і виводять з організму токсичні компоненти. Величезна роль відведена мінеральній воді в нормалізації травлення. Лікувальні води усувають тяжкість в животі, підвищують секрецію шлункового соку, нормалізують рівень рН. Вода діє комплексно, лікує різноманітні хвороби. Це можливо завдяки таким факторам:

  • Активізація роботи шлунка, яка відбувається за рахунок поліпшення мікроциркуляції слизової оболонки.
  • Вплив на реакцію середовища в органах шлунково-кишкового тракту. Це змінює активність травних ферментів, а також впливає на всмоктування корисних компонентів.
  • Покращення перистальтики кишечника.

Нормальний питний режим вкрай важливий, особливо якщо мова йде про вживання мінеральної води. Регулярне пиття лікувальних вод сприяє загальному оздоровленню і зміцненню організму.

Які мінеральні води корисні для шлунка та кишечника

Залежно від фізико-хімічного складу, способу прийому і температури мінеральна вода надає той чи інший місцевий єфект. Вуглекислі води стимулюють секрецію шлункового соку, активізують рухову функцію шлунково-кишкового тракту. Це не тільки покращує апетит, але і сприяє прискоренню обмінних процесів. Для поліпшення травлення лікувальна вода вуглекисла підходить якнайкраще. А ось сульфідна мінеральна вода володіє зворотним ефектом. Вона знижує шлункову секрецію, має м'який проносний ефект. Отже, щоб повністю відчути корисні властивості мінеральної води, слід правильно вибрати продукт за складом і змістом солей. Види лікувальних вод за за вмістом солей:

  • Бікарбонатному. Показані людям, які ведуть активний спосіб життя. Корисні при захворюваннях нирок.
  • Сульфатні. Мають м'який проносний ефект, показані при захворюваннях печінки.
  • Хлоридні. Нормалізують роботу кишечника, печінки, жовчовивідних шляхів. Хлоридні води вживають при гастриті і виразці.
  • Магнієві. Допоможуть позбутися від запору. Сприятливо діють на нервову систему, підвищують стійкість до стресів.
  • Залізисті. Застосовується для лікування залізодефіцитної анемії.
  • Натрієві. Усувають тяжкість в шлунку, стимулює травлення. Багато українців стикаються з проблемою «стоїть» шлунок: що випити в даному випадку? Натрієва мінеральна вода підійде ідеально.
  • Кальцієві. Допомагають знижувати кров'яний тиск. Вживаються при непереносимості молока.

Якщо уважно вивчити види лікувальних вод, можна помітити, що багато хто з них належать до деяких класах одночасно. Наприклад, Нарзан - це натрієво-магнієва вода. Наші фахівці допоможуть підібрати лікувальну воду, яка буде точно відповідати Вашим вимогам і перевагам. Також Ви самостійно можете вивчити особливості продукції в нашому каталозі, а потім замовити онлайн мінеральну воду без допомоги консультантів. АкваМаркет доставляє продукцію в Київ, Харків, Дніпро, Львів та інші міста України.

Правила прийому лікувальної води

У лікувальних цілях мінеральну воду п'ють певним способом. Графік прийому рідини залежить як від характеру і симптоматики захворювань, так і від виду уживаного продукту. Загальні правила прийому мінеральної води виглядають так:

  • Воду нагрівають до температури 38-50 ° C. Тоді рідина знімає спазматичні болі в області внутрішніх органів.
  • Мінералку вживають по 200-250 мл 3 рази на день.
  • П'ють воду до або після їжи в залежності від характеру захворювань. При нормальній шлункової секреції лікувальну воду вживають за 45 хвилин до їжі. Якщо кислотність шлунка підвищена, воду беруть за 45-70 хвилин до прийому їжі.

Як правильно вибрати мінеральну воду

У лікувальних цілях воду вибирають відповідно до показань лікаря. Так вона стане потужним підтримуючим засобом в процесі позбавлення від недуг. Конкретна марка і кількість підбираються з урахуванням особливостей організму, стану здоров'я. Звертайте увагу на зміст основних мінеральних речовин і солей. Інформація вказується на етикетці. Знаючи ці дані, Ви завжди зможете підібрати мінералку, яка Вам підходить.