Дироколи - купити Офісна канцелярія у Харкові, доставка води у Харкові - АкваМаркет
УВАГА!
Шановні Клієнти у зв'зку з посиленням бойових дій у Харкові і Харківській області, наша компанія вимушена призупини доставку.
Як тільки, бойові дії вщухнуть і ми зможемо безпечно доставляти для Вас товари, доставка буде відновлена.
Бережіть себе! Разом до перемоги!
filter-icoФільтр
sort-icoСортування

Підбір за параметрами (0)

- грн
Сортування: За замовчуванням
Відповідних товарів не знайдено.

Дироколи у Харкові


Дирокол - незамінний атрибут для офісу, оскільки він забезпечує акуратне і структуроване зберігання документів. Даний механічний прилад використовують, щоб робити отвори в стопках паперу. Складається апарат з корпусу, папероприймача, важеля і стержня-ножа, який, власне, і робить отвори. Існують такі види діркопробивачів:

  • Стандартні офісні. Найпростіший дирокол для паперу, який робить круглі отвори в стосі для подальшої підшивки листів в швидкозшивач.
  • Фігурні. Роблять в папері отвори у вигляді всіляких фігур, мордочок тварин. Знайшли широке застосування у творчості, а саме - в скрапбукінгу. За допомогою фігурних дироколів виготовляють листівки, прикрашають альбоми, роблять всілякі вироби.

Канцелярський дирокол відрізняється за кольором, розміром, дизайном, компактністю і багатьма іншими параметрами. Оскільки кожен виробник постійно розширює асортимент, в лінійці знайдуться абсолютно різні канцтовари, розраховані на будь-якого користувача. Кращі дироколи для офісу та школи Ви легко знайдете на сайті АкваМаркет. На полицях нашого онлайн-магазина запропонований всеосяжний вибір канцтоварів від таких брендів, як Економікс, Буромакс, Акцент, Клерк. Ви можете купити з доставкою дироколи в Києві за ціною від 47 грн за одиницю. Це абсолютно недорого, враховуючи вартість товарів в роздрібних мережах. Оптовим замовникам надаємо приємні знижки. Доставка посилок здійснюється повсюдно по всій країні. Замовляйте канцтовари онлайн, залишайтеся вдома. А ми швидко доставимо їх до Києва, Львова, Одеси, Дніпра, Запоріжжя, Чернігова та будь-якого іншого міста України.

Як вибрати канцелярський дирокол

Щоб купити підходящі канцтовари слід звертати увагу на кілька ключових параметрів. Розглянемо основні з них. Діркопробивачі випускаються в пластиковому або металевому корпусі. Переваги металу очевидні, але варіанти з пластика будуть компактніші і легші. Віддавайте перевагу виробам з прогумованими вставками на дні. Так пристрій не буде ковзати по поверхні столу під час роботи, а також не подряпає покриття.

Дирокол для паперу випускається в різній потужності. Так, моделі на 10-12 аркушів підійдуть для побутового використання. Вони недорогі, компактні і відрізняються високою надійністю. Купити недорого дирокол маленький краще для тих, хто буде користуватися ним нечасто. Моделі на 12-20 аркушів потужніші. Тим, для кого дирокол - це інструмент інтенсивного використання, рекомендуємо купити виріб на 25-40 аркушів. Зустрічаються у продажу і такі вироби, які пробивають до 250 аркушів. Однак працювати з таким механізмом досить складно, тому він використовується в рідкісних випадках.

Ще один критерій вибору - кількість отворів, які робить стрижень-ніж. Класичні моделі розраховані на два отвори. Але також можна знайти дирокол на 4 отвори, який підходить для підшивки документів в папки на кільцях. Відстань між отворами варіюється. Згідно з європейським стандартом параметри складають 80/80/80мм. Але якщо Вам потрібен скандинавський тип зшивання, краще купити в Києві дирокол з відстанню між отворами 20/70/20 мм.

Замовити канцтовари онлайн недорого

Купівля аксесуарів для школи та офісу - відповідальний процес, який не терпить поспіху. Інтернет-магазин АкваМаркет пропонує насолодитися зручним форматом шопінгу в режимі онлайн. Наш каталог - це достаток всіляких діркопробивачів, призначених для побутового та професійного використання. Моделі на будь-який смак і гаманець, продукція топових брендів, гарантія якості і оперативна доставка в регіони. Оскільки асортимент постійно поповнюється новинками, то кожен клієнт зможе підібрати фігурний дирокол для скрапбукінгу або звичайну модель для використання в офісі. Завдяки гнучкій системі знижок у нас вигідно купувати канцтовари оптом. Серед наших клієнтів є великі компанії, шкільні та дошкільні установи, представники державних структур. АкваМаркет - це сучасна торгова площадка з обширною номенклатурою канцтоварів, щоденників, аксесуарів для школи і офісу.