Гумки для грошей - купити Офісна канцелярія у Харкові, доставка води у Харкові - АкваМаркет
УВАГА!
Шановні Клієнти у зв'зку з посиленням бойових дій у Харкові і Харківській області, наша компанія вимушена призупини доставку.
Як тільки, бойові дії вщухнуть і ми зможемо безпечно доставляти для Вас товари, доставка буде відновлена.
Бережіть себе! Разом до перемоги!
filter-icoФільтр
sort-icoСортування

Підбір за параметрами (0)

- грн
Сортування: За замовчуванням
Відповідних товарів не знайдено.

Гумки для грошей у Харкові


Кольорові банківські гумки сьогодні - предмет досить поширений. Ми настільки звикли до його існування, що навіть не замислюємося про історію цих різнокольорових каучукових кілець. А насправді канцелярські гумки були винайдені в середині 19 століття для того, щоб прикріплювати інструкції до ліків. Випускалися вони в різному діаметрі і виявилися досить практичним і універсальним аксесуаром. Тож не дивно, що сьогодні вони отримали таке широке застосування. Крім прямого призначення силіконові гумки для грошей використовуються для:

  • Сортування, фасування і зберігання дрібних груп товарів, включаючи трикотаж.
  • Скріплення всіляких паперових виробів: листівок, листів ватману, креслень, оголошень, рулонів пакувального паперу.
  • Фасовки овочів, зелені та іншої аграрної продукції.
  • Фіксації кришок на банках, закриття пакетів з різним вмістом.
  • Фасовки і упаковки медичних препаратів, товарів і аксесуарів.

Також гумки для грошей активно застосовують в прикладній творчості. З них плетуть браслети і різноманітні елементи декору. Популярність аксесуарів пояснюється ще і їх доступною ціною. Якісні гумки для грошей Буромакс обійдуться зовсім недорого, при цьому сфери застосування товару досить різноманітні.

Які бувають гумки для грошей

Перш за все, вироби відрізняються між собою за складом. Процентний вміст каучуку визначає, наскільки міцною та еластичною буде гумка для грошей. Однак чим якісніше продукт, тим вище його вартість. Але звідси випливає й зворотна залежність. Відрізнити якісні канцтовари допоможе ціна. Чим вона вища, тим краще матеріал, з якого виготовлені аксесуари. Такі вироби еластичні, міцні, розраховані на тривалу експлуатацію і добре тримають форму.

Відрізняються гумки для грошей канцелярські по діаметру кільця. Поширені варіанти 30, 40, 50 мм, але є і гумки діаметром 70 мм і більше. Такі вироби підійдуть для фасування великих пачок купюр.

Можливість маркування - ще одна причина, чому гумки для грошей різних кольорів. Вибираючи з упаковки той чи інший відтінок, можна сортувати продукцію, використовуючи один певний колір. Це значно спростить роботу, якщо потрібно скріпити аркуші паперу або непрозорі пакети.

Переваги, якими володіють канцелярські гумки:

  • Забезпечують цілісність готівки. Сполучені в одну пачку купюри зберігаються дбайливо і акуратно, що продовжує термін їх служби.
  • Підвищена безпека. Якщо купюри з'єднані гумкою, немає ризику випадково упустити або втратити гроші.
  • Можна заздалегідь розкласти гроші по стопках і зафіксувати їх, щоб не перераховувати повторно.
  • Полегшують підрахунок коштів.

Багато канцтоварів продається поштучно, але це не стосується даних виробів. Купити гумки для грошей найчастіше пропонують на вагу. Колечка упаковуються в зручні пакети або бокси. Чим більше обсяг і вага упаковки, тим нижче ціна гумки для грошей в Києві.

Замовити якісні канцтовари з доставкою по Україні пропонує інтернет-магазин АкваМаркет. В наявності тільки оригінальні фірмові гумки для грошей, вироблені з екологічних матеріалів без шкідливих домішок. Це безпечний і практичний продукт, розрахований на тривалу експлуатацію. У гумок немає неприємного запаху, вони мають прекрасну еластичність, не лопаються і не деформуються. Вироби розфасовані в пакети і коробки, мають різні кольори. Купити гумки для грошей оптом з можливістю доставки додому або в офіс можна як на сайті, так і по телефону. Менеджери цілодобово на зв'язку, щоб прийняти замовлення.