Канцелярські ножі - купити Офісна канцелярія у Харкові, доставка води у Харкові - АкваМаркет
УВАГА!
Шановні Клієнти у зв'зку з посиленням бойових дій у Харкові і Харківській області, наша компанія вимушена призупини доставку.
Як тільки, бойові дії вщухнуть і ми зможемо безпечно доставляти для Вас товари, доставка буде відновлена.
Бережіть себе! Разом до перемоги!
filter-icoФільтр
sort-icoСортування

Підбір за параметрами (0)

- грн
Сортування: За замовчуванням
Відповідних товарів не знайдено.

Канцелярські ножі у Харкові


Люди, що працюють в офісі, по достоїнству цінують якісні канцтовари. Оскільки велика частина робочого часу проходить за виконанням всілякої паперової роботи, важливо мати під рукою корисне канцелярське приладдя. Одним з таких аксесуарів є канцелярський ніж. Спочатку інструмент використовувався виключно в офісному сегменті. Однак поява інших різновидів і форматів значно розширила сферу його застосування. Сьогодні канцелярські ножі можна зустріти в сфері торгівлі, в промисловому секторі, а також в галузі будівництва та ремонту. Користуються такими інструментами навіть в побуті. Для яких процесів використовують ніж канцелярський:

  • Розрізання упаковки, посилок, розрізання скотчу або поліетилену.
  • Розрізання листів або стопок паперів.
  • Розкриття конвертів і кореспонденції.
  • Різка картону.

Конструкційно виріб складається з корпусу, леза і фіксатора. Головною перевагою ножа є можливість оновлювати лезо. Воно знімне і складається з окремих частин, з'єднаних одна за одною. По мірі використання сегмент можна видалити (відламати легким рухом) і на його місце висунути новий гострий шматочок леза. Це зручно, практично і економічно. Немає необхідності постійно заточувати леза, так як оновити їх можна за дві секунди. Кожен зможе розібратися, як поміняти лезо в канцелярському ножі. Процес не є складним і не вимагає певних навичок. Зате після заміни тупої пластини канцелярський ножик знову готовий виконувати свої функції.

Ключові переваги канцелярського ножа:

  • Компактні розміри. В середньому довжина інструменту не перевищує 20 см.
  • Зручність зберігання і транспортування. Оскільки сегментовані леза легко прибрати в корпус інструменту, ніж канцелярський безпечний для оточуючих. Його можна помістити в пенал або сумочку, зберігати в ящику або бардачку, не побоюючись травми.
  • Безпека. Ручка корпусу найчастіше має прогумовані вставки, тим самим забезпечуючи комфортне захоплення інструменту. Ніж добре лягає в долоні, не вислизне при русі руки.
  • Міцність. Незважаючи на невелику вагу і помірну товщину, лезо здатне однаково ефективно розрізати папір, картон, поліетилен та інші матеріали.

Як вибрати канцелярський ніж

Уважно вивчивши асортимент, Ви знайдете інструменти різного розміру, форми, товщини і міцності. Головне в цьому випадку правильно проаналізувати характеристики. Тоді Вам вдасться купити канцелярський ніж, який повністю задовольнить всі вимоги.

В першу чергу звертайте увагу на розмір леза. Традиційно в продажу представлені три варіанти ширини: 7, 9 і 18 мм. Перший використовується виключно для роботи з папером. Другий більш універсальний і підходить для різнопланових робіт. Ніж канцелярський посилений 18 мм допоможе розрізати на ідеальні частини куди більше матеріалів, в числі яких: тонка шкіра, лінолеум, картон, пластик. Найтовстіший вид леза використовується в будівництві і виробництві.

Якщо на наконечнику є металева напрямна, то лезу ножа буде забезпечена додаткова жорсткість. Це зручно при роботі з міцними матеріалами. А ось для офісних робіт такий інструмент не знадобиться.

Також враховуйте матеріал корпусу. Більшість моделей виготовлено з полегшеного пластику. Але посилені канцелярські ножі роблять з міцніших полімерів з металевими вставками.

Канцелярський ніж: як зібрати

При заміні леза у користувачів виникає проблема зі зворотним складанням інструменту. Як замінити лезо правильно. Спочатку потрібно зняти захисну кришку з торця корпусу, потягнувши її на себе. Вийміть регулятор висування леза разом з сегментованим стрижнем. Вийміть пластиковий штир, який входить в лезо. Виконайте монтаж нового леза і зберіть інструмент, діючи в зворотній послідовності.

Купити з доставкою канцелярський ніж в Києві

Якщо Вам потрібні якісні канцтовари для офісу за низькими цінами, то магазин АкваМаркет порадує широким асортиментом продукції. В наявності ножі канцелярські таких відомих брендів, як Акцент, Буромакс, Мопед, Клерк. Канцтовари даних виробників поєднують в собі не тільки бездоганні характеристики, але і доступну вартість. А оскільки наш магазин співпрацює з виробниками напряму, то Вам гарантовані кращі ціни на різноманітні моделі канцелярських ножів.

В онлайн-каталозі Ви знайдете повний перелік найменувань, докладний опис, вартість і ціну кожного ножа. При замовленні оптом діють знижки. Доставка по Києву і області здійснюється в мінімальні терміни. У регіони доставляємо посилки протягом 1-2 днів в залежності від віддаленості пункту призначення.