Скотч - купити Офісна канцелярія у Харкові, доставка води у Харкові - АкваМаркет
УВАГА!
Шановні Клієнти у зв'зку з посиленням бойових дій у Харкові і Харківській області, наша компанія вимушена призупини доставку.
Як тільки, бойові дії вщухнуть і ми зможемо безпечно доставляти для Вас товари, доставка буде відновлена.
Бережіть себе! Разом до перемоги!
filter-icoФільтр
sort-icoСортування

Підбір за параметрами (0)

- грн
Сортування: За замовчуванням
Відповідних товарів не знайдено.

Скотч у Харкові


Скотч - це річ, яка є незамінною не тільки в побуті, але і в будівництві або промисловості. З моменту винаходу клейкої стрічки багато процесів значно спростилися. За роки існування якості і характеристики тейпа удосконалювалися і поліпшувалися, так само як і розширювався асортимент продукції, що виробляється.

Скотч і клейка стрічка. Чи є відмінності

Відповісти на це питання допоможе історія скотча. Насправді тейп (це ще одна назва клейкої стрічки) був винайдений в далекому 1930 році. Першу клейку стрічку випустила компанія 3М з США. Саме вона запатентувала розробку під назвою Scotch. Як бачите, відмінності полягають лише в тому, що клейка стрічка - це продукт, а скотч - це бренд. Спочатку у тейпа було лише одне застосування в сфері фарбування автомобілів. Компанія ЗМ випускала скотч в диспенсері, що було вельми зручно. За допомогою тейпа працівники закривали необхідні ділянки поверхнями і зберігали рівну межу між двома кольорами.

Сьогодні у продукту ширша сфера використання, та й варіантів з'явилася величезна маса. Скотч широкий і вузький успішно застосовується не тільки в промислових, але і в побутових цілях. Виробники випускають всілякі товари з різним цільовим призначенням. Область застосування тейпа безпосередньо залежить від того, з чого виготовлена ​​стрічка. Наприклад, канцелярський скотч з поліетиленової плівки чудово справляється з паперовими і картонними поверхнями, а скотч армований завдяки більш міцній основі справляється з металом, пластиком і деревом.

Для яких процесів використовують клейку стрічку:

  • З'єднання окремих шматочків паперу, картону, поліетилену і т.д.
  • Упаковка коробок, ящиків, пакетів.
  • Декорування всіляких поверхонь або матеріалів.
  • Приклеювання елементів декору (тут стане в нагоді двосторонній скотч).
  • Герметизація пошкоджених поверхонь.
  • Захист поверхні від попадання клею, фарби, побілки тощо

Основні види скотча

У продажу можна знайти скотч різного розміру, ширини, ступеня прозорості на безбарвній або пофарбованій основі, з нанесенням написів або без них. Сучасні технології дозволяють наносити клейовий шар практично на будь-які матеріали, тому скотч пакувальний випускають з фольги, паперу, плівки ПВХ або поліетилена та ін. Розглянемо найбільш популярні види скотча на українському ринку:

  • Скотч канцелярський. Найбільш поширений вид тейпа. Як правило, це скотч прозорий, але продаються і кольорові варіанти. Товщина плівки приблизно 25 мкм, але при цьомуоснова відрізняється високою міцністю. Цього достатньо для скріплення різних видів паперу і поліетилену, але недостатньо для роботи з більш щільними матеріалами. Прозора основа дозволяє склеїти пошкоджений документ або лист, залишивши склеєну частину видимої і читається крізь поверхню скотча.
  • Скотч пакувальний. Цей тейп за характеристиками і властивостями схожий на скотч канцелярський, тільки відрізняється більшою шириною і товщиною шару клею. Завдяки такій особливості він підходить для склеювання частин паперових коробок та інших видів упаковки. Також можна знайти прозорий і кольоровий скотч пакувальний, з малюнком або принтом. Деякі бренди і торгові марки намагаються купити скотч оптом і нанести на його поверхню фірмовий логотип. Таким чином упаковка буде захищена від несанкціонованого розкриття, тому що сам тейп виступить в ролі пломби.
  • Двосторонній скотч. Його головна особливість - нанесення клейового шару з двох сторін підкладки. Тому тейп часто використовують в якості кріплення замість класичних цвяхів або саморезів. Двосторонній тейп ділиться на два види - скотч декоративний і скотч технічний. Перший використовують для упаковки подарунків або інших цілей, другий застосовують в сфері ремонтно-будівельних робіт.
  • Армована стрічка для ремонту. Відрізняється високою міцністю, оскільки ПВХ основа пронизана армуванням з тканинних волокон. Щільний верхній шар надійно захищає клейову основу від попадання вологи. Тому скотч армований стійкий до розтягувань, складно деформується, надійно скріплює між собою будь-які матеріали. Застосовують його не тільки в ремонтно-будівельній сфері, але і для кріплення вантажів з метою безпечного транспортування.
  • Малярський скотч. Це тейп з помірною адгезію, яка дозволяє легко демонтувати стрічку з місця поклейки. Скотч малярний може бути широким і вузьким. Клейова підкладка проводиться з паперу з рельєфною поверхнею. Головне призначення тейпа - захист поверхні від попаданні фарби. Якщо добре приклеїти скотч, можна сміливо фарбувати навіть зверху стрічки. Рельєфна паперова текстура перешкоджає просочуванню лакофарбових матеріалів.
  • Скотч медичний. Це добре знайомий всім пластир, який використовують для надання першої допомоги при ушкодженнях шкірних покривів. Медичний тейп повністю стерильний, добре фіксується на шкірі.

Також у продажу є декоративний скотч для прикрас, захисний тейп в камуфляжним забарвленням, манікюрний вузький скотч шириною всього кілька міліметрів. Різновидів величезна кількість, тому кожен покупець зможе купити дешево скотч під будь-які потреби і цілі.

Інтернет-магазин АкваМаркет пропонує широку лінійку продукції від провідних українських та зарубіжних виробників. На нашому сайті Ви вигідно можете купити з доставкою скотч широкий або вузький, пакувальний або малярний, канцелярський або декоративний. Великий вибір розмірів, відтінків, форматів, типів продукції, яка застосовується в будь-яких галузях діяльності. Компаніям, які хочуть купити скотч оптом, надаємо приємні знижки. Відправка продукції по Києву та Україні здійснюється в найкоротші терміни. Вибираючи АкваМаркет, Ви оціните якість співпраці з сучасним інтернет-сервісом.