Скріпки та біндери - купити Офісна канцелярія у Харкові, доставка води у Харкові - АкваМаркет
УВАГА!
Шановні Клієнти у зв'зку з посиленням бойових дій у Харкові і Харківській області, наша компанія вимушена призупини доставку.
Як тільки, бойові дії вщухнуть і ми зможемо безпечно доставляти для Вас товари, доставка буде відновлена.
Бережіть себе! Разом до перемоги!
filter-icoФільтр
sort-icoСортування

Підбір за параметрами (0)

- грн
Сортування: За замовчуванням
Відповідних товарів не знайдено.

Скріпки та біндери у Харкові


Канцелярські скріпки і біндери - це зручні приналежності для тимчасового скріплення паперу. Вони незамінні на будь-якому виробництві, де ведеться документообіг. Їх застосовують в офісах, університетах, школах і навіть в побуті для скріплення квитанцій або важливих документів. Скріпка служить для з'єднання декількох листів, але вона розрахована на 5-8 аркушів. Для більших папок використовується біндер - це щільний затискач, який дозволяє скріпити до 250 аркушів стандартної щільності. Обидва пристосування працюють за принципом прищіпки. Скріпки і біндери не тільки скріплюють папір, але і забезпечують його цілісність. Завдяки надійному з'єднанню листи зручно зберігати, пересувати і транспортувати. А оскільки аксесуари набули широкого застосування, то випускаються вони сьогодні в величезному різноманітті. Залишається лише вибрати відповідні товари і купити їх онлайн в нашому інтернет-магазині. АкваМаркет пропонує асортимент канцелярських затискачів, включаючи будь-які види скріпок і біндеров. Співпрацюємо тільки з перевіреними брендами: Buromax, Axent, Economix. Оптовим замовникам створюємо максимально вигідні умови придбання канцелярського приладдя оптом. Доставка можлива по Києву, Харкову, Одесі та інших містах. Нагадуємо, що ціна на біндери і скріпки для паперів у нас нижча, ніж в роздрібних мережах. А при оптовому замовленні додатково діють знижки.

Переваги затискачів для скріплення паперу

Сучасні канцелярські скріпки і біндери відрізняються універсальністю, що і забезпечує їх популярність. Вони однаково ефективні як при роботі з великим об'ємом паперів, так і для з'єднання декількох листів для домашніх цілей. Оскільки для виготовлення продукції використовуються міцні і зносостійкі матеріали, біндери канцелярські і скріпки здатні надійно зафіксувати різні паперові носії, включаючи картон або тонкі аркуші паперу. До очевидних переваг товарів можна віднести:

  • Надійність. Завдяки простій конструкції обидва механізми справляються із завданням найкращим чином. Скріпка і биндер з'єднують листи, формуючи рівну стопку, яка буде надійно скріплена.
  • Простота експлуатації. Достатньо один раз скріпити листи воєдино, після чого конструкцію не потрібно поправляти або повторно вирівнювати. Витягти один або кілька листів, а також роз'єднати стопку можна все тим же простим рухом.
  • Різна місткість. Оскільки аксесуари випускаються в різних розмірах, можна підібрати вироби для роботи з різною кількістю аркушів. Так, один біндер може бути розрахований як на 20, так і на 200 аркушів офісного паперу стандартної щільності.
  • Немає необхідності робити отвори і псувати листи. При використанні скріпок і біндерів не потрібно пробивати документи діркопробивачем, степлером або іншим пристосуванням. Сторінки залишаться цілими, без будь-яких пошкоджень. А канцелярський зажим з легкістю утримає необхідну кількість аркушів.
  • Доступна ціна. Вартість брендових аксесуарів на сьогоднішній день більш ніж доступна. Це дозволяє економити і зберігати папери в повному порядку.

Виробники постійно вдосконалюють характеристики товару, випускаючи канцелярські затискачі нового зразка. Вони не тільки практичні, але і виглядають стильно. Всього 5-10 біндерів або скріпок допоможуть впоратися з величезною купою паперів, систематизувати дані і зберігати їх акуратно.

Різновиди аксесуарів

Біндери і скріпки випускаються в різному дизайні. Так, останнім часом популярні скріпки кольорові, але є і стримані одноколірні рішення. Що стосується матеріалу, то це може бути метал або якісний гнучкий пластик. Біндери для паперу не менше різноманітні. Класифікують їх за категоріями відповідно ширині металевої застібки. Вибираючи біндери, розміри доступні наступні:

  • Ширина 15 мм оптимально підходить для скріплення стопок до 40 сторінок. Часто такі біндери використовують для грошей або невеликих листочків.
  • Ширина 19 мм розрахована на стопки об'ємом до 60 сторінок. Універсальне рішення для дому та офісу.
  • Ширина 25 мм, здатна зафіксувати до 100 аркушів.
  • Ширина 32 мм призначена для скріплення стопок об'ємом до 150 аркушів.
  • Ширина більше 40 мм розрахована на стопки більше 200 аркушів.

Канцелярські затискачі - це надійне і практичне рішення для роботи з документами. Замовити скріпки і біндери в зручних коробках Ви можете в даному розділі сайту. Кольорові і однотонні, класичного і оригінального виконання, скріпки в незвичайному дизайні у вигляді фруктів, тварин або інших об'єктів. Аксесуари продаються в боксах, коробках або пакетах різної місткості, щоб Ви могли відразу купити необхідну кількість затискачів.