Кокосовий цукор - купити Цукор, цукрозамінники у Харкові, доставка води у Харкові - АкваМаркет
УВАГА!
Шановні Клієнти у зв'зку з посиленням бойових дій у Харкові і Харківській області, наша компанія вимушена призупини доставку.
Як тільки, бойові дії вщухнуть і ми зможемо безпечно доставляти для Вас товари, доставка буде відновлена.
Бережіть себе! Разом до перемоги!
filter-icoФільтр
sort-icoСортування

Підбір за параметрами (0)

- грн
Сортування: За замовчуванням
Відповідних товарів не знайдено.

Кокосовий цукор у Харкові


Тенденція дотримуватися здорового, збалансованого харчування в останні роки набирає все більших обертів. Цілком логічно, що споживачі шукають більш корисну альтернативу звичним продуктам, в числі яких знаходиться і цукор. Поряд з тростинним, буряковим і кленовим цукром з'явився в продажу порошок, виготовлений з кокосового горіха. Для багатьох подібний продукт ще в дивину, але рекомендуємо придивитися до цієї альтернативи, адже на те є багато вагомих причин.

Кокосовий цукор і його особливості

Навіть дотримуючись сувору дієту, не всі хочуть відмовлятися від вживання цукру, переходячи на замінники. Кокосовий цукор - це гідна заміна звичайному цукровому порошку. Для його виробництва використовуються бутони квіток пальм. Зібраний нектар поступово піддається нагріву, після чого при високій температурі відбувається випаровування і кристалізація цукрового порошку. Сьогодні купити тростинний цукор можна в таких формах:

  • Пресовані кубики різних розмірів.
  • Кремова паста, яка за консистенцією нагадує мед.
  • Гранули або кристали.

Продукт має легкий карамельний аромат і солодкий смак, менш концентрований, ніж ми звикли. Деякі споживачі відзначають, що цукор пахне кокосом або горіхом. Насиченість смаку і аромату залежить від того, як роблять кокосовий цукор. Сировина володіє певними особливостями в залежності від часу збору, тому і колір кінцевого продукту коливається від світло-коричневого до темно-коричневого.

Чим відрізняється від звичайного цукру

Визначити продукт легко за смаком і ароматом. Цукор кокосовий не такий солодкий і пахне горіхами. У ньому більше мінеральних солей, цинку, вітамінів, тому вживати його набагато доцільніше, ніж класичний цукор-пісок. У кокосового аналога низький глікемічний індекс, отже, він засвоюється поступово. Вуглеводи потрапляють в кров дозовано, не відбувається різкого стрибка інсуліну.

Кокосовий цукор. Користь

У країнах Азії давно знають про корисні властивості цього продукту, тому кокосовий цукор тут вживають повсюдно. Підсолоджувач на 80% складається з сахарози, а залишок припадає на глюкозу і фруктозу. Калорійність продукту складає 375 кілокалорій на 100 г. Також аналог містить в два рази більше сірки, заліза, в 10 разів більше цинку, ніж звичайний цукор-пісок. Достаток корисних речовин обумовлено тим, що продукт в процесі виробництва не піддається серйозній обробці. Отже, в складі залишаються 16 корисних амінокислот, а також глютамин і інозитол. Якщо говорити про корисні властивості продукту, то це:

  • Зниження тривожності, позитивний вплив на нервову систему.
  • Стимулювання обмінних процесів.
  • Зміцнення імунної системи.
  • Турбота про кісткові тканини.
  • Допомога в боротьбі із зайвою вагою.
  • Нормалізація рівня цукру в крові і перешкода різких стрибків інсуліну.
  • Прискорення набору м'язової маси.
  • Покращення регенеруючих властивостей організму.
  • Швидке відновлення після опромінення або хіміотерапії.

Застосування в кулінарії

Кухарі по всьому світу активно використовують кокосовий цукор для виготовлення всіляких кондитерських виробів. Завдяки цьому інгредієнту випічка та десерти виходять більш корисними, смачними і яскравими за кольором. Також можна вловити в смаку приємний горіховий відтінок. Готувати можна що завгодно. Захотіли морквяний пиріг або лимонне печиво на кокосовому цукрі: рецепт буде той же, тільки рафінований цукор-пісок слід замінити кокосовим. Що приготувати з кокосовим цукром? Та все, що хочете. Додавайте інгредієнт в напої, каші, заправки для салатів або маринади для м'яса, риби, морепродуктів.

Купити кокосовий цукор відмінної якості пропонує сайт АкваМаркет. В наявності продукція кращих виробників, яка відвантажується оптом і в роздріб. Ви можете замовити онлайн цукор і вибрати будь-який пункт доставки. Відправлення здійснюється в день замовлення, тому наші клієнти швидко отримують свої покупки. Органічні продукти для збалансованого і здорового раціону з доставкою додому або в офіс. Дзвоніть прямо зараз!