Ванільний цукор - купити Цукор, цукрозамінники у Харкові, доставка води у Харкові - АкваМаркет
УВАГА!
Шановні Клієнти у зв'зку з посиленням бойових дій у Харкові і Харківській області, наша компанія вимушена призупини доставку.
Як тільки, бойові дії вщухнуть і ми зможемо безпечно доставляти для Вас товари, доставка буде відновлена.
Бережіть себе! Разом до перемоги!
filter-icoФільтр
sort-icoСортування

Підбір за параметрами (0)

- грн
Сортування: За замовчуванням
Відповідних товарів не знайдено.

Ванільний цукор у Харкові


Серед інших спецій ваніль займає особливе місце. Її неповторний аромат викликає винятково приємні асоціації. Ваніль отримала широке застосування у косметології, парфумерії, але найчастіше її використовують у кулінарії. Сама по собі спеція дуже дорога, оскільки ваніль – це різновид орхідеї, примхливої ​​у вирощуванні. Проте ароматичні властивості спеції дуже цінні, щоб втрачати можливість використовувати продукт на звичайній кухні. Тому у продажу з'явилася доступніша форма добавки – ванільний цукор. Він недорогий, смачний і чудово насичує страви та напої характерним ароматом. Купити ванільний цукор Еко, Приправка, Dr. Oetker можна практично у будь-якому магазині, а ціна товару залишається доступною широкому колу споживачів. Кафе, ресторанам та підприємствам з виробництва кондитерських виробів рекомендуємо замовляти цукор ванільний оптом, тому що в даному випадку вартість товару буде мінімальною, а економія очевидною.

Усім, кому потрібно купити ванільний цукор Dr. Oetker, Мрія, Еко та інших відомих виробників інтернет-магазин АкваМаркет пропонує зручну форму замовлення товару онлайн. Наш магазин – це величезна база найкращих пропозицій від топових брендів. Ви можете купити цукор ванільний оптом та в роздріб, обравши товар на свій смак у каталозі. Замовлення через кошик приймаються цілодобово, а відправлення товарів із Києва здійснюється по всій країні. АкваМаркет – це можливість купити ванільний цукор з доставкою та забезпечити собі будь-який запас приправ, спецій, кондитерських добавок. Комбінуйте замовлення та заощаджуйте ще більше!

Цукор ванільний та його особливості

За своєю суттю ванільний цукор є сумішшю звичайного цукрового піску і ароматичної добавки. Отримують його шляхом змішування цукрової пудри або кристалів цукру з натуральними стручками ванілі або ваніліном штучного походження. Оскільки ваніль на смак гірка, її концентрація у суміші досить невелика. В результаті цукор не гірчить, і його можна сміливо додавати у випічку чи напої. Добавка надасть стравам характерного тонкого аромату і ніжного смаку.

Ванільний цукор затребуваний у кулінарній галузі. За його допомогою готують десерти, випічку, напої. Добавку використовують для приготування крему, фруктово-ягідних компотів. Ванільний цукор бурбон можна додавати в каву, щоб покращити смак готового напою. Також нерідко використовують приправу як присипку на готові кулінарні вироби. Калорійність ванільного цукру становить 398 ккал і більшість складу посідає швидкі вуглеводи.

Ванілін та ванільний цукор. Особливості добавок

На полицях магазинів Ви можете побачити як ванільний цукор, так і ванілін. Що спільного у цих добавок та які відмінності? Обидва продукти використовуються для ароматизації страв або напоїв. Завдяки використанню таких ароматичних добавок, готова випічка або напій стають більш апетитними, тому інтерес споживача до товару підвищується в рази. Більше того, обидві добавки стимулюють у людини вироблення гормону радості, що впливає на загальний психоемоційний стан. Виглядає ванільний цукор і ванілін практично однаково - білі кристалики з характерним ароматом. Але на цьому схожість закінчується, а починаються відмінності.

Як правило, ванілін коштує дешевше, а ціна ванільного цукру буде значно вищою. Пояснюється це тим, що цукор роблять із натуральних інгредієнтів, тоді як ванілін сам є продуктом синтетичним. У той же час у ванільного цукру менший вміст ароматичних речовин, у той час як ванілін є концентратом, якого потрібно зовсім небагато, щоб наситити тісто або напій потрібним ароматом. Додають ванілін дуже обережно, оскільки він не солодкий, а гіркий. Якщо перестаратися, то цю гіркоту неможливо перебити іншими приправами або добавками.

Як зрозуміти, скільки додавати ванільного цукру у страву чи напій? Кожен виробник вказує на упаковці точні дозування та рекомендації щодо використання добавки. Уважно читайте упакування, там є вся докладна інформація.

Чим замінити ванільний цукор

Якщо під рукою немає потрібного продукту, доводиться шукати доступні альтернативи. Ось кілька порад, чим замінити ванільний цукор. Використовуйте ванільну есенцію, вона також додасть блюду приємного аромату. Замість 20 г цукру знадобиться 12 г есенції. Не менш гідною альтернативою буде ванільний екстракт, якого потрібно не більше чайної ложки для заміни 10-15 г ванільного цукру. Якщо Ви використовуєте ваніль, додавайте її на кінчику ложки або ножа, оскільки вона гірка.

Щоб не шукати альтернативи для заміни ванільного цукру рекомендуємо запастися добавкою про запас. Замовте ванільний цукор на АкваМаркет з доставкою, щоб розумно використати свій час та отримати якісний товар за доступною ціною.