Вилки - купити Столові прибори у Харкові, доставка води у Харкові - АкваМаркет
УВАГА!
Шановні Клієнти у зв'зку з посиленням бойових дій у Харкові і Харківській області, наша компанія вимушена призупини доставку.
Як тільки, бойові дії вщухнуть і ми зможемо безпечно доставляти для Вас товари, доставка буде відновлена.
Бережіть себе! Разом до перемоги!
filter-icoФільтр
sort-icoСортування

Підбір за параметрами (0)

- грн
Сортування: За замовчуванням
Відповідних товарів не знайдено.

Вилки у Харкові


Тарілки одноразові затребувані в сегменті виносної торгівлі так само, як і інший одноразовий посуд. Прилади дозволяють практично, безпечно і гігієнічно організувати трапезу в місцях великого скупчення людей. Пластикові вилки знадобляться на пікніку, на виїзному заході, в магазині або кафе, де можна взяти їжу на винос. Одноразові вилки сьогодні роблять неймовірно красивими, тому прилади не тільки практичні, але і стильні. Наявність одноразового посуду і приладів здатна поліпшити імідж компанії серед клієнтів або персоналу. Гості виїзного заходу, клієнти ресторану формату take away, колектив великої компанії будуть раді користуватися якісними одноразовими приладами. Саме такі товари і пропонує купити з доставкою інтернет-магазин АкваМаркет.

В наявності якісні та екологічні одноразові столові прибори, купити які можна оптом чи вроздріб. Вироби в індивідуальній або загальній упаковці по 6, 12, 24, 100 шт. Завдяки широкому асортименту кожен покупець знайде прилади, що ідеально підходять як за характеристиками, так і за ціною. У нас є не тільки пластикові, а й дерев'яні виделки, а також прилади з кукурудзяного крохмалю. Великий вибір відтінків і форми: вилки чорні, білі, прозорі, коричневі. Користуватися такими приладами зручно і безпечно. А оскільки ціна одноразових вилок у нас найнижча в Києві, Ви можете замовити онлайн прилади максимально вигідно.

Переваги використання одноразових вилок

Незважаючи на деякі особливості утилізації, вилки одноразові сьогодні - справжній мастхев в сфері рітейлу або громадського харчування. Давайте розглянемо, якими достоїнствами володіють одноразові столові прибори:

  • Екологічність. Навіть якщо у Вас під рукою вилки пластикові, вони виробляються з повністю переробних матеріалів, про що свідчить відповідне маркування на упаковці. А ось вилки з кукурудзяного крохмалю або дерев'яні прилади повністю біорозкладні і безпечні для навколишнього середовища.
  • Практичність. Прилади виробляють з термостійких матеріалів, які витримують як охолодження, так і нагрівання. Тому вилка одноразова може використовуватися для будь-яких видів страв.
  • Компактні розміри і невелика вага. Прилади зручно зберігати і транспортувати, що забезпечує додатковий комфорт від експлуатації.
  • Естетичний зовнішній вигляд. Для деяких підприємств одноразова вилка - це елемент іміджу або корпоративної культури. Тому стильний дизайн сучасних приладів стане ще одним аргументом на користь їх придбання.
  • Гігієнічність. Оскільки повторне використання вилок неможливо, процес харчування організований максимально безпечно і гігієнічно.

Які вибрати одноразові виделки

На перший погляд здається, що вибір приладів - справа не хитра. Однак навіть до цього процесу варто підійти максимально відповідально. Перше, на що варто звернути увагу - матеріал. Є такі види одноразових вилок: пластикові, дерев'яні, з кукурудзяного крохмалю. Всі варіанти безпечні і екологічні, проте відрізняються за особливостями експлуатації і ціною. Пластикові вилки з полістиролу або поліпропілену найдешевші. Обов'язково вибирайте матеріал з оглядкою на страви, які плануєте подавати.

Також важливо враховувати стилістику решти посуду. Важливо, щоб набір одноразових вилок гармоніював за кольорами і дизайном з тарілками, ложками та виделками. Тоді Ви отримаєте не просто прилади, а стильну прикрасу обіднього столу. Звертайте увагу на форму, розміри, дизайн. Пам'ятайте, що набір вилок обійдеться дешевше, ніж прилади поштучно. Чим більше кількість приладів в комплекті, тим нижче буде кінцева ціна кожної одиниці. У нашому магазині Ви знайдете презентабельні, міцні, практичні одноразові столові прибори, які можна замовити онлайн дешево. Пластикові вилки без запаху, виготовлені з якісного полістиролу, сумісні з гарячими і холодними стравами. Підходять як для пікніка, так і для використання кейтеринговими компаніями, ресторанами і магазинами, що реалізують їжу на винос.