Аюрведичний чай - купити Чай у Харкові, доставка води у Харкові - АкваМаркет
УВАГА!
Шановні Клієнти у зв'зку з посиленням бойових дій у Харкові і Харківській області, наша компанія вимушена призупини доставку.
Як тільки, бойові дії вщухнуть і ми зможемо безпечно доставляти для Вас товари, доставка буде відновлена.
Бережіть себе! Разом до перемоги!
filter-icoФільтр
sort-icoСортування

Підбір за параметрами (0)

- грн
Сортування: За замовчуванням
Відповідних товарів не знайдено.

Аюрведичний чай у Харкові


Аюрведа

Людина з прадавніх часів прагнула бути здоровою, витривалою та молодою. Існує сила-силенна різноманітних учень та філософій, одне з яких сягає своїм корінням Стародавньої Індії – Аюрведа. Ця система світосприйняття дослівно перекладається з санскриту як «наука про життя» і перш за все вчить, як прожити довге життя у здоровому тілі та душевній гармонії.

Аюрведа навчає розуміти свій організм та допомагати йому і тоді він обов’язково віддячить тривалим активним життям. Філософія Аюрведи стверджує, що все, що нас оточує, складається з 5 елементів: води, вогню, повітря, землі та ефіру. Поєднуючись у пари, вони створюють доші – основоположні сили, які формують наше здоров’я, впливають на поведінку та добробут.

Виділяють 3 доші, кожна з яких відповідає за різноманітні функції розуму та тіла:

  • Вата (повітря і космос);
  • Пітта (вогонь і земля);
  • Капха (земля і вода).

Порушуючи гармонію дош, ми стимулюємо розвиток хвороб та психологічних та психологічних розладів. Тому дуже важливо дотримуватися балансу дош.

 Аюрведичний чай Sattvadil

Одним із засобів для досягнення балансу дош являються спеціальні аюрведичні трав’яні напої. Опираючись на знання з філософії Аюрведи, у 2017 році
три українські жінки-аюрведистки змогли поєднати вікову мудрість і створити лінійку трав’яних чаїв ТМ Sattvadil. Назва бренду у перекладі з латині  - «істина в середині» - говорить сама за себе і походить із давньоіндійської системи світосприйняття.

Склад кожного чаю Саттваділ підібраний особливо ретельно з турботою про здоров’я тіла та душі. Основна дія чая Sattvadil – детоксикація та омолодження організму. Усі чаї зібрані зі спеціальних трав та спецій без додавання барвників та ароматизаторів, тому є абсолютно безпечними та корисними для Вашого здоров’я.