Скатертини - купити Одноразовий посуд у Харкові, доставка води у Харкові - АкваМаркет
УВАГА!
Шановні Клієнти у зв'зку з посиленням бойових дій у Харкові і Харківській області, наша компанія вимушена призупини доставку.
Як тільки, бойові дії вщухнуть і ми зможемо безпечно доставляти для Вас товари, доставка буде відновлена.
Бережіть себе! Разом до перемоги!
filter-icoФільтр
sort-icoСортування

Підбір за параметрами (0)

- грн
Сортування: За замовчуванням
Відповідних товарів не знайдено.

Скатертини у Харкові


Одноразова скатертина, як випливає з назви, є аналогом звичайного тканого вироба. Це скатертина, виготовлена ​​з паперу або поліетилену. Вона досить тонка, проте справляється зі своїми основними функціями, а саме - захищає стіл від забруднень, а також створює відповідний настрій і атмосферу свята. Одноразові скатертини дозволяють легко і швидко організувати красиве застілля з мінімальними фінансовими витратами. Звичайна однотонна скатертина обійдеться недорого, але на столі буде виглядати красиво і лаконічно. Завдяки великій різноманітності оформлень скатертини допоможуть знаходити свіжі, небанальні варіанти сервірування столу. Ви можете купити одноразову скатертину для пікніка, який будете проводити на відкритому повітрі. Це підвищить естетику захода і дозволить красиво сервірувати імпровізований стіл. А коли скатертина забрудниться, просто замініть її новою.

Вибрати і купити одноразові скатертини оптом і в роздріб пропонує інтернет-магазин АкваМаркет. В наявності величезний вибір виробів на будь-який смак і гаманець. Паперові та поліетиленові скатертини різної щільності, з тематичним оформленням до свята, однотонні і з візерунком. Красиві скатертини для дитячого дня народження, з героями мультфільмів, коміксів або казок. Вибрати і замовити скатертину можна онлайн в будь-який зручний час. Нагадуємо, що наша доставка діє по всій Україні, а для представників сегменту HoReCa діють спеціальні ціни.

Скатертина одноразова і її переваги

Попит на неткані одноразові скатертини останнім часом стає дедалі більшим і пояснюється підвищена увага покупців очевидними аргументами. У виробів є маса переваг, завдяки яким скатертину Фрекен Бок або Дрібниці Життя купити доцільніше, ніж звичайну тканинну. Розглянемо основні переваги виробів:

  • Простота догляду. Скатертина поліетиленова легко відтирається від забруднень вологою губкою або ганчірочкою. Її не потрібно прати, замочувати, відбілювати. Якщо матеріал сильно забруднився, то виріб можна викинути.
  • Великий вибір кольорів. Виробники випускають абсолютно різні скатертини, серед яких неодмінно знайдеться Ваш ідеальний варіант. Стилістично вироби можуть бути оформлені по-різному. Ви можете купити одноразові скатертини однотонні і з малюнком, з тематичним оформленням для певного свята (Великдень, день народження, Новий рік). Підбирають скатертини під особливості запланованого заходу. І будьте впевнені, Ви точно знайдете те, що Вам сподобається і буде відповідати настрою застілля.
  • Додатковий захист столу від пошкоджень і плям. Сучасні виробники використовують міцні і зносостійкі матеріали, які перешкоджають забрудненню поверхні столу під скатертиною. Рідини, парафін від свічок або іскри від бенгальських вогнів можливо і зашкодять саму скатертину, але ось стіл залишиться цілим.
  • Доступна ціна. Одноразові скатертини коштують набагато дешевше тканинних, це відомий факт. Різниця у вартості часом доходить 60-80%. А якщо купити скатертину поліетиленову в рулоні, можна ще більше заощадити за рахунок придбання великого полотна.

Види одноразових скатертин

Як ми говорили вище, виробляють одноразові скатертини з паперу, поліетилену та спанбонду. Кожен матеріал має свої особливості, але всі вони однаково хороші для поставлених цілей. Паперові скатертини трохи нагадують льняну тканину, щільну і приємну на дотик. Плюсом паперового виробу буде його ціна, яка в рази нижче, ніж ціна скатертини лляної. Сучасні поліетиленові скатертини зовні майже не відрізняються від тканинних. Вони також прикрашаються візерунками, принтами, вирізами. Що стосується розмірів, то і тут є вибір. Одноразові скатертини є стандартні (84 * 84 см), фуршетні (120 * 120 см), банкетні (125 * 25 см), маленькі (48 * 48 см).

Варто відзначити, що виробники впроваджують деякі поліпшення, які підвищують споживчі якості товару. Наприклад, це може бути жиро, водовідштовхувальне просочення, яке ускладнює забруднення поверхні і не дозволяє скатертині швидко зіпсуватися. Скатертини круглі, квадратні, прямокутні одноразові замовляйте недорого в магазині АкваМаркет. Гарантія якості і завжди приємна ціна!