Пакет-майка - купити Пакети у Харкові, доставка води у Харкові - АкваМаркет
УВАГА!
Шановні Клієнти у зв'зку з посиленням бойових дій у Харкові і Харківській області, наша компанія вимушена призупини доставку.
Як тільки, бойові дії вщухнуть і ми зможемо безпечно доставляти для Вас товари, доставка буде відновлена.
Бережіть себе! Разом до перемоги!
filter-icoФільтр
sort-icoСортування

Підбір за параметрами (0)

- грн
Сортування: За замовчуванням
Відповідних товарів не знайдено.

Пакет-майка у Харкові


Пакет-майка - це популярний і поширений вид упаковки для продовольчих і непродовольчих товарів. Поєднання таких достоїнств, як практичність, зручність, низька ціна і висока міцність забезпечило виробам затребуваність на ринку. Купити пакет-майку можна як для дома, так і для торгового підприємства. Безумовно, в останньому випадку набагато вигідніше замовляти пакети-майка оптом. У виробів досить широкі можливості застосування, починаючи від фасування вагових товарів і закінчуючи утилізацією сміття або зберіганням потрібних речей. Головне купити пакети-майка, які будуть відповідати Вашим потребам.

Зробити це максимально вигідно Ви можете в нашому інтернет-магазині. АкваМаркет реалізує кульки-майка за найнижчою в Києві ціною. У широкому асортименті сайту Ви знайдете компактні і великі пакети в пачках, рулонах, на втулках. Величезний вибір, кращі ціни, спеціальні пропозиції для оптових замовників. Відправлення товарів здійснюється по всій Україні.

З чого роблять пакети

Зараз виробникам доступні абсолютно різні матеріали для виробництва пакетів. Але найчастіше вироби випускають з двох матеріалів:

  • Поліетилен низького тиску (ПНТ). Призначені для фасування виробів з невеликою вагою. Товщина матеріалу не перевищує 25 мікрон. Пакети підійдуть для побутової хімії, продуктів харчування. ПНТ стійкий до розтягування, а в складеному вигляді пакети займають на 40% менше місця, ніж упаковка з інших матеріалів. Продаються пакети-майка прозорі і забарвлені в стандартні кольори (зелений, чорний, синій, жовтий). Логотип, нанесений на поверхню, трохи спотворюється. Тому такі пакети краще не використовувати для брендування.
  • Поліетилен високого тиску (ПВТ). Дорожчі пакети, у яких є маса незаперечних переваг. У пакетів висока щільність, тому вони витримують значну вагу. Вироби не деформуються при експлуатації, мають вологостійкість і морозостійкість. Крім того, пакети стійкі до розтягування і ударів, складніше рвуться. Яку вагу витримують пакети залежить від їх розміру. Як правило, виробники вказують ці параметри безпосередньо на самому виробі. Упаковка універсальна і підходить для використання практично скрізь. Крім того, матеріал відмінно підходить для нанесення логотипу, тому пакети ПВТ ​​часто використовують в якості рекламного носія. Це вдала упаковка для подарунків, брендового одягу, парфумерії та інших товарів.

Вироби випускаються в різних розмірах, форматах і кольорах. Найчастіше пакети продаються в звичайній упаковці, однак в сегменті торгівлі затребуваний пакет-майка в рулоні. Його розміщують безпосередньо в торговому залі, щоб покупці могли мати до упаковки безперешкодний доступ. Кількість виробів в одній пачці варіюється від 20 до 1000 штук. Тому кожен споживач може вибрати колір, розмір пакетів і варіант його декору.

Купити пакети-майка оптом на сайті АкваМаркет

У нашому інтернет-магазині Ви можете придбати різні види пакетів-майка, призначених для упаковки або зберігання будь-яких речей. Ми пропонуємо звичайні і великі пакети, а також пакети в рулонах, які зручно зберігати і використовувати на підприємствах торгівлі або харчової промисловості. Також в наявності пакети біорозкладні, які екологічно безпечні для навколишнього середовища. Ціна пакетів залежить від щільності і міцності матеріалу, розмірів виробів і конфігурації. Ви можете купити пакет-майку з орнаментом або без нього, прозорий або кольоровий, замовивши вироби в потрібній кількості. Запаси на складі завжди поповнюються, тому ми з легкістю задовольнимо потреби будь-якого покупця в якісних пакувальних матеріалах. Наш магазин працює без вихідних і перерв, навіть в умовах локдауна. Відправлення товарів здійснюється повсюдно по всій Україні. Не пропустіть можливість купити комсерв пакети оптом за найнижчою ціною.