Фасувальні пакети - купити Пакети у Харкові, доставка води у Харкові - АкваМаркет
УВАГА!
Шановні Клієнти у зв'зку з посиленням бойових дій у Харкові і Харківській області, наша компанія вимушена призупини доставку.
Як тільки, бойові дії вщухнуть і ми зможемо безпечно доставляти для Вас товари, доставка буде відновлена.
Бережіть себе! Разом до перемоги!
filter-icoФільтр
sort-icoСортування

Підбір за параметрами (0)

- грн
Сортування: За замовчуванням
Відповідних товарів не знайдено.

Фасувальні пакети у Харкові


Пакети фасувальні можна побачити не тільки в магазинах, але і вдома. Універсальна упаковка підходить для вирішення різнопланових завдань. Зараз можна купити фасувальні пакети різного розміру, щільності та конфігурації, що значно розширює їх застосування. Їх можна використовувати не тільки для продуктів, але і для інших товарів, що підходять за розміром. З чого роблять пакети для фасування продуктів:

  • Поліетилен низького тиску (ПНТ). Еластичний матеріал, який витримує високі температури. Фасувальні кульки ПНТ можна використовувати в харчовій, фармакологічній промисловості.
  • Поліетилен середнього тиску (ПСТ). Жорсткий, міцний матеріал, стійкий до механічних навантажень. Витримує значну вагу.
  • Поліетилен високого тиску (ПВТ). Його головна особливість - стійкість до впливу сонячних променів, перепадів температур. Матеріал не пропускає вологу, не боїться механічних впливів.

У деяких випадках фасувальні пакети виробляють з крафт паперу. Такі вироби дорожчі, тому використовуються рідше. Так чи інакше, фасувальні пакети мають масу переваг, в тому числі доступну вартість. Ці характеристики забезпечують виробам високу затребуваність на ринку.

Асортимент продукції

У продажу є абсолютно різні види фасувальних пакетів. В першу чергу, вони відрізняються за формою. Найпростіший варіант - рулони або втулки з пакетами фасувальними без ручок. Вони виготовлені у вигляді суцільного полотна з перфорацією, по якій вироби відривають поштучно. Такі вироби широко застосовуються в сфері торгівлі.

У вигляді рулонів також випускають і пакети-майки. Їх однаково успішно використовують не тільки покупці, але і продавці, коли потрібно упакувати ваговий товар. Завдяки ручкам вироби набагато зручніші. Купити фасувальні пакети майка можна також в упаковках. В даному випадку стрічка виробів вже попередньо нарізана і скріплена іншим чином. Пакети легше відривати.

Ще один варіант - пакети європласт. Упаковка передбачає можливість витягнути пакет через отвір. Це зручний і швидкий спосіб отримання виробів, який стане в нагоді в місцях з високим темпом торгівлі. Завдяки такому формату продавці можуть набагато швидше обслуговувати покупців.

Чому варто купити фасувальні пакети оптом на АкваМаркет

У нашому магазині запропонована якісна продукція, відповідна вимогами безпеки і екологічності. Ви можете недорого замовити пакети фасувальні 1000 шт, підібравши оптимальну щільність і розмір пакетів. Величезний асортимент, кращі ціни, можливість доставки в будь-яку точку країни. Замовляючи фасувальні пакети оптом, Ви істотно економите і забезпечуєте собі запас високоякісної упаковки. Пакети, запропоновані в нашому каталозі, можуть використовуватися в різних сферах:

  • Медицина і фармацевтика.
  • Торгівля (упаковка, фасування, зберігання, транспортування продукції).
  • Харчова промисловість.
  • Домашній побут.
  • Будівництво та ремонт.
  • Легка промисловість.
  • Реклама і маркетинг (фасувальні пакети з логотипом є прекрасним рекламним носієм, що підвищує впізнаваність бренду).

Пакети продаються упаковками або в рулонах, вони повністю безпечні і не містять в складі токсичних сполук. Вироби мають широку сферу застосування і можуть використовуватися навіть для утилізації сміття або зберігання речей. Замовляйте пакети оптом онлайн, а ми доставимо посилку в Ваше місто.