Аромасвічки - купити Освіжувачі повітря у Харкові, доставка води у Харкові - АкваМаркет
УВАГА!
Шановні Клієнти у зв'зку з посиленням бойових дій у Харкові і Харківській області, наша компанія вимушена призупини доставку.
Як тільки, бойові дії вщухнуть і ми зможемо безпечно доставляти для Вас товари, доставка буде відновлена.
Бережіть себе! Разом до перемоги!
filter-icoФільтр
sort-icoСортування

Підбір за параметрами (0)

- грн
Сортування: За замовчуванням
Відповідних товарів не знайдено.

Аромасвічки у Харкові


Аромасвічки створюють в приміщенні особливу атмосферу затишку. Вони служать не тільки додатковим джерелом світла, але і прикрашають інтер'єр. Правильно підібраний аромат знімає напругу або втому, дарує позитивний настрій або створює комфортну обстановку в приміщенні з великою прохідністю людей. Крім того, аромасвічки виглядають неймовірно стильно, тому їх часто використовують як декор. Підібравши вироби з натуральним складом, ефірними маслами і органічними ароматизаторами, можна надати обстановці урочистий або святковий вигляд, а також зробити її безпечною для здоров'я.

Ароматичні свічки і їх особливості

Вироби випускаються в різних формах - класичні циліндричні свічки, таблетки, конуси, кулі, свічки в склянках або баночках. У будь-якому випадку, ароматичні композиції відрізняються наявністю в складі спеціальних компонентів. Під час горіння аромат рівномірно розподіляється в приміщенні, наповнюючи повітря незвичайними нотами. Вибір ароматів вкрай великий, тому можна легко купити аромасвічки для будь-якої обстановки і приводу. Є як моно запахи (ваніль, гібіскус, апельсин), так і складні композиції з дивним шлейфом ароматів. Що стосується дизайну, то і тут вибір вкрай широкий. Підібрати ароматичні свічки для ванної, кухні, вітальні або офісу не складе особливих труднощів. Особливості ароматичних свічок:

  • Натуральний склад.
  • Тривалий термін горіння.
  • Широкий асортимент ароматів.
  • Великий вибір дизайну, розмірів і кольорів.
  • Доступні ціни.

Перш, ніж купити аромасвічки, уважно продумайте їх розстановку. Вони наповнять простір рівномірним, ненав'язливим світлом. Але навіть без вогню красиві свічки стануть прекрасним доповненням і прикрасою інтер'єру.

Вплив аромату свічок на психоемоційний стан людини

Слід пам'ятати, що ароматні свічки - це не тільки декор інтер'єру, але і можливість поліпшити свій психоемоційний стан. Ароматерапія здавна вважається різновидом альтернативної медицини. Кожен аромат має певні властивості, що обумовлює його застосування в тій чи іншій ситуації. Ви можете купити аромасвічки для:

  • Розслаблення. Аромати лаванди, ромашки, жасмину допоможуть зняти втому і позбутися від напруги після напруженого дня.
  • Тонізації. Лимон, шавлія, розмарин подарують заряд енергії та бадьорості, налаштувавши на продуктивний лад.
  • Зміцнення імунітету. Лаванда, м'ята, меліса, евкаліпт полегшують дихання, підвищують опірність організму до простудних і інфекційних захворювань.

Також у продажу є ароматичні композиції для створення романтичної обстановки, поліпшення настрою, очищення простору. У нашому інтернет-магазині Ви знайдете свічки ароматичні релакс, романтик, гармонія і багато інших ароматів. Подібні інтер'єрні доповнення знайдуть застосування не тільки в домашніх умовах, але і в ресторанах, салонах краси, офісах. На АкваМаркет зручно замовити з доставкою аромасвічки в Києві, щоб створити в приміщенні атмосферу тепла і затишку. В наявності велика колекція ароматів від провідних світових виробників. Продукція, запропонована на АкваМаркет, відрізняється бездоганною якістю. Ці аромасвічки горять чистіше, залишають менше воску, не виробляють сажі і видають чистий аромат.