Рідина для посуду - купити Ручне миття у Харкові, доставка води у Харкові - АкваМаркет
УВАГА!
Шановні Клієнти у зв'зку з посиленням бойових дій у Харкові і Харківській області, наша компанія вимушена призупини доставку.
Як тільки, бойові дії вщухнуть і ми зможемо безпечно доставляти для Вас товари, доставка буде відновлена.
Бережіть себе! Разом до перемоги!
filter-icoФільтр
sort-icoСортування

Підбір за параметрами (0)

- грн
Сортування: За замовчуванням
Відповідних товарів не знайдено.

Рідина для посуду у Харкові


Рідина для миття посуду вважається найбільш зручним форматом серед усього розмаїття побутової хімії. Користуватися такими продуктами легко і просто. Досить нанести засіб на губку, спінити її, обробити посуд і змити мильний розчин проточною водою. Рідкі гелі для посуду з пом'якшуючими компонентами не оказують агресивного впливу на шкіру, при цьому роблять посуд чистим і неймовірно свіжим. Особливості рідких миючих засобів:

  • Ергономічна упаковка.
  • Відмінне піноутворення.
  • Антибактеріальні властивості.
  • Різноманіття ароматів.
  • Доступна ціна.
  • Густа консистенція.
  • Ефективне видалення забруднень навіть у холодній воді.

Згідно з численними дослідженнями, сучасні гелі та пінки для миття посуду добре змиваються з будь-яких поверхонь проточною водою. Засоби не залишають плівки або слідів, роблять посуд чистим і блискучим. Виробники намагаються догодити покупцям, тому випускають побутову хімію на будь-який смак. Засоби з фруктовими, цитрусовими ароматами, відбілюючим або дезинфікуючим ефектом, нейтральним запахом або зовсім без ароматизаторів. Яке рідкий засіб для миття посуду сподобається саме Вам - питання індивідуальне. Але бракує у виборі точно немає.

Серед усього розмаїття продукції ми відібрали тільки найкращі засоби для миття посуду Gala, Fairy, Фрекен Бок, Lemon Fresh, які користуються попитом у покупців. В онлайн-каталозі Ви можете порівняти склад і характеристики продуктів, прочитати відгуки і дізнатися актуальну ціну. Також в асортименті є органічні засоби для посуду Sodasan, Frosch, Friendly Organi, які не містять продуктів нафтопереробки і агресивних синтетичних добавок, а також безпечні для навколишнього середовища. Побутова хімія ділиться на класи і відрізняється за цільовим призначенням: для миття овочів і фруктів, для посуду, для дитячого посуду, іграшок. Абсолютно всі засоби ефективно видаляють забруднення, мають приємний аромат і витрачаються економно. Різноманітність форматів упаковки дозволить купити з доставкою рідину для посуду для дому або підприємства сегмента ХоРеКа. Зверніть увагу, що для оптових замовників на АкваМаркет діють знижки. Вибравши відповідний миючий засіб, Ви можете купити його онлайн з оперативною доставкою додому або в офіс в Києві, Житомирі, Луцьку, Харкові, Одесі. По Україні відправимо товар транспортною компанією «Нова Пошта».

Рідина для миття посуду і її склад

Основу будь-якого засобу складають поверхнево-активні речовини (ПАР), які визначають миючу здатність продукту. Як правило, виробниками використовуються органічні ПАР. Вони не токсичні, мають високу біорозкладність, а продукти розпаду не шкодять навколишньому середовищу. Також миючий засіб для посуду містить:

  • Згущювачі. Підвищують в'язкість засобу, тим самим зменшуючи витрати.
  • Ензими. Служать для розщеплення забруднень навіть у холодній воді, скорочуючи час миття посуду.
  • Комплексоутворювачі. Пом'якшують жорстку воду.
  • Антимікробні засоби. Додатково захищають мочалку від появи патогенної мікрофлори.
  • Консерванти. Забезпечують тривалий термін зберігання засобу для миття посуду.
  • Парфумерні композиції та віддушки. Утворюють приємний аромат, але не впливають на миючу здатність продукту.
  • Стабілізатори, лауретсульфат натрію. З'єднання забезпечують стабілізацію піни.

Щоб поліпшити споживчі властивості продукту виробники додають в нього речовини, які піклуються про шкіру рук. Рослинні екстракти, гліцерин, силікон утворюють на поверхні дерми захисну плівку, щоб запобігти інтенсивному випаровуванню вологи і перешкоджати проникненню в шкіру агресивних компонентів з миючого засобу.

Як вибрати засіб для миття посуду

Оскільки асортимент побутової хімії сьогодні досить великий, багато покупців губляться в такому різноманітті. Вибираючи рідину для посуду, варто звернути увагу на кілька критеріїв. Важливо, щоб засіб мав хороше піноутворення. Тоді він буде не тільки економічно витрачатися, але і добре мити посуд. Віддавайте перевагу продукції з більш гелеобразною, щільною консистенцією. Обов'язково вивчіть склад, особливо, якщо є алергія на певні компоненти. Гарна миюча рідина делікатно впливає на руки, добре розчиняє забруднення, в тому числі і застояне жир, при цьому володіє ненав'язливим ароматом. Занадто їдкий запах говорить, скоріше, про синтетичне походження ароматів. Що ще видає якісний продукт:

  • Ергономічна і красива упаковка.
  • Маркування згідно ГОСТ.
  • Детальний опис складу на етикетці.

Безумовно, про якість говорить і фірма-виробник. Такі торгові марки, як Гала, Фейрі, Фрош, Садосан давно зарекомендували себе на українському ринку. Миючі відомих виробників не викликають сумнівів як у якості, так і в ефективності. Для зручності використання краще підібрати флакон з дозатором. А якщо рідина для посуду буде використовуватися у великій кількості, зверніть увагу на економічні упаковки.