Респіратори - купити Засоби індивідуального захисту у Харкові, доставка води у Харкові - АкваМаркет
УВАГА!
Шановні Клієнти у зв'зку з посиленням бойових дій у Харкові і Харківській області, наша компанія вимушена призупини доставку.
Як тільки, бойові дії вщухнуть і ми зможемо безпечно доставляти для Вас товари, доставка буде відновлена.
Бережіть себе! Разом до перемоги!
filter-icoФільтр
sort-icoСортування

Підбір за параметрами (0)

- грн
Сортування: За замовчуванням
Відповідних товарів не знайдено.

Респіратори у Харкові


На сьогоднішній день респіратор - один з небагатьох ефективних способів захисту від коронавируса. Пандемія COVID-19 змусила багатьох українців задуматися про придбання засобів індивідуального захисту. На жаль, медичні маски в цій ситуації не рятують. Це одноразові аксесуари, які захищають протягом 3-6 годин в залежності від різновиду. Захист органів дихання - спосіб уберегтися від зараження COVID-19. Респіратори виступають в ролі своєрідного фільтра, що захищає бронхолегеневу систему від попадання небезпечних газоподібних речовин або дрібнодисперсних сторонніх часток. Вони здатні утримувати пил, шкідливі гази і пари органічного, неорганічного походження. Також вони здатні утримувати віруси, що витають в повітрі. Особливості та захисні властивості визначаються категорією респіратора.

Завдяки своїми експлуатаційними властивостями респіратори отримали застосування в різних областях. Купити респіратори можна для:

  • Захисту від вірусних інфекцій, що дуже актуально під час пандемії коронавірусу.
  • Проведення рятувальних, евакуаційних робіт, в ході яких є можливість отруїтися шкідливими випарами.
  • Виконання санітарних обробок, дезінфекції, дезінсекції приміщень будь-якого типу.
  • Складання робочих вузлів на заводах з виробництва автомобілів, літаків, мотоциклів та інших транспортних засобів.
  • Забезпечення безпеки працівників нафтопереробних, хімічних, промислових підприємств.
  • Розпилення мінеральних добрив, гербіцидів, інших сполук в сільськогосподарській сфері.
  • Проведення будівельних, оздоблювальних робіт.

І безумовно, зараз респіратори - головний захисний елемент в умовах карантину. Виходити на вулицю без маски потенційно небезпечно. Рекомендуємо купити з доставкою респіратори від провідних українських та зарубіжних виробників на сайті АкваМаркет. Наших запасів достатньо, щоб забезпечити респіраторами як приватних клієнтів, так і оптових замовників. Ми пропонуємо придбати якісні засоби індивідуального захисту від коронавируса. Ви можете оформити замовлення в умовах карантину. Служба доставки працює повсюдно. Оператори швидко оформлять покупку на сайті, сформують посилку і відправлять її до Києва, Львова, Дніпра, Житомира та іншіх міст країни. Пам'ятайте про те, що в умовах пандемії респіратор - першочерговий захід, що перешкоджає зараженню COVID-19.

Респіратор. конструкційні особливості

Незалежно від різновиду, все респіратори мають приблизно загальну конструкцію. Вони складаються з таких елементів:

  • Лицьова частина, яка перешкоджає контакту органів дихання з зовнішнім середовищем.
  • Змінні фільтри для респіратора, наприклад вугільні або тканинні (фільтр Петрянова).
  • Клапани вдиху і видиху.
  • Наголовники або інші кріплення, що забезпечують надійну фіксацію респіратора на обличчі.

У продажу представлені різні види респіраторів. Базова модель являє собою невелику полумаску, яка одягається на область носа і рота. Такий респіратор має фільтраційні вставки, що забезпечують очищення вдихуваного повітря. Однак є й інші модифікації. Клас захисту респіраторів безпосередньо залежить від його конфігурації і типу використовуваних фільтраційних елементів.

Види респіраторів

Засоби індивідуального захисту органів дихання ділять на кілька видів за призначенням і ступенем фільтрації. Підбір респіратора виконується строго з урахуванням його призначення, оскільки сфера застосування визначає особливості вироба. У нашому магазині Ви знайдете широкий вибір респіраторів. Звертайте увагу на маркування, щоб вибрати засіб індивідуального захисту від коронавируса. Як розшифровуються умовні позначення:

  • Респіратори для фільтрації дрібнодисперсних забруднень. Утримують пил, шматочки цементу, пилок.
  • Перешкоджають впливу водної та масляної суспензії, захищають від пилу і токсичних елементів.
  • Найнадійніші респіратори, які захищають від вірусів, грибкових спор, бактерій, радіоактивних елементів.

Якщо Вам потрібні респіратори від коронавируса, зверніть увагу на вироби з маркуванням FFP2 і FFP3. У них використані фільтраційні елементи, які блокують проникнення частинок діаметром 0,3 мкм і менше. Отже, такий респіратор надійно захистить від коронавируса. Додатковою перевагою буде можливість багаторазового використання вироба. Респіратори FFP2 і FFP3 незамінні в період карантину.

Забезпеченням засобами індивідуально захисту на підприємствах займаються окремі структурні підрозділи, які поінформовані, як правильно підібрати респіратор відповідно до умов його експлуатації. Якщо Ви хочете купити респіратор медичний для особистих цілей, зверніться за допомогою до наших менеджерів. Коллцентра 8877 працює цілодобово. Ми пропонуємо не тільки широкий вибір респіраторів, а й можливість купити з доставкою засоби індивідуального захисту за доступними цінами. Відправлення до Києва і по Україні здійснюється в мінімальні терміни. АкваМаркет готовий забезпечити якісними ЗІЗ спеціалізовані підприємства, організації, установи, а також приватних клієнтів.