Маски - купити Засоби індивідуального захисту у Харкові, доставка води у Харкові - АкваМаркет
УВАГА!
Шановні Клієнти у зв'зку з посиленням бойових дій у Харкові і Харківській області, наша компанія вимушена призупини доставку.
Як тільки, бойові дії вщухнуть і ми зможемо безпечно доставляти для Вас товари, доставка буде відновлена.
Бережіть себе! Разом до перемоги!
filter-icoФільтр
sort-icoСортування

Підбір за параметрами (0)

- грн
Сортування: За замовчуванням
Відповідних товарів не знайдено.

Маски у Харкові


На сьогоднішній день не тільки працівники спеціалізованих підприємств повинні замислюватися про безпеку. Коронавірус, який стрімко поширюється по Україні, змушує людей купувати засоби індивідуального захисту органів дихання. Найбільш дієвим з них є медична маска. Вона забезпечує хороший рівень захисту, досить проста в застосуванні і коштує недорого. На АкваМаркет Ви можете цілодобово купити медичні маски в будь-яких кількостях з доставкою до Ваших дверей. Навіщо думати, як зробити маску своїми руками, якщо можна недорого замовити її онлайн. В наявності маски антибактеріальні, виготовлені з високоякісних матеріалів. Абсолютно всі вироби відповідають високим стандартам і санітарно-гігієнічним нормам. На сайті Ви можете вибрати колір маски, кількість виробів і швидко зробити замовлення, вказавши зручний спосіб оплати.

Захисні маски. Особливості та сфера застосування

Маска медична - незамінний засіб індивідуального захисту органів дихання в умовах епідемії грипу, коронавируса або інших небезпечних захворювань. Звичайна тришарова маска виготовлена ​​з нетканих матеріалів. Колір маски варіюється від білого до темно-синього або зеленого. Купити її можна в будь-якій аптеці. Носять маски, скоріше, для захисту оточуючих людей від власних біологічних рідин (слизу, слини). Подібні аксесуари легко використовувати і утилізувати. Вони зручні, недорогі і практичні. Розрізняють такі види масок:

  • Процедурні.
  • Повсякденні.
  • Спеціалізовані (хірургічні).

Маски бувають також стерильними або нестерильними. Одноразові маски знайшли широке застосування не тільки в сфері медицини. Їх застосовують на будівельних майданчиках, в сфері обслуговування, громадського харчування.

Від чого захищає маска

В першу чергу, виріб захистить Вас від впливу негативних факторів навколишнього середовища. Пил, дрібні абразивні частки, неприємні запахи не будуть подразнювати слизову. Максимальний рівень захисту в умовах пандемії коронавируса маски не забезпечать. З серйозними забрудненнями повітря впораються тільки респіратори. Однак аксесуар буде корисний в громадських місцях і на вулиці. Тришарова маска оберігає від попадання слини від заражених до Вашого носа і рота, що знижує ймовірність заразитися коронавірусів або грипом. Від чого захищає одноразова маска:

  • Туберкульоз.
  • Вітряна віспа.
  • Краснуха.
  • Гострі респіраторні вірусні інфекції.
  • Стрептококові інфекції, в тому числі ангіна.
  • Кашлюк.
  • Коронавірус.

Міністерство охорони здоров'я України рекомендує купити медичні маски для боротьби з пандемічним грипом, коронавірусом, гострими респіраторними захворюваннями.

Маска і респіратор: в чому різниця

На відміну від масок, респіратори більш щільні і затримують більше шкідливих речовин, що знаходяться в повітрі. Навіть найпростіші аксесуари без клапана вловлюють найдрібніші частинки з атмосфери і не допускають їх потрапляння всередину організму людини. Максимальний ступінь захисту у респіраторів з маркуванням FFP3. Вони утримують бактерії і віруси, полегшують дихання навіть в умовах сильного забруднення повітря. Однак якщо хворим людям потрібно зменшити ймовірність попадання хвороби в навколишнє середовище, медичної маски буде цілком достатньо.

Як правильно носити маски

Грамотне застосування аксесуарів має основоположне значення в боротьбі із зараженням. Як правильно носити маску медичну. Одягайте виріб білої стороною, ретельно закріплюючи його в області носа і рота. Не забувайте про особливості медичних масок. Більшість з них одноразові, тому їх потрібно використовувати одноразово. Не можна прати виріб. Після 3-4 годин експлуатації змініть аксесуар, а використану маску викидайте.

Купити з доставкою маски медичні Києві

Замовити тришарові маски від вірусів і бактерій краще на сайті АкваМаркет. Ви гарантовано отримаєте якісну продукцію за вигідними цінами для оптових і роздрібних замовлень. Наш магазин працює цілодобово, щоб забезпечити клієнтів якісними засобами індивідуального захисту органів дихання. Замовляйте товари онлайн з доставкою додому або в офіс. Бережіть себе і будьте здорові.