Антибактеріальні серветки - купити Аптечка у Харкові, доставка води у Харкові - АкваМаркет
УВАГА!
Шановні Клієнти у зв'зку з посиленням бойових дій у Харкові і Харківській області, наша компанія вимушена призупини доставку.
Як тільки, бойові дії вщухнуть і ми зможемо безпечно доставляти для Вас товари, доставка буде відновлена.
Бережіть себе! Разом до перемоги!
filter-icoФільтр
sort-icoСортування

Підбір за параметрами (0)

- грн
Сортування: За замовчуванням
Відповідних товарів не знайдено.

Антибактеріальні серветки у Харкові


Зростання поширення інфекційних та вірусних захворювань впливає на популярність такого виробу, як вологі серветки з антибактеріальним ефектом. Цей гігієнічний засіб сьогодні вкрай потрібен кожному. Стануть в нагоді серветки на роботі, на прогулянці і навіть вдома, якщо потрібно терміново протерти руки або очистити шкіру від мікробів.

Вологі серветки антибактеріальні та їх особливості

Однією з ключових вимог, що висуваються до подібних виробів, є миттєва дія. Тому вологі серветки антибактеріальні просочують особливими речовинами, здатними швидко вбивати мікроорганізми або пригнічувати зростання патогенної мікрофлори. Основними антибактеріальними компонентами, що входять до складу, є спирти, гуанідини, четвертинні амонійні сполуки. Однак ці речовини здатні пересушувати шкіру, тому багато виробників стали випускати вологі серветки без спирту на основі рослинних екстрактів. Просочення серветок екстрактом зеленого чаю забезпечує активність проти бактерій та делікатну дію на шкіру людини.

Антибактеріальні серветки вологі Ruta, Unis поєднують у собі такі споживчі властивості, як економічність, гігієнічність, ефективність у боротьбі з вірусами та бактеріями. Наразі випускаються вироби для дорослих, а також серветки антибактеріальні для дітей, у яких відсутні токсичні або потенційно алергенні компоненти. Придбання антибактеріальних серветок – це один із способів захисту себе та близьких від бактерій та вірусів. У нашому магазині Ви можете замовити серветки Zewa, Снігова панда за ціною виробника. Доставка здійснюється по всій Україні. Навіть у моменти пікової затребуваності, коли подібні товари зникають із прилавків магазинів, наш сайт реалізує антибактеріальні серветки оптом та в роздріб за найвигіднішою ціною. У каталозі Ви побачите величезну кількість брендів, кожен із яких реалізує якісну продукцію, безпечну для здоров'я та ефективну для захисту від захворювань.

Чому варто використовувати антибактеріальні серветки

Перше, що спадає на думку – це протерти руки після транспорту. Однак цим варіанти використання антибактеріальних серветок не обмежуються. Залежно від складу, активних компонентів та дії продукти можна застосовувати у таких випадках:

  • Для гігієнічної обробки обличчя та рук на відпочинку, у подорожах, під час виконання сільськогосподарських чи інших робіт.
  • Для знезараження будь-яких поверхонь, у тому числі техніки, поручнів у транспорті чи приміщеннях.
  • Для дезінфекції ніг з метою профілактики грибкових інфекцій. Серветки антибактеріальні Smile можна брати до спортзалу, басейну або лазні, якщо Ви боїтеся підчепити інфекцію.
  • Для гігієнічної обробки рук медичного персоналу, працівників громадського транспорту чи закладів громадського харчування, комунальних служб та інших організацій.
  • Для знезараження шкірних покривів у лежачих хворих з метою профілактики утворення попрілостей, пролежнів та інших ушкоджень.
  • Для знезараження шкіри при шкірних захворюваннях. Наприклад, серветки Unis з антибактеріальною дією рекомендовані до застосування людям з висипом вугрів.
  • Для знезараження предметів або продуктів під час прогулянок. Дитячі антибактеріальні серветки обов'язково повинні бути в запасі у молодих батьків, щоб протерти дитині руки або іграшки, які впустили на землю.

Які серветки вибрати

Засоби гігієни сьогодні випускають десятки брендів. На ринку є величезна кількість рішень. Серветки антибактеріальні відрізняються за складом, діючими речовинами, наявністю додаткових компонентів, дія яких спрямована на зволоження рук або ароматизацію шкірних покривів. Антибактеріальні серветки продаються у різних варіантах упаковки. Є пачки по 10-15 штук, маленькі та компактні. Є упаковки по 150 серветок, які зручні вдома чи в автомобілі, у подорожі чи на природі. Антибактеріальні серветки можна вибрати за ароматом чи стилістичним оформленням упаковки. У будь-якому випадку продукція перевірених брендів має гарантовану ефективність проти бактерій і вірусів. Головні переваги виробів – м'яка тканина, ароматне просочення. Серветки не залишають слідів чи липкого шару на шкірі, проте швидко видаляють забруднення та бактерії. Замовити антибактеріальні серветки оптом та в роздріб Ви можете у магазині АкваМаркет. Найкращі ціни, корисні відгуки, пропозиції тільки від перевірених виробників. Безкоштовна доставка діє по всій Україні.