Рідке мило - купити Мило для рук у Харкові, доставка води у Харкові - АкваМаркет
УВАГА!
Шановні Клієнти у зв'зку з посиленням бойових дій у Харкові і Харківській області, наша компанія вимушена призупини доставку.
Як тільки, бойові дії вщухнуть і ми зможемо безпечно доставляти для Вас товари, доставка буде відновлена.
Бережіть себе! Разом до перемоги!
filter-icoФільтр
sort-icoСортування

Підбір за параметрами (0)

- грн
Сортування: За замовчуванням
Відповідних товарів не знайдено.

Рідке мило у Харкові


Протягом багатьох років рідке мило займає окрему нішу в сегменті миючих засобів, а ще воно впевнено витісняє звичайний кусковий аналог. Подібна ситуація пов'язана з тим, що рідке мило для рук більш зручне в застосуванні. На думку численних експертів, баночки з дозатором значно практичніше і безпечніше використовувати в будь-якому громадському місці. Всупереч поширеній думці, з'явилося мило рідке більше 30 років тому. З року в рік продажу продукту лише зростають, тоді як тверде мило стає менш популярним. З причини постійно зростаючого попиту топові бренди постійно нарощують оберти виробництва цього засобу гігієни. Сьогодні можна купити рідке мило:

  • Звичайне, яке продається в невеликій упаковці. Відмінний вибір для побуту або домашнього господарства.
  • Для диспенсерів. Об'ємні пляшки або дой-паки, які знайшли застосування в громадському секторі. Його частіше використовують в офісах, лікарнях, басейнах, кінотеатрах, торгових центрах та інших установах з великою прохідністю відвідувачів.

Рідке мило. Особливості та переваги

Завдяки рідкій консистенції продукт привертає більше покупців. Однорідна, м'яка текстура поєднується з прекрасними очисними властивостями і зручністю в щоденному застосуванні. Важливою особливістю товару є висока гігієнічність. Не всі відвідувачі громадських місць ризикнуть скористатися звичайним кусковим милом. Особливо зараз, коли по всьому світу поширюється коронавірусна інфекція COVID-19. Люди побоюються за своє здоров'я, тому не користуються твердим милом після чужої людини.

Кожен виробник розробляє власну унікальну рецептуру, збагачуючи склад мила рідкого всілякими компонентами. Однак в цій галузі є певний перелік загальних інгредієнтів, які стандартно використовуються для виробництва засобів гігієни:

  • Жири тваринного і рослинного походження.
  • Калієві і амонієві солі.
  • Жирні кислоти.

Вибираючи рідке або тверде мило, уважно вивчіть склад. Адже засоби трохи відрізняються по компонентах. У рідкого продукту м'якша, делікатна формула, що забезпечує дбайливу дію. Миючі властивості рідкого мила забезпечують поверхнево-активні речовини, які залежать від мети застосування конкретного продукту. Також в складі присутні ефірні масла, вітаміни, рослинні або фруктові екстракти. У деяких випадках виробники додають в рідке мило природні барвники або скрабуючі частинки. Тривалий термін зберігання забезпечується за рахунок натуральних консервантів.

Рідке мило для рук і його переваги:

  • Низький лужний показник. Це означає, що цей продукт містить менше лугів, тому підходить для чутливої ​​шкіри, схильної до появи алергічних реакцій.
  • Підтримка стандартів гігієни. Особливо важливо, якщо мова йде про громадські місця. Рідке мило з дозатором виключає контакт засоба безпосередньо з руками людини. Багато пристроїв для роздачі мила оснащуються сенсором, тому користувачам навіть не потрібно торкатися до диспенсера.
  • Економічність і практичність. Завдяки тому, що рідкий продукт зберігається в закритій ємності, речовина не засихає, не вивітрюється і не втрачає своїх характеристик. Мило не вислизне з рук, його неможливо вкрасти. А якщо купити з доставкою рідке мило у великій упаковці, можна додатково заощадити за рахунок економічної тари.

Важливий момент, який стосується дитячої гігієни. Педіатри настійно рекомендують купувати для дітей саме рідке мило. Воно легше змивається, має м'яку дію і не подразнює шкіру малюка.

Види рідкого мила

Асортимент засобів гігієни сьогодні неймовірно широкий. Заглянувши в наш онлайн-магазин, Ви знайдете різні види продукції, призначені для тих чи інших умов експлуатації. В наявності широкий асортимент товарів:

  • Рідке мило господарське. Застосовується на кухні, містить гліцерин і додаткові речовини для нейтралізації стійких запахів.
  • Косметичне. Забезпечує базовий догляд і очищення епідермісу від забруднень.
  • Спеціальне. Сюди входять косметичні засоби з лікувально-профілактичною дією. Наприклад, дігтярне мило рідке допомагає позбутися від висипань, а сірчане має ранозагоювальні властивості.
  • Парфумерне. У складі присутні ароматичні композиції, які створюють ефект, що дезодорує. Наприклад, парфумерне рідке мило Дав або Палмолів надає шкірі приємний аромат вишуканих парфумів.
  • Дитяче. Проводиться без синтетичних компонентів або агресивних ПАР.
  • Антибактеріальне рідке мило. Сейфгард, Олео, Актівекс і інші бренди випускають мило, здатне боротися з вірусними інфекціями і бактеріями.

Нагадуємо, що АкваМаркет продає товари не тільки в роздріб, а й оптом. Тому у нас можна вигідно купити рідке мило з дозатором для офісу, дитячого садка, медичного або іншого громадського установи. Доставка по Києву і Україні здійснюється в найкоротші терміни. Замовляйте товари онлайн, бережіть своє здоров'я, залишайтеся вдома!