Крем-мило - купити Мило для рук у Харкові, доставка води у Харкові - АкваМаркет
УВАГА!
Шановні Клієнти у зв'зку з посиленням бойових дій у Харкові і Харківській області, наша компанія вимушена призупини доставку.
Як тільки, бойові дії вщухнуть і ми зможемо безпечно доставляти для Вас товари, доставка буде відновлена.
Бережіть себе! Разом до перемоги!
filter-icoФільтр
sort-icoСортування

Підбір за параметрами (0)

- грн
Сортування: За замовчуванням
Відповідних товарів не знайдено.

Крем-мило у Харкові


Косметичне крем-мило - це дивовижний продукт, здатний замінити відразу кілька засобів, а саме: крем, мило, гель для душу. Виходячи з назви, можна здогадатися, що у даного продукту особливий склад. Особливості дії компонентів забезпечують крем-милу певні властивості. Воно універсально підходить для рук, для обличчя і тіла. Головною складовою мила є рослинні масла, що володіють потужною пом'якшувальною дією. У доповненні до них йдуть рослинні і натуральні компоненти, які мають протизапальну, антибактеріальну, зволожуючу дію. В асортименті косметичних продуктів знайдуться варіанти на будь-який смак і гаманець. Тож не дивно, що мило-крем зараз знаходиться на піку популярності, а число його прихильників неухильно зростає. Адже у цього продукту є незаперечні переваги, серед яких:

  • М'яка і ніжна текстура, яка більш приємна на дотик.
  • Щадний склад, в якому є багато натуральних компонентів.
  • Дбайливе і делікатне очищення шкіри без ризику появи подразнення або висипки.
  • Крем-мило легко змивається, не забиває пори і не накопичується під нігтьовою пластиною.
  • М'яка зволожуюча дія, схожа на властивості крему для рук.

Ще однією перевагою крем-мила можна з упевненістю назвати більш глибокі і різноманітні аромати, які на тілі людини розкриваються, наче дорогі парфуми.

Що вибрати: рідке мило або крем-мило

Це питання цікавить багатьох покупців, оскільки на перший погляд різниця продуктів полягає тільки у вартості. Але це не так. Відрізняються продукти за складом. Для ефекту очищення звичайне мило створює лужне середовище, що призводить до подразнення та пересушування шкіри. Крем-мило містить компоненти, які мають діаметрально протилежну дію. Тому після вмивання або миття рук шкіра стає більш зволоженою, тонізованою і м'якою.

Багато виробників додають до складу крем-мила скрабуючі частинки, наприклад, кісточки абрикосів або подрібнені пластівці вівса. Таким чином, Ви можете купити крем-мило з ефектом скрабу, яке швидко і ефективно очистить шкірний покрив від відмерлих клітин.

Покупцям більше подобається рідке крем-мило. Воно продається в спеціальній баночці з дозатором або дой-паку, щоб переливати в спеціальну тару. Рідким милом користуватися зручно і приємно. А ще рідка фракція дозволяє виробникам додавати ще більше натуральних компонентів. Наприклад, екстракти ромашки, обліпихи, натуральну оливкову або кокосову олію, сироватки, вітамінні комплекси.

Як вибрати крем мило

Перш, ніж купити крем-мило в магазині, варто уважно вивчити не тільки склад продукції, але і повний асортимент. Ось кілька порад тим, хто планує покупку:

  • Звертайте увагу на якість упаковки і її ергономічність. Особливо, якщо мова йде про рідке мило в пляшечці. Дозатор повинен бути зручний, щоб легко натискати і отримувати порцію субстанції. Також варто розглянути сам флакон. Чи можна його використовувати повторно, заливаючи крем-мило з економ-упаковки або дой-паку. А ось кускове мило оціните візуально, наскільки зручно буде намалювати його двома руками? Форма і розмір мають значення.
  • Підбирайте крем-мило за призначенням. Найменшим споживачам варто купити дитячий варіант. Крем-мило для дітей Вухатий нянь або Джонсонс Бебі розроблено з урахуванням потреб зростаючого організму і особливостей шкіри дитини. Для дорослих варіантів маса: зволожуюче, живильне, лікувально-профілактичне, антибактеріальне крем-мило тверде або рідке.
  • Вибирайте брендову косметику. Так Ви отримаєте впевненість в тому, що крем-мило зроблено відповідно стандартам якості і безпеки. Українці часто купують крем мило Дав, Sodasan, Fresh Juice, Оксамитові ручки.
  • Об `єм. Можна обмежитися невеликим шматочком або скромним флаконом. Але для тих, хто прагне економити, ми підготували спеціальні пропозиції - рідке крем-мило 5 літрів або 3 літри в зручних каністрах. Кускове мило також продається великими упаковками, які в результаті обходяться набагато дешевше, ніж покупка одного шматочка.

В інтернет-магазині АкваМаркет Ви точно знайдете потрібний продукт. Величезний асортимент крем-мила від провідних виробників, кращі ціни, будь-які види косметичного мила з доставкою по Києву та Україні. Наші запаси постійно поповнюються новинками, а кожен покупець може купити крем-мило оптом, отримавши при цьому істотну знижку. Менеджери охоче проконсультують з будь-яких питань і допоможуть вибрати мило, яке точно підійде Вам за якістю і ціною.