Відбілююча зубна паста - купити Зубна паста у Харкові, доставка води у Харкові - АкваМаркет
УВАГА!
Шановні Клієнти у зв'зку з посиленням бойових дій у Харкові і Харківській області, наша компанія вимушена призупини доставку.
Як тільки, бойові дії вщухнуть і ми зможемо безпечно доставляти для Вас товари, доставка буде відновлена.
Бережіть себе! Разом до перемоги!
filter-icoФільтр
sort-icoСортування

Підбір за параметрами (0)

- грн
Сортування: За замовчуванням
Відповідних товарів не знайдено.

Відбілююча зубна паста у Харкові


Кожен з нас знає, що таке відбілююча зубна паста. Її активно рекламують по телебаченню і в ЗМІ. Це унікальний продукт, який є альтернативою профессійному чищенню зубів в стоматології. Коштує відбілююча зубна паста недорого, а ефект від її використання стає помітний вже після декількох застосувань. Від чого залежить результативність відбілювання і чи можна добитися голлівудської посмішки, якщо використовувати відбілюючі зубну пасту? Давайте розберемося.

Як діє відбілююча зубна паста

Ви будете здивовані, дізнавшись, що відбілюючі зубні пасти насправді очищають зуби від всіляких забруднень. Іншими словами, продукт не відбілює, а очищає, в результаті чого емаль світлішає на кілька відтінків. Навіть якщо Ви регулярно відвідуєте стоматолога і не нехтуєте ретельної чищенням, на емалі з часом утворюється біоплівка. Вона перетворюється в невеликий наліт, а потім в камінь. У вибілюючої пасти є особливі властивості, які дозволяють видаляти подібні відкладення, повертаючи природний колір зубної емалі. Досягається це шляхом використання спеціальних компонентів, які входять до складу зубної пасти відбілюючої:

  • Абразивні компоненти. Надають механічну дію, зчищаючи наліт безпосередньо з емалі. Недоліком абразивних паст є ризик пошкодження емалі. Тому такі засоби рекомендують використовувати короткими курсами, щоб видалити відчутний наліт.
  • Ферменти. Розчиняють біоплівку хімічним способом, надаючи м'яку і делікатну дію. Білкова основа нальоту видаляється повільно, але ефективно. Це безпечне відбілювання, яке можна виконувати в домашніх умовах.
  • Перекисні сполуки. Оскільки додають такі інгредієнти в невеликій концентрації, відбілювання відбувається повільно.
  • Поліфосфати. Ефективні з'єднання, які витягують з матриксу зубного каменю кальцій, в результаті чого руйнують його структуру. Однак паста діє як на відкладення, так і на емаль.
  • Активоване вугілля. Маючи високу адсорбційну здатність, вугілля освітлює наліт, не впливаючи на саму емаль.

Як бачите, у кожної зубної пасти є свої особливості, які варто враховувати перед придбанням. Абразивні продукти підходять тільки для зубів з міцною емаллю, застосовуються короткими курсами і вимагають тривалого відновлення між циклами. Ферментні зубні пасти для відбілювання Colgate, Biomed, Lacalut можуть застосовуватися для чутливих зубів, так як мають більш щадну дію, але надають помітний ефект.

Як часто можна використовувати відбілюючі зубну пасту

Це питання цілком логічно цікавить всіх, хто хоче володіти білосніжною посмішкою. Припустимо, Ви вибрали не абразивну, а іншу пасту Marvis або Aquafresh. Чи можна використовувати її щодня? Насправді відповідь на це запитання проста і знайти її можна безпосередньо на упаковці. Так, не всі пасти підходять для частого застосування, однак є й такі, які можна використовувати щодня. Уважно вивчайте маркування. Відомі виробники відповідально підходять до випуску продукту, тому на упаковці є вся необхідна інформація, починаючи від складу відбілюючої зубної пасти і закінчуючи схемою її застосування. Стоматологи рекомендують поєднувати відбілюючу пасту зі звичайною, щоб уникнути гиперстезії і добитися освітлення емалі.

Компоненти пасти впливають не тільки на частоту її використання, а й на швидкість досягнення результату. Як правило, пасти на основі перекису водню відбілюють зуби швидше, а от продукти на основі абразивних речовин або поліфосфатів діють повільніше, оскільки містять лише речовини для розчинення поверхневих дісколорітів, але не освітлення емалі.

Яка зубна паста допомагає відбілити зуби

Інтернет-магазин АкваМаркет відібрав для Вас найкращі зубні пасти з відбілюючим ефектом. В наявності продукція відомих брендів, рекомендована стоматологами та ортодонтами. За допомогою цих паст можна виконати професійне відбілювання в домашніх умовах, домігшись освітлення зубної емалі і видалення зубного каменю. Які пасти найкраще показали свою ефективність? Ось кілька топових продуктів:

  • Splat Відбілювання Плюс. Ідеальний баланс відбілюючих і мінерализуючих компонентів. Папаін, калієва сіль ефективно видаляють наліт і відкладення. Паста Сплат відбілююча прекрасно очищає від частинок їжі, а також освіжає подих. Підходить для чутливих зубів.
  • Blend-a-med 3D White. У лінійку входить декілька продуктів, кожен з яких має свої властивості. Пасти абразивні і надають видимий відбілюючий ефект.
  • ROCS Pro Кисневе відбілювання з дрібними абразивними частинками відмінно полірує емаль, видаляючи пігментні плями.

Економити на покупці зубної пасти для відбілювання не доцільно. У дешевих продуктах сумнівної якості відбілюючі компоненти містяться в малій кількості, та й корисних добавок може не виявитися. У нашому магазині Ви знайдете тільки якісні і сертифіковані пасти для відбілювання зубів, рекомендовані стоматологами. Величезний вибір товарів для догляду за ротовою порожниною, які можна купити онлайн з доставкою по Україні.