Дитяча зубна паста - купити Зубна паста у Харкові, доставка води у Харкові - АкваМаркет
УВАГА!
Шановні Клієнти у зв'зку з посиленням бойових дій у Харкові і Харківській області, наша компанія вимушена призупини доставку.
Як тільки, бойові дії вщухнуть і ми зможемо безпечно доставляти для Вас товари, доставка буде відновлена.
Бережіть себе! Разом до перемоги!
filter-icoФільтр
sort-icoСортування

Підбір за параметрами (0)

- грн
Сортування: За замовчуванням
Відповідних товарів не знайдено.

Дитяча зубна паста у Харкові


Дитяча зубна паста - це засіб гігієни, до якого пред'являються особливі вимоги. Кожен дорослий знає, що дитині категорично не рекомендується використовувати дорослі пасти для чищення зубів. Пояснюється це декількома причинами. Якщо Ви думали, що оформлення - єдине, чим дитяча зубна паста відрізняється від дорослої, то Ви помиляєтеся.

По-перше, у дорослої пасти інший склад. У ньому є консерванти, активні піноутворювачі. Дитячі зубні пасти більш натуральні, збагачені молочними ферментами (оксидом глюкози, лактоферрином, лізоцимом). Склад продукції повністю безпечний при випадковому ковтанні, так як маленькі діти не володіють технікою чистки досконало, тому близько 30% одного тюбика дитина просто з'їдає.

По-друге, дорослі пасти містять абразиви, тоді як дитячі надають щадну дію. Очищення здійснюється м'яко і делікатно, показник абразивності RDA в продукції для малюків не перевищує 20 одиниць. Чим старшою стає дитина, тим більше стає показник абразивності. По-третє, зубна паста для дітей випускається з фруктовими, ягідними смаками, в ній практично немає агресивного ментолу або евкаліпта.

Окремо варто згадати про таку особливість, як вміст фтору. У дитячих пастах він присутній у мінімальній концентрації і виключно в органічній формі. Чому дітям не можна зубні пасти з фтором? Справа в тому, що цей елемент шкідливий для незміцнілого дитячого організму. Дотримуючись збалансованого раціону харчування, дитина отримає денну дозу фтору з їжі. Надлишок речовини негативно впливає на зубну емаль і руйнує її, провокуючи розвиток флюорозу. Якщо Вам потрібна безпечна дитяча зубна паста, Комаровський рекомендує купувати гігієнічні засоби, що не містять фтору.

Коли потрібно починати чистити зуби

Всупереч поширеній думці, чистити зуби маляті потрібно з перших днів їх появи. Вкрай важливо зберігати здоров'я молочних зубів навіть при тому, що через кілька років їх повністю змінять постійні. Молочні зуби беруть активну участь в розвитку мови, сприяють нормальному травленню і значно спрощують роботу шлунково-кишкового тракту. З моменту появи перших молочних зубок дитина вчиться жувати, що формує правильний прикус і місце для нових «постійних» зубів. Також не варто забувати і про склад мікрофлори. Наліт, бактерії, що залишаються на зубах, є сприятливим середовищем для розвитку патогенних мікробів. Постійні корінні зуби будуть формуватися вже пошкодженими, схильними до карієсу або інших захворювань. Чимало дискомфорту буде приносити і неприємний запах з рота, порушення естетики посмішки дитини. Тому дійсно необхідно починати гігієнічні процедури з самого малого віку. Це дозволить дитині розвиватися здоровою, активною і уникнути багатьох проблем, а також частих візитів в стоматологічні кабінети. Не забудьте, що Вам знадобиться не тільки спеціальна дитяча зубна паста, а й зубна щітка для новонароджених. Їх випускають багато брендів, в тому числі Chicco, Jordan, ROCS, Aquafresh.

Як навчити дитину чистити зуби

Кращий спосіб долучити малюка до гігієни - перетворити її в якийсь формат гри. Підберіть красиву і яскраву щітку з оригінальним оформленням. Виробники не даремно випускають аксесуари для самих маленьких користувачів у вигляді іграшок. Це дозволяє привернути увагу дитини і сфокусувати її на процесі. Відмінний засіб для контролю - пісочний годинник. Дивлячись на нього, малюк буде розуміти, як і тривалість процедури і коли пора закінчувати.

У деяких випадках резонно звернутися до стоматолога. Компетентний фахівець покаже дитині, як виглядають зуби на прикладі спеціального макета, а також навчить правильно їх чистити. Подібний візит в стоматологічний кабінет ще й прекрасна можливість першого знайомства з лікарем, в результаті якого не виробиться страху. Адже зараз немає необхідності лікувати зубки і відчувати біль, дискомфорт.

Як вибрати зубну пасту для дитини

Головним критерієм в даному випадку є вік. Склад паст адаптується під потреби дитини в певний період. Тому на продукції є відповідне маркування і нехтувати ним не варто. Обов'язково дивіться на склад, пам'ятайте про випадки проковтування. Безпечна зубна паста - це продукт з максимально натуральним складом, без загусників, консервантів, лаурилсульфата натрію, піноутворювачів. Уточніть у малюка, який смак пасти йому більше подобається. Можливо, це полуниця, банан, coca-cola, bubble gum. Паста з улюбленим смаком підвищить шанси того, що дитина почистить зуби правильно.

Яка зубна паста краще для дітей

Віддавайте перевагу продукції перевірених брендів, які зарекомендували себе на ринку. Які дитячі зубні пасти рекомендують стоматологи? У число брендів входять Weleda, Edel, Lacalut, Splat, ROCS. Якісна паста - запорука здорової усмішки Вашого малюка. АкваМаркет пропонує купити з доставкою зубні пасти для дітей з найприємнішою ціною. В наявності тільки 100% оригінальна продукція, що пройшла лабораторний контроль. Пасти для самих маленьких дітей, які тільки вчаться чистити зуби, і для малюків постарше. Великий вибір, доступні ціни, докладні описи і фото. Доставка по Києву і Україні в найкоротші терміни!