Прання темних речей - купити Гелі для прання у Харкові, доставка води у Харкові - АкваМаркет
УВАГА!
Шановні Клієнти у зв'зку з посиленням бойових дій у Харкові і Харківській області, наша компанія вимушена призупини доставку.
Як тільки, бойові дії вщухнуть і ми зможемо безпечно доставляти для Вас товари, доставка буде відновлена.
Бережіть себе! Разом до перемоги!
filter-icoФільтр
sort-icoСортування

Підбір за параметрами (0)

- грн
Сортування: За замовчуванням
Відповідних товарів не знайдено.

Прання темних речей у Харкові


Чорний колір вважається класикою, тому чорний одяг купує так багато людей. Чорні сорочки, штани та сукні підкреслюють переваги фігури, виглядають лаконічно і самодостатньо. Такі речі вважаються базовими і достатньо підкреслити їх аксесуарами, щоб створити гармонійний образ. І якщо з формуванням особистого стилю все просто, прання темних речей викликає у багатьох проблеми. На жаль, якщо неправильно діяти, речі легко зіпсувати навіть за один цикл роботи машинки. Як прати чорні речі, щоб зберегти насиченість кольору та не зіпсувати тканину? Відповідь проста: користуватися спеціальними порошками та режимами прання.

Особливості прання темних речей

Попри поширену думку, чорний одяг не можна прати порошком для кольорової білизни. З часом вироби все одно втратять насиченість кольору, на них з'являться світлі плями і ділянки, що лиснять. Порошки для кольорового все одно містять відбілюючі компоненти, які негативно впливають на речі чорного кольору. На тканині залишаються розводи, доводиться повторно полоскати вироби, ризикуючи пошкодити тканину. Ще один нюанс – режим прання. З метою збереження насиченого кольору чорні речі не стирають на агресивних режимах або високих температурах. В іншому процедура прання нічим не відрізняється. Головне купити пральний порошок для чорного та коректно підібрати температуру та режим прання для конкретного матеріалу.

Порошок для чорних речей та його переваги

Засоби для прання темної білизни розроблені таким чином, щоб максимально дбайливо доглядати речі та зберегти їх колір. У складі побутової хімії є спеціальні компоненти, які захищають чорний пігмент від вигоряння, механічного та хімічного впливу. При цьому рідкий порошок для чорного видаляє будь-які забруднення, виводить стійкі плями. Речовина ефективна при пранні на низьких температурах, зберігає насиченість кольору та забезпечує чистоту речей. За ціною порошок для чорного Perwoll, Savex не відрізняється від засобів для прання білої або кольорової білизни. До переваг засобу для прання можна віднести такі якості:

  • Приємний аромат та відмінне піноутворення.
  • Відсутність абразивних або агресивних компонентів, здатних випрати чорний пігмент.
  • Видалення плям навіть при пранні на 30 градусах.
  • Збереження насиченого та глибокого чорного кольору на будь-якій тканині.
  • Повне виполіскування з речей та зі стінок барабана пральної машини.
  • Доступна ціна.
  • Зручна ергономічна упаковка.

Засоби для прання темного випускаються в різній формі, тому покупці можуть самі вибрати оптимальний формат побутової хімії. Є звичайні та концентровані засоби з густою консистенцією. Як і інші порошки, засоби для прання темного є у різних упаковках: невеликі пачки, об'ємні економічні пакети. Ви можете купити кілька продуктів і спробувати випрати ними речі, щоб знайти для себе фаворита.

Що краще: порошок чи гель

Вибір засобу для прання для багатьох покупців стає проблемою, оскільки у продажу є різні види продуктів. На нашому сайті Ви можете ознайомитись з асортиментом та вивчити характеристики кожного виду побутової хімії. Завдяки докладним описам та повнокольоровим фото немає складності у тому, як вибрати засіб для прання. А щоб точно знати відмінності кожного формату, ми докладно розповімо про них. Отже, які засоби зараз доступні у продажу:

  • Гель для прання темних речей або рідкий порошок. Чорну білизну не стирають звичайним порошком, найчастіше це рідкі засоби зі щадною формулою. Вони не вимивають колір та працюють делікатно. Гранули звичайного порошку можуть буквально дряпати тканину, поки прокручуються в барабані та розчиняються. Рідкий порошок Sodasan, De La Mark миттєво розбавляється водою, не впливає на тканину, лише виконує прямі функції.
  • Капсули для прання темної білизни. Зручний формат випуску побутової хімії, який вибирають люди з алергією чи чутливою шкірою. Рідкий засіб та ополіскувач укладено у прозору капсулу, яка при контакті з водою розчиняється. Ви не контактуєте з побутовою хімією, вона не пахне. Ще один плюс полягає в тому, що капсули для прання Miele точно дозовані для одного циклу прання.
  • Серветки для прання темних речей. Інноваційна формула забезпечує серветкам високу ефективність. Серветки для прання Miele доглядають чорні речі, бережуть тканину, відновлюють колір.

Придбати засіб для прання темної білизни у Києві за доступною ціною Ви можете у нашому магазині. АкваМаркет зібрав для Вас широкий вибір побутової хімії від найкращих виробників. Доставка товарів здійснюється по всій Україні. Ви можете замовити порошок онлайн або оформити заявку по телефону, зв'язавшись з нашими менеджерами.