Прання білих речей - купити Пральний порошок у Харкові, доставка води у Харкові - АкваМаркет
УВАГА!
Шановні Клієнти у зв'зку з посиленням бойових дій у Харкові і Харківській області, наша компанія вимушена призупини доставку.
Як тільки, бойові дії вщухнуть і ми зможемо безпечно доставляти для Вас товари, доставка буде відновлена.
Бережіть себе! Разом до перемоги!
filter-icoФільтр
sort-icoСортування

Підбір за параметрами (0)

- грн
Сортування: За замовчуванням
Відповідних товарів не знайдено.

Прання білих речей у Харкові


Білі тканини виглядають святково. Однак прання білих речей приносить чимало клопоту. Цей процес має свої особливості, які варто враховувати. Тоді Вам вдасться зберегти первісну білизну тканин, а також впоратися навіть зі стійкими плямами.

Секрет ефективного прання - якісний пральний порошок для білої білизни. Подібна побутова хімія має особливий склад і властивості видаляти забруднення навіть при низьких температурах. При цьому Ви не зіткнетеся з розчаруванням, коли білі речі стали сірими. Хороший пральний порошок подбає про тканини, збереже їх білизну і чистоту.

Пральний порошок для білого і його особливості

Оскільки видаляти забруднення з білих тканин складніше, ніж з кольорових, виробники ретельно розробляють формулу прального порошку. До складу такого засобу входять:

  • Поверхнево-активні речовини синтетичного або органічного походження. Саме вони і перуть білизну.
  • Стабілізатори. Відповідають за результативність прання. Стабілізатори перешкоджають повторному осіданню забруднень на тканину.
  • Піностворювачі. Забезпечують делікатність процесу прання і збільшують ефективність роботи поверхнево-активних речовин.
  • Відбілювач. Повертає тканини природну білизну.
  • Плямовивідник. Видаляє найстійкіші плями і забруднення.
  • Антинакипин. Слабкі органічні кислоти, які перешкоджають утворенню нальоту на нагрівальних елементах пральної машини.

Також пральний порошок містить ензими, поліфосфати, аромати і ароматизатори. Інтернет-магазин АкваМаркет відібрав найкращі засоби для прання білих тканин, які Ви можете купити з доставкою в Київ, Харків, Одесу, Дніпро, Львів. У нашому асортименті є не тільки універсальні рішення, але і спеціальні засоби для роботи з певними тканинами або видами виробів. Так, Ви можете замовити онлайн засіб для прання білих сорочок або пральний порошок для шовку, вовняних виробів. Широкий асортимент, гарантована якість і доступні ціни навіть при покупці в роздріб.

Переваги порошків для білого

Завдяки появі спеціальних засобів для прання білих тканин процес очищення виробів від забруднень став простіший і ефективніший. Навіть при ручному пранні легко відчути переваги подібної побутової хімії. Переваги порошку для білого очевидні:

  • Справляється зі стійкими плямами і забрудненнями з першого прання.
  • Ефективний при низьких температурах.
  • Витрачається економічно, тому однієї упаковки вистачить надовго. Також в нашому магазині Ви можете цілодобово купити пральний порошок в економ-упаковці. Це вигідно, якщо є необхідність часто прати білі тканини.
  • Повністю виполіскується. Засіб не залишається на тканини, повністю вимивається при стандартному полосканні.
  • Делікатне відбілювання. Сучасні порошки мають щадний склад, тому відбілюють тканини, не пошкоджуючи їх структуру.
  • Безпека. Запропоновані на АкваМаркет пральні порошки відрізняються безпечним складом. Вони підходять навіть для людей з чутливою шкірою, схильної до подразнень і алергій. А також у продажу є порошки для прання дитячих речей.

Наші фахівці підкажуть, ніж прати білу білизну і допоможуть підібрати пральний порошок в рамках Ваших потреб і фінансових можливостей. Замовити засіб для прання білої на АкваМаркет можна прямо зараз. Ми працюємо цілодобово, доставляючи товари за вказаною адресою в будь-який населений пункт країни.

Яку програму прання вибрати для білої білизни

Всупереч поширеній думці, висока температура не впливає на якість видалення забруднень. Хороший пральний порошок для білої білизни впорається з плямами навіть при низькій температурі. Більш того, прання білих речей при 60-90 градусах може зіпсувати речі. Так при якій температурі прати білі речі? Відповідь проста - читайте етикетку. Кожен матеріал вимагає особливого підходу. Наприклад, постільну білизну можна прати на режимі кип'ятіння. А для делікатних тканин використовувати режим 35 - 40 градусів. Якщо потрібно вивести стійкі плями, використовуйте замочування. Як прати білі речі правильно підкажуть етикетки на кожному виробі. Підбирайте температуру прання в залежності від типу тканини і ступеню забруднення. А ми подбаємо про те, щоб під рукою був якісний пральний порошок.