Засоби для унітазу - купити Засоби для прибирання у Харкові, доставка води у Харкові - АкваМаркет
УВАГА!
Шановні Клієнти у зв'зку з посиленням бойових дій у Харкові і Харківській області, наша компанія вимушена призупини доставку.
Як тільки, бойові дії вщухнуть і ми зможемо безпечно доставляти для Вас товари, доставка буде відновлена.
Бережіть себе! Разом до перемоги!
filter-icoФільтр
sort-icoСортування

Підбір за параметрами (0)

- грн
Сортування: За замовчуванням
Відповідних товарів не знайдено.

Засоби для унітазу у Харкові


Прибирання туалету і дезінфекція сантехніки - процеси не найприємніші. Однак ця робота вкрай важлива в підтримці гігієнічних і санітарних норм приміщення. Прибирати туалет однаково важливо будинку, в офісі або місці громадського користування. Якщо нехтувати регулярним миттям і дезінфекцією, поверхня сантехніки швидко стане розсадником патогенної мікрофлори.

Щоб процес прибирання був максимально ефективним і швидким варто використовувати спеціальні засоби для миття унітазу. Вони сьогодні продаються в великому різноманітті, і з придбанням подібної побутової хімії не виникне проблем. Порошок, гелі, рідини покликані боротися з вапняним нальотом, надавати дезінфікуючe дію і підтримувати свіжість сантехніки. На відміну від народних засобів, побутова хімія має масу незаперечних переваг, серед яких:

  • Практично миттєве видалення забруднень, плям, слідів корозії або вогнищ вапняного нальоту.
  • Відновлення природного кольору і блиску сантехніки.
  • Знищення бактерій і мікробів.
  • Дезодоруючий ефект, який зберігається довгий час після прибирання.

Види миючих засобів для унітазу

У боротьбі із забрудненнями гарні всі продукти, проте кожен з них має свої особливості. Як правило, гігієна і дезинфекція туалету виконується хімічно активними і профілактичними засобами. До першої категорії відносяться такі продукти:

  • Гель для унітазу. Завдяки своїй густій текстурі прекрасно наноситься на поверхню сантехніки, знищуючи бактерії і мікроби. Виробники навмисно випускають гелі у флаконах із зігнутою шийкою, щоб можна було нанести засіб навіть у важкодоступних місцях під обідком унітазу.
  • Рідина. Як правило, використовується для швидкої дезінфекції. Рідини менш економічні, ніж гелі, оскільки швидко стікають у воду, не затримуючись на поверхні сантехніки.
  • Крем. Миючий засіб з густою консистенцією, проте щадною формулою. Ефективно і делікатно видаляє забруднення, не пошкоджуючи поверхню сантехніки.
  • Порошок. Абразивна речовина, за допомогою якої можна позбутися навіть від найстійкіших забруднень. Мінусом засоба є необхідність механічної роботи. Порошок потрібно ретельно втирати в поверхню матеріалу, щоб усунути плями або вапняний наліт. Проте, в окремих випадках порошки більш ефективні, ніж рідкі засоби.

До профілактичних засобів для гігієни унітазу відносяться всілякі таблетки, кубики, капсули, які прикріплюються до поверхні унітазу і наповнюють воду миючими речовинами. Профілактична побутова хімія підтримує результат прибирання, а сантехніка залишається чистою значно довше.

Як вибрати ефективний миючий засіб

До вибору побутової хімії не варто ставитися зневажливо, оскільки від її якості та ефективності залежить результат прибирання і термін служби сантехніки. Підбираючи миючий засіб для унітазу, варто звернути увагу на тип забруднень, які потрібно видалити. Це може бути іржа, чорні плями в гирлі коліна, сечовий камінь, розводи від вода та ін. Для кожного типу забруднень є свої продукти. Головне тут - розібратися зі складом миючих засобів. Для боротьби з тими чи іншими проблемами використовуються засоби з особливими активними компонентами. Вивчаємо склад:

  • ПАР. Ці засоби для чищення прибирають звичайні плями, знімають бруд, надають невеликий дезодоруючий ефект.
  • Кислоти. Справляються з вапняними і сечокам'яними відкладеннями, при цьому поверхню сантехніки навіть не доведеться терти. Кислота руйнує наліт, який перетворюється в дрібне сміття і безперешкодно відходить від поверхні унітазу.
  • Луги. Видаляють органічні забруднення, сліди іржі і жири.
  • Хлормісткі речовини. Мають відбілюючий ефект, дезінфікують поверхню, вбиваючи всі відомі бактерії і мікроби. Крім того, хлормісткі речовини ефективно борються з неприємними запахами.
  • Ароматичні домішки. Наповнюють повітря приємним ароматом, який створює додаткове відчуття чистоти.

Купити миючі засоби для унітазу в Києві

Інтернет-магазин АкваМаркет відібрав для Вас кращу побутову хімію для прибирання та дезінфекції ванної кімнати. Миючі засоби Cillit Bang, Frosch, Domestos, Bref, Туалетне каченя можна замовити онлайн з доставкою по Україні. Для клінінгових компаній, ресторанів, готелів та інших закладів можливий продаж оптом. Ми реалізуємо тільки якісні та високоефективні миючі засоби, що зарекомендували себе на ринку. Ціна побутової хімії у нас значно нижча, ніж в роздрібних магазинах столиці. Для жителів Києва, Одеси, Луцька, Житомира, Харкова доступна послуга адресної кур'єрської доставки на будинок або в офіс.