Фумігатор від комарів - купити Засіб від комарів у Харкові, доставка води у Харкові - АкваМаркет
УВАГА!
Шановні Клієнти у зв'зку з посиленням бойових дій у Харкові і Харківській області, наша компанія вимушена призупини доставку.
Як тільки, бойові дії вщухнуть і ми зможемо безпечно доставляти для Вас товари, доставка буде відновлена.
Бережіть себе! Разом до перемоги!
filter-icoФільтр
sort-icoСортування

Підбір за параметрами (0)

- грн
Сортування: За замовчуванням
Відповідних товарів не знайдено.

Фумігатор від комарів у Харкові


Фумігатор - ефективний і безпечний засіб від комарів. Цей невеликий прилад допомагає швидко позбутися від настирливих комах. Щоб захистити приміщення від попадання комарів досить включити електрофумігатор в розетку. В якості активної речовини пристрій використовує репелент в формі рідини або пластини. Випари репелента надають нейропаралітичну дію на комах. В результаті комарі не залітають в кімнату. А ті комахи, які вже були в приміщенні, будуть швидко знищені.

Фумігатор від комарів незамінний в літню пору. Його використовують в приміщеннях різного цільового призначення, щоб створити комфортну обстановку. Інтернет-магазин АкваМаркет пропонує зручну можливість купити з доставкою фумігатор, а також пластини від комарів і рідину для фумігатора. В наявності продукція відомих брендів Рейд, Раптор, Алпрофон.

Як працює фумігатор від комарів

Цей пристрій являє собою компактний адаптер, який підключається до мережі 220 В. Мініатюрний прилад всередині містить спеціальний нагрівальний елемент, який забезпечує випаровування діючої речовини. Термічні елементи нагріває пластини від комарів або рідину для фумігатора. Активні речовини випаровуються в повітря, знищуючи настирливих комах. При цьому репеленти Рейд, Раптор абсолютно безпечні для дітей, домашніх тварин. Фумігатор - це простий і зручний спосіб боротьби з комарами, мошками і мухами. Залежно від діючої речовини пристрій надасть дію на комах певного виду. Особливості електричних фумігаторів:

  • Універсальність. Використовуються для роботи з рідинами або пластинами.
  • Зручність експлуатації.
  • Можливість установки в будь-якому місці завдяки наявності поворотної вилки.
  • Деякі моделі оснащуються таймером для автоматичного відключення.
  • Високі захисні властивості.
  • Широкий асортимент. Можна купити в Києві фумігатор для будинку, офісу, великого приміщення і навіть автомобіля. Є спеціальні моделі, призначені для використання на відкритому повітрі.
  • Склад репелентів абсолютно безпечний. Їх можна використовувати в присутності маленьких дітей, домашніх тварин. Головне - дотримуватися інструкції по застосуванню рідини або пластин від комарів.

Тривалість роботи пристрою не обмежена. Однак щоб комарі зникли з приміщення достатньо 20-30 хвилин роботи приладу. Електрофумігатор можна залишати включеним в мережу на всю ніч для спокійного сну з відкритими вікнами. Пристрій безпечний і не нагріває розетку. Забезпечується це завдяки якісному складу пластика, з якого роблять адаптер.

Купити засіб від комарів в Києві

Виробники репелентів і фумігаторів регулярно поповнюють колекцію новими засобами від комарів. Знайти популярні рішення, а також високоефективні новинки Ви зможете на сайті АкваМаркет. В каталозі запропоновані якісні фумігатори від провідних брендів, витратні матеріали та різні репеленти. Завдяки прямим поставкам товарів безпосередньо від виробників у Вас є можливість купити фумігатор вигідно. Ми цілодобово приймаємо заявки, забезпечуючи своєчасну доставку товарів по всій країні. Електрофумігатор - це надійний захист від комарів на всю ніч. Використовуйте сучасні засоби боротьби з комахами, безпечні для людини і навколишнього середовища.